- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin öncelikle. benim transfer pazartesi yapıldı, bekliyorum. dün akşam yüksek ateş karın ağrısı sebebiyle acile gittik, orda b hcg de baktılar negatifti4. gün olduğu için umursamadım ama eve geldikten sonra takıldı aklıma. sizce olumsuz düşünmeli miyim ?
bu arada foruma bi göz attım nar suyu falan içen varmış, ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim sanırım nar düşük yaptırır ilk aylarda kesinlikle yenmesin diyordu, bilginize.
Amin canim ins. Ben oglumun zamaninda 9.hafyaya kadar.ikisinide kullandimi hatirliyorum hatta burada.bir arkadas bu ilaci kkullanmayi birakti icin yanlis hatirlamiyorsam bebek tutunmu degeri baya yukseklmisaa.snra dusmustu, dedin gibi guvencsz doktorlarimiza zaten.kullandimiz ilaclarin ustunde bile.gebelikte kullanilmaz yaziyor ama tedavimiDe mutlaka uyarici ve destekliyici bir etkisi oldu icin kullandiklarina inaniyorum
Ay cok sevindim birinin bu saate olsa yazdina zaman sanki gecmiyor, bu sefer cok.bas agrim.ve hic halim yok, ilaclardan olsa gerek hepte uykum var fazla yatmak istwmiyorum ama oglumu uyuttum bende uyumaya calisiyorum tepemden inmiyo bazen ani harektler oluyor hayirlisi ile su test gunj bir gelse evde diger kucukle cok zor oluyomus bu isler
Slm kızlar, benim kafamı kurcalayan bişey var. Tüp bebek doktorum iki adet geçtikten sonra dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyebiliriz demişti, kendi kadın doğum doktorum da istersen şubatta yaptır ama bence bahar aylarında tutma olısılığı daha yüksek nisan-mayıs gibi yaptır diyo ve benim kafam allak bullak oldu, ne yani ben şubatta yaptırırsam tutmaz mı, yaptırmak istiyorum çünkü psikolojim ancak bu şekilde düzelir diyorum, hem tutmazsa, bidaha denerim diyorum yani kendi kendime teselli veriyorum lütfen bana bi akıl verin :26:
nanna mipde bulantılarn nasıl benim oğlumda hiç olmamıştı kızımda yanma olmuştu baya bende şu anda ne bulantı ne yanma hiçbişey yok acaba bişeymi oldu(
canım benim dondurulmuşlar ile transfer yeni oldu simdi beklemedeyim öyle birsey olsa söylenirdi bize de belki seni tam hazır görmedi o yüzden dedi bilmiyorum ki
inşallah herseyin hayırlısı canım Rabbim yüzümüzü güldürsün :)
Günaydın canım. Benimde transferim Salı günü yapıldı. 2 tane 5. gün embriyosu konulldu. Sana ne yapıldı? Oradaki doktorlara sorsaydın keşke. Mantık olarak yüksek çıkması bekleniyo. ama bence öyle değil. embriyonun rahime yapışıp orada yerleşip B hcg salınımını başlatması için bence zamana ihtiyacı var. Ümit vermek değil ama benceo tahlile kafanı takma sonradan yükselebilir de..
Slm kızlar, benim kafamı kurcalayan bişey var. Tüp bebek doktorum iki adet geçtikten sonra dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyebiliriz demişti, kendi kadın doğum doktorum da istersen şubatta yaptır ama bence bahar aylarında tutma olısılığı daha yüksek nisan-mayıs gibi yaptır diyo ve benim kafam allak bullak oldu, ne yani ben şubatta yaptırırsam tutmaz mı, yaptırmak istiyorum çünkü psikolojim ancak bu şekilde düzelir diyorum, hem tutmazsa, bidaha denerim diyorum yani kendi kendime teselli veriyorum lütfen bana bi akıl verin :26:
Bende ilk tedavimde düsük yasadim ama ilacla ilgisi oldugunu düsünmüyorum cünkü gelisimi durmustu. Buradaki doktorumda dedi 6. Haftadan sonra olan düsükler bebekte genetik bozukluk oldugu icinmis. Sagliklsiz olan bebegi anne vücudundan atiyomus..
