Oooo simdi 29 olcazyakindaa
İyi bari alerjikse hafiftir dikkatetay ben pzt. Bekliyemiyeceğim cumartesi yaparım kan tahlilini gibi geliyor Hayırlısı Allah'tan inşaallah pozitifi alırız :))
transferden sonra 3.günüm beklemek cok zor zamn gecmiyor sanki
ewet cnm bu güsel günde inş güsel hbrler alırız allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAynen oyle canim vallahi, bu tatli bekleyis bam baska vallahi su gibi gecen zaman sanki agirdan akiyo, benimde 6 gunum, ayy senin test 14 subat, tam gunh hadi hayirlisi cankm hakkinda
Bendeki cogu belirti 7.gun uctu gitti sanki, hee tesr gunj bekleyemelr sizler ne alemdesiniz
Bende de hiç belirti yoktubugün 8. Gün gittim idrar tahlili yaptım bembeyaz bi negatif çok üzüldüm ama ilaçlara devamediyorum Allah'tan ümit kesilmez inşaallah mutlu sonaereriz Sılanaz....
Bende de hiç belirti yoktubugün 8. Gün gittim idrar tahlili yaptım bembeyaz bi negatif çok üzüldüm ama ilaçlara devamediyorum Allah'tan ümit kesilmez inşaallah mutlu ki
Kizzzz idrarda tabi cikmaz sende allah allah bende kan sandim baci cok.erken be yav bende 11.gun evde idraeda bakcam ins. Ama 8 coookkk erken hic tatli canini bosuna uzme
Bende de hiç belirti yoktubugün 8. Gün gittim idrar tahlili yaptım bembeyaz bi negatif çok üzüldüm ama ilaçlara devamediyorum Allah'tan ümit kesilmez inşaallah mutlu ki
Kizzzz idrarda tabi cikmaz sende allah allah bende kan sandim baci cok.erken be yav bende 11.gun evde idraeda bakcam ins. Ama 8 coookkk erken hic tatli canini bosuna uzme
:))) yaptım pişmanım ;(( bekliyecem artık ...İnşaallah tutmuştur kuzucuğun canım yaaa kuyu kayısıdan komposto yap iç gaz yada sindirime iyi geliyor...sağol cnm yaa iyiki varsın
merhaba arkdaslar
ben de bu ay dondurulmuslarla tedavime basladım . su an 7. gunum.5.gün embriyosu transfer edilecekk ins bu sefer tutar yine hüsrana ugramak istemiyorum :2::2::2::2::18::18::18:
Hayirlis olsun, rabbim.yuzunu guldursun ibs. Tutmus transferimi olcan hadi hayirlisi canim
amin inş. hepimizin yüzü güler... tutmus transferi derken?
:))) yaptım pişmanım ;(( bekliyecem artık ...İnşaallah tutmuştur kuzucuğun canım yaaa kuyu kayısıdan komposto yap iç gaz yada sindirime iyi geliyor...sağol cnm yaa iyiki varsın
Vallahi hic bisey yapmak icimden gelmiyor, biran once gunler gecsin istiuorum, hayirlisi bakalim cok sukur kabizlik yok kuru erik yiyiyorum bende. Ay bisey kalmadi asas telasemiz ins. Pozitifleri alinca olcak
Cokta sonuc alacak olan varasallah ocak ayi gibi bireketli olur ins.
Vallahi hic bisey yapmak icimden gelmiyor, biran once gunler gecsin istiuorum, hayirlisi bakalim cok sukur kabizlik yok kuru erik yiyiyorum bende. Ay bisey kalmadi asas telasemiz ins. Pozitifleri alinca olcak
Cokta sonuc alacak olan varasallah ocak ayi gibi bireketli olur ins.
İnşaallah cnm :) tatlı telaş olsun...
Dun transferim oldu kizlar. Test tarihim 14 subat. 2 gun isten izin aldim. Vakit zor geciyor( Belirti ariyorum falan. Test tarihi bekleyenler sizde durumlar ne ???
Merhaba arkadaşlar!İlk tüp bebek denemem ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandıTam 7 gün adetim sürdü.Şimdi ikinci adetimi bekliyorum ama 8 gün gecikti!!! Test yaptırdım ama negatif.Adet olsam dondurulmuş tedavime başlayacağım Bu gecikme sizce normal mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?