Tedavi sonrası ilaçların bıraktığı hormonel etkiden olabiliyor canım bende yaşadım aynısını normal bir durum endişelenme..,yeni tedavin göreceğin son tedavin olsun inşaallah mutlu sona erersin canım...
Dun transferim oldu kizlar. Test tarihim 14 subat. 2 gun isten izin aldim. Vakit zor geciyor( Belirti ariyorum falan. Test tarihi bekleyenler sizde durumlar ne ???
Aynen oyle canim vallahi, bu tatli bekleyis bam baska vallahi su gibi gecen zaman sanki agirdan akiyo, benimde 6 gunum, ayy senin test 14 subat, tam gunh hadi hayirlisi cankm hakkinda
canım transferin hayırlı olsun inş sımsıkı tutunur sana sakın sinir sitres yapma çok etkiliyo hep sakin olmaya çalış
Dun transferim oldu kizlar. Test tarihim 14 subat. 2 gun isten izin aldim. Vakit zor geciyor( Belirti ariyorum falan. Test tarihi bekleyenler sizde durumlar ne ???
kızlar benim bebeğim düştü dün gece sabah kalktığımda pedimdeydi kese bebeğin hangisi olduğunu anlayamadım ama kese çok belirgin hatta bağlantı yeride şimdi benim kürtaj olmam şartmı tekrar olmak istemiyorum aslında kolay bişey değil biliyorsunuz bugün doktor kontrolüm vardı ama üzülmüyorum çünkü eşim istiyor diye yapmıştım hamileykende beni aldattığını öğrendim şu andada ayrıyız çok dua ettim Allahım hayırlısını ver diye demekki hayırlısı buymuş
Eki Görüntüle 966700
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır: İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle: (Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12] - (Estagfirullahel’azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyelkayyûme ve etûbü ileyh)
kızlar benim bebeğim düştü dün gece sabah kalktığımda pedimdeydi kese bebeğin hangisi olduğunu anlayamadım ama kese çok belirgin hatta bağlantı yeride şimdi benim kürtaj olmam şartmı tekrar olmak istemiyorum aslında kolay bişey değil biliyorsunuz bugün doktor kontrolüm vardı ama üzülmüyorum çünkü eşim istiyor diye yapmıştım hamileykende beni aldattığını öğrendim şu andada ayrıyız çok dua ettim Allahım hayırlısını ver diye demekki hayırlısı buymuş
düştüyse kürtaja gerek olduğunu sanmam ama yinede doktorunla bir görüş rahmi temizleyecek bir hap verecektir canım sanırım bir çocuğun vardı rabbim ona uzun ömür versin hakkında hayırlısı olsun canım
canım çok geçmiş olsun, ve başın sağolsun Rabbim sabırlar versin.dediğin gibi hakkında hayırlısı canım....eşine de ALLAH akıl versin....doktora gitmeyi ihmal etme küretaj olmadan atlatırsın inşaALLAH
canım herseyin hayırlısı sen dua etmişsin hayırlısını istemişsin demekki hayırlı buymuş sen bir dr görün canım o sana en uygun sekilde yardım eder
Canım çok geçmişolsun olanda hayır vardır... Dr. Ara ve kürtaj olman gerekiyorsa ol cnm... İsteyen adam sana bunu yaşatmaz!!! Bundan sonra çok daha güçlü olacaksın...Dualardasın canım. ...
sağolasın canım inşallah daha güçlü olmaya çalışıyorum birdaha güvenebilirmiyim kimseye bilmiyorum dualarınız için çok teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüzdekini versin inş
inşallah canım benim iki tane evledım var zaten sırf eşim istiyor diye yapmıştım istemiştim neyseki gerçek yüzünü gördüm daha fazla geç olmadan Allahım sizin kucaklarınızı doldursun inşallah meleklerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?