Dondurulmuş embriyolarla yola devam diyen arkadaşlar :)

öncelikle mrb bende tüp bebek yaptırmak istiyorum daha önce denemişsiniz sanırım bana da yardımcı olabilirmisiniz:)

Evet daha önce denemem var ve bir tanede dünyalar tatlısı oğlum var şimdi ikincisi için uğraşıyorum benim hikayem çok ilginç hiç olmaz denilirken :) ben ikinci için yola çıktım yardımcı olabileceğim bir konu varsa tabi ki memnuniyetle yardımcı olabilirim

Son düzenleme:

Allah size bağışlasın inşallah.ben diyarbakırda tedavi görüyordum 1 kez aşılama oldu ama tutmadı.tüp bebeğe geçmek istiyoruz Ankarada yaptırmak istiyorum burda yaptırdığım testlerle gitsem kabul ederlermi acaba?devlet memuruyum geliş gidiş zor olacak ayrıca devlet yardımı alabilmek için neler gerekiyor siz özeldemi yaptırıyorsunuz

Ben istanbulda bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum bir tane çocuğum olduğu için devlet tedavimi karşılamıyor ama bildiğim kadarıyla devlet yardımı için tüp bebek yaptırması uygundur raporu çıkarman gerekiyor Elinde var olan tüm test sonuçlarını götür onlar zaten kendileri için geçerli olmayan testleri tekrarlatırlar Ankarada hangi merkezde tedavi görüyorsun?

:)daha karar veremedim rapor için 3 yıl evlilik şartı olduğunu duymuştum,ben 2,5 senelik evliyim dr ahmet bostancı'yı söylediler özelde,ama yaş itibarıyla 6 ay daha beklemek istemiyorummne yapacağımıda bilmiyorum açıkcası tüp bebek tedavisi uzun bir süreç bildiğim kadarıyla

Evet benimde bildiğim kadarıyla 3 yıllık evlilik şartı var

Tüp bebek tedavisi maddi ve manevi yıpratıcı bir süreç çok iyi düşün doğru merkezi ve doktoru bulmak çok zor ben doğru merkezi bulana kadar çok yanlış şeyler yaptım ve çok üzülmüştüm

Son düzenleme:

Sonuç güzel olmuş, size ne kadara mal oldu acaba

kimsecikler yok mu?
mrb cnm bende ağostos yada eylul gibi allah izin verirse başlıyacağız inşşş bir ay önce laporoskopi oldum onun için beklemedeyim allah inşş hepimizin yuzunu guldursun cnm tedavin hayırlı olur inşşş tatlım

ben ilk denemde ikiz bebişlerim oldu ama 21 haftalıkken kaybettim şimdi öbür ay histereskopi ondan sonra dondurulmuş embrio transferi yapılacak bana bilgi verebilirmisiniz

ben ilk denemde ikiz bebişlerim oldu ama 21 haftalıkken kaybettim şimdi öbür ay histereskopi ondan sonra dondurulmuş embrio transferi yapılacak bana bilgi verebilirmisiniz
başın sağolsun cnm inşşş dondurulmuşlarınla allah yuzunu guldursun bildiğimkadarıyla çok fazla ilaç kullanılmıyor rahim kalınlılığını dengeleyecek ilaç la folikasit tabi kişiye görede ilaçlar eklenebiliyor bebeklerini neden kaybetmiştin tatlım

Allah sabır versin canım histereskobi bende oldum korkulacak bişey deyil 15 dk sürüyo bende donmuşumu Allah kısmet ederse ağustosta alacağım en geç eylül inşallah aklına takılan bişey olursa sorabilirsin

kızlar erkek infertilitesi nedeniyle aralık ayında tüp bebek tedavisine başladık ocakta transferim oldu ama negatifle sonuçlandı, mart ayının sonunda adetimin 2. günü itibariye 2. tedaviye başladık adetin 17. gününde dondurulmuş embriyo ile transferim yapıldı, çok şükür pozitifi aldık,insallah Allah devamınıda getirir,, dondurulmuş embriyo ile tedavi daha kolay sizi yıpratmıyor sürekli ultrason ve e2 takibi yok, iğne yok sadece estrofem isimli rahim duvarını kalınlaştıran ilaç ve folik asit kullanıyorsunuz. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

inşallah canım amin Allah bebeğini sana bağışlasın benim için de dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş bizimkide erkek infertilitesi umaruım bende senin gibi o mutluluğu tadarım Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…