Dondurulmus embriyo.

Dun transferim oldu kizlar. Test tarihim 14 subat. 2 gun isten izin aldim. Vakit zor geciyor ( Belirti ariyorum falan. Test tarihi bekleyenler sizde durumlar ne ???

canım transferin hayırlı olsun inş sımsıkı tutunur sana sakın sinir sitres yapma çok etkiliyo hep sakin olmaya çalış

Aynen oyle canim vallahi, bu tatli bekleyis bam baska vallahi su gibi gecen zaman sanki agirdan akiyo, benimde 6 gunum, ayy senin test 14 subat, tam gunh hadi hayirlisi cankm hakkinda

cnm ikimizde inş pozitif sonucları alırız aynı zamanın bebişleri olurlar:) test yapınca hbr bekliyrm allah yardımcımız olsun..

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır: İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle: (Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12] - (Estagfirullahel’azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyelkayyûme ve etûbü ileyh)

kızlar benim bebeğim düştü dün gece sabah kalktığımda pedimdeydi kese bebeğin hangisi olduğunu anlayamadım ama kese çok belirgin hatta bağlantı yeride şimdi benim kürtaj olmam şartmı tekrar olmak istemiyorum aslında kolay bişey değil biliyorsunuz bugün doktor kontrolüm vardı ama üzülmüyorum çünkü eşim istiyor diye yapmıştım hamileykende beni aldattığını öğrendim şu andada ayrıyız çok dua ettim Allahım hayırlısını ver diye demekki hayırlısı buymuş

düştüyse kürtaja gerek olduğunu sanmam ama yinede doktorunla bir görüş rahmi temizleyecek bir hap verecektir canım sanırım bir çocuğun vardı rabbim ona uzun ömür versin hakkında hayırlısı olsun canım

canım paylaşım için çok teşekkür ederim.Rabbim bugünün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşaALLAH

canım çok geçmiş olsun, ve başın sağolsun Rabbim sabırlar versin.dediğin gibi hakkında hayırlısı canım....eşine de ALLAH akıl versin....doktora gitmeyi ihmal etme küretaj olmadan atlatırsın inşaALLAH

inşallah arkadaşım kürtaj olmak istemiyorum en hafif şekilde atlatmak istiyorum bunu artık bu kadar bedelden sonra

inşallah canım benim iki tane evledım var zaten sırf eşim istiyor diye yapmıştım istemiştim neyseki gerçek yüzünü gördüm daha fazla geç olmadan Allahım sizin kucaklarınızı doldursun inşallah meleklerinizle

canım herseyin hayırlısı sen dua etmişsin hayırlısını istemişsin demekki hayırlı buymuş sen bir dr görün canım o sana en uygun sekilde yardım eder

Canım çok geçmişolsun olanda hayır vardır... Dr. Ara ve kürtaj olman gerekiyorsa ol cnm... İsteyen adam sana bunu yaşatmaz!!! Bundan sonra çok daha güçlü olacaksın...Dualardasın canım. ...

Canım çok geçmişolsun olanda hayır vardır... Dr. Ara ve kürtaj olman gerekiyorsa ol cnm... İsteyen adam sana bunu yaşatmaz!!! Bundan sonra çok daha güçlü olacaksın...Dualardasın canım. ...

sağolasın canım inşallah daha güçlü olmaya çalışıyorum birdaha güvenebilirmiyim kimseye bilmiyorum dualarınız için çok teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüzdekini versin inş

sağolasın canım inşallah daha güçlü olmaya çalışıyorum birdaha güvenebilirmiyim kimseye bilmiyorum dualarınız için çok teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüzdekini versin inş

Geçtiğin yoldan yürümüş biri olarak söylüyorum çok zor güven tazelemek ama imkansızda değil...Rabbim'in bizim için ne güzellikler sunacağını bilemeyiz...Her gecenin sabahı her kışın baharı vardır...Âmin canım Rabbim her derdini hallü Hasan eylesin...

Geçmiş olsun canım bundada vardır bir hayır Rabbim olan iki evladını sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin

herkes iyidir umarim..bazi kotu haberler var inanin cok uzuldum..beklemede olanlara sabir diliyorum..nanna sen ne yaptin canim doktora gittinmi? Kalbimdesin yarin trasnferin oluyor mu arkadasim?
ben aynen bildiginiz gibi beklemedeyim..

Canim cok gecmis olsun insallah zor olmadan atlatirsin.. Demekki hakkinda hayirlisi buymus Rabbim iki evladina uzun ömürler versin.. Insallah Rabbim ileride karsina seni kendinden sakinacak kadar seven biriyle karsilastirir bugünlerini unuttur.. Dualarimdasin Rabbim yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…