Bende progesteronun etkisine cok inaniyorum doktor 10. Haftada kesecegiz dedi ama ben 12 haftadan önce kesmek istemiyorum..
Evet canim hepsinde gebelikte kullanilmaz diyor ama doktorlarin bir bildigi var demekki..
Zordur eminim cocukla tedavi yürütmek ama zaten hareket fln gerekiyo cok ani hareketler yapmazsan sorun olacagini sanmiyorum.
Ne güzel oglunla kardesinin gelmesini bekliyorsunuz kiz mi istiyor kardesini erkek mi? =)
Slm hanimlar, Sizdede beyaz yapiskan akinti oluyormu? Ic camasirinizi nemliycek kadar. Bende boyle bir durum basladi kafam karisti danismak istedim
Kızlar tedavi de lucrin iğnesi yetmeyen oldu mu benim normalde iğnem bugün son olacaktı ama dr dünkü kontrolde rahim yeterli kalınlıkta değil deyince lucrin devam dedi bugün başlıcağım jele başlatmadı estrofemin yanın bant verrdi bir de neyse ben lucrin çok az var dedim ama yeter dedi ancak bugünçekeçekemedik kapağı tümden çıkardık çektik zorla son vurduk dr yenisini alın dedi aldık bikaç gün için yeni kutu aldım 10 üniteden bugünle birlikte 35 gün vurdum 21.gün başlamıştım 40 günde regl oldum devam ettim bugüne kadar işte belki p.tesi kescekti lucrini yanlış bişş mi yaptım acaba.ama hep doğru çektim hemşire de bikaç ay bile yeter diyordu genelde 5 ünite veriliyormuş ben 10 çekiyordum ama bu akşam ömrümden ömür gitti saatim geçiyordu eczaneler kapanmıştı o kadara kasılmışım 10 dk da iğneyi vuramadım neyse bu akşam nöbetçi olan eczane bulduk onda da bi tane kalmış aldık yarına zamanım olsa uğraşmaz yenisini alır vururdum.valla işimiz zor Allah bize sabır vermiş bunca şeye katlanıyoruz.
Evet cnm bende de oluyor protestan diye bir fitil kullanıyorum vajinadan onun etkisi olduğunu düşünüyorum....birde aşırı bir şişkinlik gaz hali ve karnımda gerginlik hissi var rahatsızedici( ilaçlardan mı yediğimden mi anlamadım
Hayurlisi canim bu ilaclar kafa cok karisitiriyo ama doktorlara.ve allaha birakmakdan baska caremiz yok malesef.Oglum 2 yasinda daha, 23 aylikkin ikizi kizimi kaybettim, icimden gecen kiz ama rabbim saglikli sibatli versinde , ogluma kardes gelsinde hic farketmezde
Canim oyle vallahi bu gece kac defa dizimide salladim 18 kiloluk cocugu, agliyoo durmuyo , olcagi varsa boylede olur ins..diyorum , xunku oglumuda cok zor buldum kiyamiyorum
Allah ogluna uzun ömürler versin insallah kalbinden geceni Rabbim hakkinda hayirli kilar.. Bende kiz cocuklarina bayilirim ama tabiki en önemlisi saglikli olsunlar kiz yada erkek ikiside can evlat..
Aynen öyle olacagi varsa olur hic kasma kendini, sonucta dedigin gibi oglunda kiymetlin insan kiyamazki..
Bu arada sana bi sorum olacak ilk hamileliginde bulantilarin fln oldu mu? Ikiz gebelikte cok olur diyolar ama bende olmuyo nedense, tedirgin oluyorum hersey yolunda mi acaba diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?