Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kakatüs güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamişsindiiiirrrrr sırnaşık şey

inşallah ama hiççç sanmıyorum canımcım ya idrar testim nefatif çıktı..kan testim cuma günü..bakalım neler olacak...gerçi sonuç belli ama...umut işteeeCADIARZU

canım yaaa valla test günüm cuma ama ben idrar testi yaptım bugün 12. gün diye ama NEGATİF çıktı uimutlar tabi suya düştü...bilmem kan sonucunda ne çıkar ama hiççç ümidim yok....
Amannnn öfff valla stresten iyice manyadım...hayırlısı olsun....sabır diyip oturcam başka çaremmi var?

canım burda bıcok ark kan testının 10.gun yaptı,ben dayanamadım 11.gun yaptım.doktorlar 12.gun dıyor.bence 3 gun daha bekleyıp ıyıce stres yapma cunkı gon gunler hıcc gecmıyor bılıyorum.yanı hepımızın de testı dogru cıktı.15 gun bekleten dr yok yanı.sadece 12.gun pozıtıf cıkanlar 15.gunde yaptırıp artısına bakıyolar.senın dr belkı 2 ıs olmasın dıe 15.gune bekletıyorudr.bnm dr.um olsaydı 11.gun de sonuc cıkardı dedı bana.ve ılk denememde kanamam oldu dıye bekleme 12.gunu hemen est yaptr dedıgınde 11.gunumdu.yanı ben yaptrdım negatf cıktı ama dedım ıyıkı bı gun daha bu stresı cekmemısım.sen de kan testı yaptr kurtul derım.hatta yakınında varsa yarını bıle bekleme.sonuc kesın cıar cunkı.ama ıdrar oyle dııl

slm arkadaşlar aranızda sadece stresten çocuğu olmayan varmı?

curly canım cuma günü dr. um 15. güne randevu verdi...tabi ben çatladım dururmuyum sabah idrar testi yaptımmm kocaman NEGATİF ya neden böleeeee...kafamçokkarıştı

Yaa hayret birşeysin kaktüs.12. gün kanda çıkıyor idrarda çok daha sonra çıkıyor neden ümitsizliğe kapılıyorsun?Yarın git yaptır başka bir yerde kan testini,adet falan olmadın değil mi?Sadece kahverengi akıntı geldi.

canım benim olsun senin derdin başından aşkındı bide bizlerle uğraştın....
şimdi nasılsın nasıl gidiyor...
canım kaktüsüm sen hemen gidip idrar testini yapmışsın ama canım idrarda çıksa dr neden kanda baktırın desinki ozaman herkes idrar testi yapsın çıkmasada senin gibi oturup üzülsün öylemi sen en iyisi unut idrar testini öyle hemen çıkmaz tamammı evde bakacağına git hemen bir kandan baktır bence Şeniz

eveeeet bana gelince benim yarın belli olacak benim dr um beni endokrinoloji bölümüne sevk etti orda boğazımdan parça aldılar temiz çıkarsa ameliyata gerek yok dedi bakalım hayırlısı artık yarın benim için büyük gün tahlilime göre tüpbebeğe geçip geçmiyeceğimizi
endokrinoloji dr u karar verecek

Canımmmm üzülme nolur, birazcık daha sabret idrar testine güven olmaz şimdiden iki gün daha bekle kan testi yap, inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla pozitif çıkar sonucun hep dua ediyorum, çıkmazsa da hiç üzülme ne demiştik herşeyin hayırlısı, Allahın bir bildiği vardır elbet, hem senin daha bekleyen embriyolarında var biri olmazsa biri olur inşallah, olana kadar yola devam pes etmek yok yeterki Allah sağlık, sabır ve güç kuvvet versin

İnşallah gerek kalmaz ameliyata ilaç tedavisiyle hallolur da bir an önce bebişine kavuşursun.Hayırlısı neyse o olsun.

canım geçmiş olsun inşallah dondurulmuş yomuşlarınla bebeğine veya bebeklerina kavuşursun inşallah
dondurulmuş yumoşların için ne zaman başlıyorsun ?

KAKTÜSCÜM neden idrar testi yaptın ki onlar zaten b-hcg belli bir değeri geçmeden pozitif çıkmazlar canım. bence en kesin sonucu kan testi verir.
hemen kondurma kan testi yap bakalım. hayırlı olur inşallah canım. hemen sıkma canını

kederli bişey sormak istiyodum sanada sanırım irenbede dondurtma yapmışsın ne kadar ücret ödediniz ?

kederli bişey sormak istiyodum sanada sanırım irenbede dondurtma yapmışsın ne kadar ücret ödediniz ?
evet canım ben irenbede tedavi gördüm dondurulmuşlar için 210 ytl istediler ama uygulama için 1800 ytl istiyorlar sendemi irenbede tedavi görüyorsun

evet canım ben irenbede tedavi gördüm dondurulmuşlar için 210 ytl istediler ama uygulama için 1800 ytl istiyorlar sendemi irenbede tedavi görüyorsun

evet hayatım bende irenbeye gidiyorum benim ilk denemede tuttu inşallah allah sanada nasip eder 8 haftalıgım tabi gene korkularım var düşük falan olur diye daha kalp atışını yarın duyucam inşallah benim dr um dilek hanım senin kimdi dr un?

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan ,hem kalp atışını duyarsan bebek % 80 seninmiş.Yani düşük riski azalıyor iyice.

Naz kaç gündür nerelerdesin,merak ettim seni.Bugün test günündü ne olur hayırlı haberlerle gel.

kaktus tam dayaklıksın ha gıt kan testını yaptır gel bızı mutlu et tabı mutlu bı haberle inşşşşşşşşşşşşş allahım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…