Canim icin rahat olsun banada oyle derlerdi, ama benim migdem hic bullanmadi, sadece bir kac defa sabah gelen sari su varya acimsi o geldi, ama ben hic bor zaman oyle bogure bogure kusmadim, tek hamileleimde hep midem yandi, onun disi ne bulanti ne kusma :) herkesin bunyesi farkli tatlim jic takilma ins. Bizede nasip olur o gunleri bir daha yasamakk, tum arkadaslarimla.beraber ins.
Cok sevindim canim ya sagol icim rahatladi. Bir kac gündür ufak ufak bulanti vardi ama simdi gecti daha cok istahsizlik var özellikle tatli seyleri yiyemiyorum düsüncesi bile mahvediyo.. Insallah canim bir daha bu duygulari yasamak nasip olur sanada ve isteyen herkese.. Icimden senden güzel haberler alacakmisiz gibi geliyo =) insallah bekleyen ve tedavideki herkesin sonucu olumlu olur
Herkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm
Tatlim ara dokroruna mutlaka sor,genelu olmamasi lazim, ama belki icerde tahris olmustur ondan, bir kac damladan endiselenme ama beyaz ic camasiri ile takipte bulun,
nannacım kızlarr nasılsınız bulantı yanma yok ama göğüslerde hassasiyet var sabahtan beri sanırım duruyor yaramazyaa bizim kalbimiz hep böyle kuşun kanadındamı olucak ha şimdi bişey olacak ha gitti ha duruyor psikoloji gitti valla
Canim bende ayniyim sadece gogus hassasiyeti var hic belirti yok kanama devam agrjlar devam moral kocaman sifir
saol canim, maalesef doktorun teli yok(ABD!!!) hemsire vermisti telini onada ulasamadim henuz, progesterone ignesinin yan etkilerinde kanama olabilir diyeokudum simdi doktorunuza danisin diyor yarin sabah ilk is klinige ugrayacagim..cok tesekkurler..
saol canim, maalesef doktorun teli yok(ABD!!!) hemsire vermisti telini onada ulasamadim henuz, progesterone ignesinin yan etkilerinde kanama olabilir diyeokudum simdi doktorunuza danisin diyor yarin sabah ilk is klinige ugrayacagim..cok tesekkurler..
Kizlar kanamam devam ediyo igne mahvetti beni oturup kalkamiyorum surekli yatiyorum ins pazartesi gunu guzel sonuc alirim
Bilmezmiyim, bende Kuzey America dayim bir ilqci bulabilmek icin anamdan emdim sut burnumda geldi, ins. Problem yoktur, yazarsin burdan
Ins. Canim bende hamileligrimde artik igeneye daha fazla dayanamistim fitile cevirmislerdi, sende sor canim. Diger alternatifte igneyi yapmadan onceq bu hem soguk hem sicak olan pack ler var yapmadan once soguk koy uyustursun, yaptiktan sonra sicak koyki yag dagilsin, simdiljk bende problem yok igneden yana, ins..guzel haberlerle donersin
Öncelikle tedavin hayırlı uğurlu bebekli olsun inşaallah :) Canım için rahat olsun
Kullandığın ünite 5 yerine 10 o yüzden bitmiştir yanlış olsa zaten dr. Sana derdi gittiğinde ters giden birşey görse
canım senin tedavin nasıl gidiyor bilgilendirirsen sewinirim
canım bu aralar pek giremiyorum tansiyon ile alakalı biraz sıkıntım oldumenegon iğne ile yumurta takibine başlamıştık 4 gün 75 ünite vurdum kontrole gittim gelişme olmamıştı dozu 150 yaptık 4 gün daha vurdum lider yumurta olmadığı için iğne tedavisini bırakıp aynı gün estrofeme başladım.8 Şubat Cumartesi günü embriyolar sağlıklı çözülürse transferim olacak.2.tanktaki embriyoların kalitesi orta seviyede o yüzden 3 tane transfer olabilirmiş.bakalım zaman ne gösterecek tedavim hakkında mümkün oldukça paylaşımda bulunmaya çalışacağım
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İn şee Allah bu sefer sonuç sağlıklı bebişli olur.
canım bu aralar pek giremiyorum tansiyon ile alakalı biraz sıkıntım oldumenegon iğne ile yumurta takibine başlamıştık 4 gün 75 ünite vurdum kontrole gittim gelişme olmamıştı dozu 150 yaptık 4 gün daha vurdum lider yumurta olmadığı için iğne tedavisini bırakıp aynı gün estrofeme başladım.8 Şubat Cumartesi günü embriyolar sağlıklı çözülürse transferim olacak.2.tanktaki embriyoların kalitesi orta seviyede o yüzden 3 tane transfer olabilirmiş.bakalım zaman ne gösterecek tedavim hakkında mümkün oldukça paylaşımda bulunmaya çalışacağım
canım hayırlı olsun inşallah bu tedavilerimizde kuzuları kucaklarımıza alalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?