Dondurulmus embriyo.

Cok sevindim canim ya sagol icim rahatladi. Bir kac gündür ufak ufak bulanti vardi ama simdi gecti daha cok istahsizlik var özellikle tatli seyleri yiyemiyorum düsüncesi bile mahvediyo.. Insallah canim bir daha bu duygulari yasamak nasip olur sanada ve isteyen herkese.. Icimden senden güzel haberler alacakmisiz gibi geliyo =) insallah bekleyen ve tedavideki herkesin sonucu olumlu olur

Herkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm

Amin canim ins. Rabbim bos kucak birakmasin ins.

Tatlim ara dokroruna mutlaka sor,genelu olmamasi lazim, ama belki icerde tahris olmustur ondan, bir kac damladan endiselenme ama beyaz ic camasiri ile takipte bulun,

nannacım kızlarr nasılsınız bulantı yanma yok ama göğüslerde hassasiyet var sabahtan beri sanırım duruyor yaramaz yaa bizim kalbimiz hep böyle kuşun kanadındamı olucak ha şimdi bişey olacak ha gitti ha duruyor psikoloji gitti valla

Tatlim ara dokroruna mutlaka sor,genelu olmamasi lazim, ama belki icerde tahris olmustur ondan, bir kac damladan endiselenme ama beyaz ic camasiri ile takipte bulun,

saol canim, maalesef doktorun teli yok(ABD!!!) hemsire vermisti telini onada ulasamadim henuz, progesterone ignesinin yan etkilerinde kanama olabilir diyeokudum simdi doktorunuza danisin diyor yarin sabah ilk is klinige ugrayacagim..cok tesekkurler..

Canim bende ayniyim sadece gogus hassasiyeti var hic belirti yok kanama devam agrjlar devam moral kocaman sifir

Canim bende ayniyim sadece gogus hassasiyeti var hic belirti yok kanama devam agrjlar devam moral kocaman sifir

canan senindemi kanaman var benimde geçen hafta oldu hemde iki kere doktor duruyor dedi normal dedi ama hala o günden beri kahverengi telve şeklinde geliyor canm benimde ama göğüslerde hassasiyet olması bence iyiye işaret diyorum ben inşallah yanılmıyorumdur

Bilmezmiyim, bende Kuzey America dayim bir ilqci bulabilmek icin anamdan emdim sut burnumda geldi, ins. Problem yoktur, yazarsin burdan

Kizlar kanamam devam ediyo igne mahvetti beni oturup kalkamiyorum surekli yatiyorum ins pazartesi gunu guzel sonuc alirim

Ins. Canim bende hamileligrimde artik igeneye daha fazla dayanamistim fitile cevirmislerdi, sende sor canim. Diger alternatifte igneyi yapmadan onceq bu hem soguk hem sicak olan pack ler var yapmadan once soguk koy uyustursun, yaptiktan sonra sicak koyki yag dagilsin, simdiljk bende problem yok igneden yana, ins..guzel haberlerle donersin

bende once soguk sonra sicak koyayim diye dusunuyordum hemsire once sicak sonrada sicak daha etkili oldugunu soyledibende oyle yaptim..gercektende hic acimiyo once 5 dk sicak ped koyuyorum sonra esim igneyi yapiyo ben o arada ilaci elimle isitmis oluyorum, ha birde igne hangi tarafiniza yapilacaksa o ayak serbest birakiliyor vucut agirlik diger tarafa veriliyor(igne ayakta yapiliyor mutfak tezgahina dayaniyorum) ve his aci hisssetmiyorum sonrasinda esim masaj yapiyor ve evin icinde biraz yuruyorum..3 gundur kullaniyorum igneyi henuz bir sikintim yok bu hafif akinti kanamasindan baska..

Bende öyle düşündüm ama doktora sorduğumda cuma günü yeter demişti ultrasonda yumurta görmedim normalde pco olduğum için görüyordum ama görmedim

canım senin tedavin nasıl gidiyor bilgilendirirsen sewinirim

canım bu aralar pek giremiyorum tansiyon ile alakalı biraz sıkıntım oldumenegon iğne ile yumurta takibine başlamıştık 4 gün 75 ünite vurdum kontrole gittim gelişme olmamıştı dozu 150 yaptık 4 gün daha vurdum lider yumurta olmadığı için iğne tedavisini bırakıp aynı gün estrofeme başladım.8 Şubat Cumartesi günü embriyolar sağlıklı çözülürse transferim olacak.2.tanktaki embriyoların kalitesi orta seviyede o yüzden 3 tane transfer olabilirmiş.bakalım zaman ne gösterecek tedavim hakkında mümkün oldukça paylaşımda bulunmaya çalışacağım

Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İn şee Allah bu sefer sonuç sağlıklı bebişli olur.

canım hayırlı olsun inşallah bu tedavilerimizde kuzuları kucaklarımıza alalım :)

kalbimdesin

cnm haberlerini takip ediyorum insallah senden guzel haberler almayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…