kakatüs güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamişsindiiiirrrrr sırnaşık şey
kaktuscum bugun kacıncı gunundu pekı.sonuc ne olursa olsun kendını uzme lutfen.bnm de olmadı bılıyorsun.ama bzm moralımz herseyden onemlı.Allah sabrettıkce verır ıns.su an bız sabır donemındeyız ıns bıgun hasat donemı de geleck :)
curly canım cuma günü dr. um 15. güne randevu verdi...tabi ben çatladım dururmuyum sabah idrar testi yaptımmm kocaman NEGATİF ya neden böleeeee...kafamçokkarıştı
slm arkadaşlar aranızda sadece stresten çocuğu olmayan varmı?
slm arkadaşlar aranızda sadece stresten çocuğu olmayan varmı?
canım kaktüsüm sen hemen gidip idrar testini yapmışsın ama canım idrarda çıksa dr neden kanda baktırın desinki ozaman herkes idrar testi yapsın çıkmasada senin gibi oturup üzülsün öylemi sen en iyisi unut idrar testini öyle hemen çıkmaz tamammı evde bakacağına git hemen bir kandan baktır bence Şenizcanım benim olsun senin derdin başından aşkındı bide bizlerle uğraştın....
şimdi nasılsın nasıl gidiyor...
kuzim canım dostum valla bende meraktan çatlamamk için bu sabah idrar testi yaptımmmm koskocaman tek çizgi....olmadı işte yaaa...biliyodum negatif olduğunu...cumaya kan tahlililm var hiççç gitmek istemiyorum yaaa....kafamçokkarıştı
canım kaktüsüm sen hemen gidip idrar testini yapmışsın ama canım idrarda çıksa dr neden kanda baktırın desinki ozaman herkes idrar testi yapsın çıkmasada senin gibi oturup üzülsün öylemi sen en iyisi unut idrar testini öyle hemen çıkmaz tamammı evde bakacağına git hemen bir kandan baktır bence Şeniz
eveeeet bana gelince benim yarın belli olacak benim dr um beni endokrinoloji bölümüne sevk etti orda boğazımdan parça aldılar temiz çıkarsa ameliyata gerek yok dedi bakalım hayırlısı artık yarın benim için büyük gün tahlilime göre tüpbebeğe geçip geçmiyeceğimizi
endokrinoloji dr u karar verecek
selam arkadaşlar ben yeniyim 2ci tüp denememde dün negatifle sonuclandı bendee dondurulmuş yumoşlarım var inşallah onlarla beceririm artık
evet canım ben irenbede tedavi gördüm dondurulmuşlar için 210 ytl istediler ama uygulama için 1800 ytl istiyorlar sendemi irenbede tedavi görüyorsunkederli bişey sormak istiyodum sanada sanırım irenbede dondurtma yapmışsın ne kadar ücret ödediniz ?
evet canım ben irenbede tedavi gördüm dondurulmuşlar için 210 ytl istediler ama uygulama için 1800 ytl istiyorlar sendemi irenbede tedavi görüyorsun
selam arkadaşlar ben yeniyim 2ci tüp denememde dün negatifle sonuclandı bendee dondurulmuş yumoşlarım var inşallah onlarla beceririm artık
evet hayatım bende irenbeye gidiyorum benim ilk denemede tuttu inşallah allah sanada nasip eder 8 haftalıgım tabi gene korkularım var düşük falan olur diye daha kalp atışını yarın duyucam inşallah benim dr um dilek hanım senin kimdi dr un?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?