- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
nese canım çok sağol inşallah hayırlısını nasip eder rabbim banada
bugün ilaçlara başladım işte günler geçsede yavrularımla kucaklassam
duaların ve iyi dileklerin için sağol ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün
Testi tekrarladım sevgili nese ve diger merak eden sevgili arkadaslarım. Allah'a şükür artış normal. Haftaya birgun kese gormeye gideceğiz artık. :)))allahım hepinize ve daha dogrusu hepimize sağlıklı cocuklarımızı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin. Yani su an tedaviye yeni başlayan arkadaşlarda bunu diliyorum.
çok sevindim senin adınadondurulmuş embriyo transferini bekleyen biri olarak hem heyecanlandım hem de çok umutlandım ALLAH 'ım hepimizin yüzünü güldürsün. hamileliğin sağlıkla ve daim olsun güzel haberlerini almaya devam edelim inşaLLAH.....
Testi tekrarladım sevgili nese ve diger merak eden sevgili arkadaslarım. Allah'a şükür artış normal. Haftaya birgun kese gormeye gideceğiz artık. :)))allahım hepinize ve daha dogrusu hepimize sağlıklı cocuklarımızı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin. Yani su an tedaviye yeni başlayan arkadaşlarda bunu diliyorum.
tedavin hayırlı olsun canım inşaALLAH bu son tedavin olur yavrularını kucağına alırsın
çok sevindim senin adınadondurulmuş embriyo transferini bekleyen biri olarak hem heyecanlandım hem de çok umutlandım ALLAH 'ım hepimizin yüzünü güldürsün. hamileliğin sağlıkla ve daim olsun güzel haberlerini almaya devam edelim inşaLLAH.....
canım senin adına çok sevindim inş. herşey yolunda gider çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucagına alırsın canım ya ayagını sürtseydin arkandan bizde gelelim inş. :) :) şimdi sen bize transeferden sonra neler yaptın hemen anlat :)
cok sevindim canim gözunuz aydin darisi basimiza artik mevlam hayirlisi ile kucagTesti tekrarladım sevgili nese ve diger merak eden sevgili arkadaslarım. Allah'a şükür artış normal. Haftaya birgun kese gormeye gideceğiz artık. :)))allahım hepinize ve daha dogrusu hepimize sağlıklı cocuklarımızı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin. Yani su an tedaviye yeni başlayan arkadaşlarda bunu diliyorum.
cok sevindim canim gözunuz aydin darisi basimiza artik mevlam hayirlisi ile kucag
ina almayi nasip etsin.benimde tranferim pazar gunu
Merhaba kızlar benim ilk tüp bebek denemem olacak yumurta toplama işlememim bir kaç ay önce gerçekleşti ama transferim yapılamadı bazı nedenlerden dolayı şimdi donmuş embriyolarım var
Şimdi adet oldum 13 gün boyunca Estrofem diye bi hap içmeye başlıcam
İlk 4 gün günde 1 tane
Sonra 4 gün günde 2 tane
Sonraki 4 gün günde 3 tane içicem
13. Günde sabah doktora gidicem
Benim durumumda olan var mı gebelik şansım yüksekmi
Merhaba kızlar benim ilk tüp bebek denemem olacak yumurta toplama işlememim bir kaç ay önce gerçekleşti ama transferim yapılamadı bazı nedenlerden dolayı şimdi donmuş embriyolarım var
Şimdi adet oldum 13 gün boyunca Estrofem diye bi hap içmeye başlıcam
İlk 4 gün günde 1 tane
Sonra 4 gün günde 2 tane
Sonraki 4 gün günde 3 tane içicem
13. Günde sabah doktora gidicem
Benim durumumda olan var mı gebelik şansım yüksekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?