Dondurulmus embriyo.

kalbimdesin

cnm haberlerini takip ediyorum insallah senden guzel haberler almayı bekliyorum.

sağol canım beniminşaALLAH Rabbim hepimizin güzel haberler almasını kalbimizden geçen dileklerimizin ve dualarımızın kabul olmasını nasip eder

Canim insallah bi sorun yoktur gerci olacaginida sanmiyorum korkma hersey cok güzel olacak insallah.. Doktorunla konusabildinmi? Hic olumsuz seyleri aklina getirme hayirlisiyla yarin transferin olacak sen bebisini ve güzel günleri düsün

Duruyordur annesi merak etme gögüs hassasiyeti olmasida güzel olsun olsun Sorma ya bende hep kendimi takipteyim midem bulanmayinca neden durdu fln kafayi yiyecegim herhalde sonunda Sakin olmaliyiz stres yapmamaliyiz ama nerdee Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Canim gecmis olsun insallah hersey yolundadir.. Cumartesi günüymüs transferin hayirlisi olsun Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah bu defa saglikla 9 ay gecirip kucagina alirsin

selam canim, evet az once klinikten geldim kan tahlili yapilacak birde ultrasondan bakti ama rahim duvarim incelmis gorunuyor en son 10.8 di simdi 7 lerde yani buyuk bir ihtimal ertelenecek trasnferim ne yapalim hayirlisi olsun..sonu iyi olsunda gorunuse gore biraz daha bekleyecegim..kan sonuclarim icin telefon edecekler bakalim..herkeste kanamayi durduran progesterone bende kanama yapti yaa neyse cok uzulmuyorum hayirlisi olsun..sen iyisindir umarim..

Ilk defa duydum canim rahim duvarinin sonradan inceldigini :44: Yani normalde bastan kalinlasmaz bir türlü hep incedir ama sendeki nasil olmusta kalinken incelmis anlayamadim.. Herseyin hayirlisi canim dedigin gibi sonu iyi olsunda gec olsun biraz daha.. Insallah kan tahlillerin iyi cikar canim Rabbim islerini rast getirsin Ben iyiyim cok sükür doktora gitmeyi bekliyorum korku heyecan bi arada

Son düzenleme:

yani heralde yumurtladim ve normal adet dongusu gibi islemeye basladi durum bende bilmiyorum yaa uff cokta canimi sikmak istemiyorum ama insan ister istemez uzuluyor. biliyorsun 11 araliktan beri bekliyordum, biraz daha bekleyecegim anlasilan, progesteronun oyununa geldim umarim sen guzel haberler alirsin doktordan canim, korkma hersey yolunda

arkadasımda da olmuştu tatlım dr yumurtlamışsın kırılma olmuş demişti o da üzülmüştü ama sonraki ay tuttu harseyde bir hayır vardır umarım gelecek ay daha iiyi olur ve kuzun seni daha fazla bekletmez :)

simdi aradi hemsire..yumurtladigim icin boyle olmus..transferim mart sonuna kaldi bana yine beklemek dustu sizlerin transferileri iyi gecer bebisleriniz siki siki tutunur insallah kucagina almak nasip olur..

cok sagol canimcim, kendimi yarin icin cok hazirlamistim ama kismet degilmis, bahar aylarinda daha iyi tutar diyorlar hep bende bunu dusunup kendimi avutucam artik:) sen iyisindir umarim..

cok sagol canimcim, kendimi yarin icin cok hazirlamistim ama kismet degilmis, bahar aylarinda daha iyi tutar diyorlar hep bende bunu dusunup kendimi avutucam artik:) sen iyisindir umarim..

bilmiyorum canım karmakarışığım bir umutlu bir umutsuz ben pazar günü (8. gün) yaramazlık yaptım zirkadan özenip test yaptım idrarda ama negatif oldu o moralimi bozdu belirtiler kızıma hamileyken ki ile aynı ama yine de çok korkuyorum tastim çarşamba ama yarın isteyecem herhalde drdan

simdi aradi hemsire..yumurtladigim icin boyle olmus..transferim mart sonuna kaldi bana yine beklemek dustu sizlerin transferileri iyi gecer bebisleriniz siki siki tutunur insallah kucagina almak nasip olur..

Hangi arkadaş yazmıştı hatırlamıyorum ama dondurulmuş tedavisinde o ay oluşan yumurtaya çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra transver edildi demişti :26: hayırlısı olsun canım böylesi daha iyi soğuk havalarda hasta olma riski var bahara doğru daha iyi olur bende marta başlayacağım Allah kısmet ederse

İdrar testi yaparak moralinizi bozmayın lütfen hep okumuyormuyuz kan testinde değeri çok yüksek çıktığı halde idrarda hibirşey çıkmadı yazanları inşallah güzel sonuçlarla geleceksin bizlerde umut olacaksın

inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)

cok sagol canim hayirlisi diyip bekliycez..rahim kalinligi iyi olsaydi belki transfer yaparlardi ama epey incelmis tutmayacagi belli gibi, zaten benimdeicim rahat etmezdii..mart sonunu beklicem simdi birlikte gun sayariz:)

kan sonucunu alana kadar moralini bozma canim..yaramazlik yapma az daha sabret:)

cok sagol canim hayirlisi diyip bekliycez..rahim kalinligi iyi olsaydi belki transfer yaparlardi ama epey incelmis tutmayacagi belli gibi, zaten benimdeicim rahat etmezdii..mart sonunu beklicem simdi birlikte gun sayariz:)

Benimde doktor şubat adetiyle başlayalım dedi ama kendimi hazır hissemiyorum bu ay histerskopi çektirebilirsem içim rahat edecek maddi manevide bir ay daha beklemek istiyorum beraber bekleylim rahim inceliği için ibrahim saraçoğlunun kürleri var sanırım bende soğan kürü uygulamaya başladım rahimdeki enfeksiyonlara iyi geliyor diye şifa niyetine

Cnm dr sana adetliyken gittiginde estrofem vermemismiydi bide simdi adetin kacinci gunundesin
Cnm idrar testini unut sen inss yarin guzel sonuc alacaksin inss bosubosuna stres yapma lutfen

canim ben yumurtladigim icin boyle olmus..birdahaki ay yumurtlamamam icin lupronun dozu arrttiracaklarini soyledi hemsire..aman off bi hamile kalip kucagimiza alsaydik hayirlisiyla...icin rahat edecekse tabiki oyle yap canim..beklemekten zarar gelmez sonra pisman olmayalim da azcik daha bekleyelim napalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…