Dondurulmus embriyo.

İyi bari alerjikse hafiftir dikkatet ay ben pzt. Bekliyemiyeceğim cumartesi yaparım kan tahlilini gibi geliyor Hayırlısı Allah'tan inşaallah pozitifi alırız :))

Benim malesef o sansim yok kan verne ama 10 yada 11.gu idrar yapabilirim. Simdiye kadar hic yapmadim ama bu sefer yapmayi dusunuyorum

Bendeki cogu belirti 7.gun uctu gitti sanki, hee tesr gunj bekleyemelr sizler ne alemdesiniz

Bende de hiç belirti yoktu bugün 8. Gün gittim idrar tahlili yaptım bembeyaz bi negatif çok üzüldüm ama ilaçlara devamediyorum Allah'tan ümit kesilmez inşaallah mutlu sonaereriz Sılanaz....

Bende de hiç belirti yoktu bugün 8. Gün gittim idrar tahlili yaptım bembeyaz bi negatif çok üzüldüm ama ilaçlara devamediyorum Allah'tan ümit kesilmez inşaallah mutlu sonaereriz Sılanaz....

Canim ama daha cok erken degilmi, tsm akc ciktiki? Bosuna 12.gun yapmiyolar bacik hic takilma ya sen simdi niye kan testi yaptinki insan simdi kafa hep kotuye layar daha gunune var sallama nasipte varsa olur yoksada nasip oldu gunu bekliycez tatlim daha net bisey yok uzulme benim karnim cok sis, bilmeyen der 4 aylik o bicim...

merhaba arkdaslar
ben de bu ay dondurulmuslarla tedavime basladım . su an 7. gunum.5.gün embriyosu transfer edilecekk ins bu sefer tutar yine hüsrana ugramak istemiyorum :2::2::2::2::18::18::18:

merhaba arkdaslar
ben de bu ay dondurulmuslarla tedavime basladım . su an 7. gunum.5.gün embriyosu transfer edilecekk ins bu sefer tutar yine hüsrana ugramak istemiyorum :2::2::2::2::18::18::18:

Hayirlis olsun, rabbim.yuzunu guldursun ibs. Tutmus transferimi olcan hadi hayirlisi canim

Dun transferim oldu kizlar. Test tarihim 14 subat. 2 gun isten izin aldim. Vakit zor geciyor ( Belirti ariyorum falan. Test tarihi bekleyenler sizde durumlar ne ???

Merhaba arkadaşlar!İlk tüp bebek denemem ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı Tam 7 gün adetim sürdü.Şimdi ikinci adetimi bekliyorum ama 8 gün gecikti!!! Test yaptırdım ama negatif.Adet olsam dondurulmuş tedavime başlayacağım Bu gecikme sizce normal mi????

Dun transferim oldu kizlar. Test tarihim 14 subat. 2 gun isten izin aldim. Vakit zor geciyor ( Belirti ariyorum falan. Test tarihi bekleyenler sizde durumlar ne ???

Hadi gozun aydin , ins, annelerine tutunurlar
Beklemek en kolayi gozuksede en zor olani, bende 7 gunudeyim daha sanki zaman durdu, belirti aramak bir nevi yanliz kullandomiz ilaclardan dolayi, bend ilk 7 gun cok kasik agrisi, bel agrisi, ne ararsan vardi ama suan hicbirseu yok. Karnimda sislik var sadece, sevgililer gume sevincle girersin ins.

Tedavi sonrası ilaçların bıraktığı hormonel etkiden olabiliyor canım bende yaşadım aynısını normal bir durum endişelenme..,yeni tedavin göreceğin son tedavin olsun inşaallah mutlu sona erersin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…