Dondurulmus embriyo.

çok pahalı bi test değilmiş teşekkürler canım ama sonuca neye göre karar veriyorlar

Kan testi ari isirmasi, bu aslan isirmasi o kadar diyeyim :) baya agrili bir islem ama bir anlik oldu bitti rahimden kucucuk bir parca aliyolar.

Silacim bu yapilanin ERA testi olduguna emin misin? benim rahmimden de bir parca alindi ve biyopsi yapildi herhangi birsey var mi diye epey acili bir islemdi sonrasinda nerdeyse bir hafta az az kanamam oldu.. sanki senin dediginde buna benziyor gibi geldi bana..hatta suan fatura elimde 75 ini sigortam karsilamis 75 dolar benim odemem gerekiyor:) yani senin dedigin gibi bi fiyat ..

Son düzenleme:

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim içime bi umut doğdu annelik özlemi çok zor 6 yılldır her ay bekledik bu 4. düşüğüm yavrularımı kaybetmek istemiyorum artık

Canim ola bilirde, bende sorarim doktoruma gittimde, ama amaci ve uygulama seklia yni doktorun anlatti gibi geldi bana, ama dedin gibide olabir canim, emin olmak icib sorcam ins.

İnşaallah cnm geçmişolsun soğukalgınlığımı var üzerinde dikkatet kendini çocuğnla ilgilen ama ev işi için kendini çok yorma çünkü soğuk algınlığı geçmez dinlenmeden ıhlamur iç ballı inşaallah güzel haberleri veririz Canımmmm :)))

Unbeliavable sende America dasin hos tatlim, bu islem turkiyede bu isim adii altinda yapiliyor diye dusunuyorum cunku bire bir benziyor tatlim, anca doktora gittimde yine sorcam ins.

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim içime bi umut doğdu annelik özlemi çok zor 6 yılldır her ay bekledik bu 4. düşüğüm yavrularımı kaybetmek istemiyorum artık

Canin benim cok gecmis olsun tabiki zordur ben 7 yil sonra kucagima aldim oglumu 4. Denemede cok sukru, sabir canim ins.sende mukafatini yakinda alirsin ins

Canim ola bilirde, bende sorarim doktoruma gittimde, ama amaci ve uygulama seklia yni doktorun anlatti gibi geldi bana, ama dedin gibide olabir canim, emin olmak icib sorcam ins.

bi sor bakalim canim, TR bu konularda daha ileri abd maalesef o kadar degil tup bebek konusunda..imsi yaptiracak yer bile bulamadim ben bizim eyalette.. o yuzden ERA daha cok yeni pek abd de yaygin oldugunu yapildigini sanmiyorum eger top 5 universite hastanesinde yaptirmadiysan..bilemiyorum tabi, belkide yapilmistir:) sormakta fayda var..Tr deki arkadaslar daha sansli bize gore..

Unbeliavable sende America dasin hos tatlim, bu islem turkiyede bu isim adii altinda yapiliyor diye dusunuyorum cunku bire bir benziyor tatlim, anca doktora gittimde yine sorcam ins.

ERA (Endometrial Receptivity Assay) ingilizcesinin kisaltmasi canicim..zira yapiliyorsa, eger benim martta tutmazsa bende sizin oraya geleyim:) her careyi denicez napalimm

Son düzenleme:

Cok sukur soguk alginligi degilde alerji gibi bisey arada oluyor, elimden geldi kadar yapmaya calisiyorum iste hayirlisi bakalim pazartesi senin sali benim musmutlu gunumuz olsun ins

ERA (Endometrial Receptivity Assay) ingilizcesinin kisaltmasi canicim..zira yapiliyorsa, eger benim martta tutmazsa bende sizin oraya geleyim:) her careyi denicez napalimm

Canim doktor bana hamilelik sansini yukseltek icin bir test var ama herkesin istegine gore yapiyorum demisti bende faydasi olursa hic onemli degil yapin demistim

Canim doktor bana hamilelik sansini yukseltek icin bir test var ama herkesin istegine gore yapiyorum demisti bende faydasi olursa hic onemli degil yapin demistim

olabilir o zaman canim, doktora gittiginde ismini iyice ogrenirsen bizlerede faydasi dokunur..simdiden teskekurler:)

Arkadaslar ozelden nasil mesaj gonderiliyor unbeliavable sana yolliycamda bilmiuorum, ugrasana kadar biri yazsin lutfen

Evet canim sanslilar ama hemde sansizlar iyi merkezle cok para , burdaki paralara gore aslinda hic bisey benim ilk iki denemem Turkiyede yapildi, hastane yesilkoy sahilin orda defnize sifir, sanki tedavi degil de tatile gidiymus gibi geliyodu merkeze giderken 10 numara konfor ama ikiside tutmadi daha 23 yasindaydim. kisa ozel'ler cok pahali arkadaslarin anlatmasi devlette cok yavas agirdan aliyor, ben merkezimden cok memnunum canim, butn ekip bayan gir gir smaata geciyor

masallah yasin cok kucuk..sikinti yapma:) ben is kariyer derken kaldim bugune, hemen olacak sandik ama nasil yanilmisizzzz..

Cok sukur soguk alginligi degilde alerji gibi bisey arada oluyor, elimden geldi kadar yapmaya calisiyorum iste hayirlisi bakalim pazartesi senin sali benim musmutlu gunumuz olsun ins

İyi bari alerjikse hafiftir dikkatet ay ben pzt. Bekliyemiyeceğim cumartesi yaparım kan tahlilini gibi geliyor Hayırlısı Allah'tan inşaallah pozitifi alırız :))

masallah yasin cok kucuk..sikinti yapma:) ben is kariyer derken kaldim bugune, hemen olacak sandik ama nasil yanilmisizzzz..

Oooo simdi 29 olcazyakindaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…