dondurulmuş ve bir tane embriyo ile hamile kalan varmıdır?

Evet canım var.Tek embriyoyla hamile kaldım,bebişim şu an kollarımda.Sakın ümidini kaybetme,ona güven.Üstelik çoğul gebeliklerin risklerini düşünecek olursan kendini şanslı bile sayabilirsin.Dondurulmuş embriyo uygulaması hem çok kolay,hem de yıpratıcı değil.Moral olarak da kendini ilk seferden daha iyi hissedeceksin.Bol şans.
Slm donmuş embiryo muydu bebisiniz

Ben varim,tek dondurulmus 5.gûn embriyosu ile hamileyim :anneadayı:

Merhaba,
bende 3 senedir tedavi görüyorum. Bu ay Tüp bebek yaptık ancak sonuç negatif.
1. Kalite 5. gün embriyosuydu. 3 tane daha dondurulmuş 5. Gün embriyosu var ancak yine tutmazsa diye korkuyorum. Yastan dolayı yine 1 adet transfer yapılacak. Bu senin dondurulmuş embriyo ile kaçıncı denemendi?

Merhaba,
bende 3 senedir tedavi görüyorum. Bu ay Tüp bebek yaptık ancak sonuç negatif.
1. Kalite 5. gün embriyosuydu. 3 tane daha dondurulmuş 5. Gün embriyosu var ancak yine tutmazsa diye korkuyorum. Yastan dolayı yine 1 adet transfer yapılacak. Bu senin dondurulmuş embriyo ile kaçıncı denemendi?
Allah yardimcin olsun,benim ilk denemem taze transfer olmadi,çünku cok yumurtam toplanmisti 2 ay bekleyip dondurulmus transferi oldum ve ilk denememde tutundu

Merhaba arkadaşlar ;
Aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tedavisi görüyorum yaklaşık 4 senedir. Bu hafta 5. Transferi de gerçekleştirdik fakat sonuç yine ne yazık ki negatif çıktı :( bu sefer gerçekten çok umutluyduk embriyolar 1. Kaliteydi son kalan 3 tanesi transfer edildi cuma günü bhcg testi yaptırdım ve sonuç 1.20 negatif çıktı şaka gibi sanki hiç embriyo konulmamış gibi ki Dr.um üçüz olma ihtimali bile var dedi embriyolar o kadar kaliteliydi o da çok güveniyordu ama Allah ın vardı demek bir bildiği artık tedâvime devletten devam edicem. Aşamaları bilen varsa yazabilir mi. Şimdiden teşekkürler...

Back
X