Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ben bebeğimi dün kaybettim bi daha cocuk düşünmüyorum ama 3 tane dondurulmuş emriyom var

diyelimki bunlarla tekrar hamile kalmak istesem süreç nasıl işliyor yine tüp bebek gibi ilaç vs tedavi görülüyormu

tutkuum hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah yarın kalp atışlarınıda duyarsın canım benimde dr um dilek hanım seninle msn de görüşmek isterim özelden bana adresini veririmisin

Son düzenleyen: Moderatör:

curly canımcım yaaa ne biliyim insan stresten ne yaptığını biliyomu?valla bugün kan testi yapmamak için kendimi çokkk zor tutttum...ama hayırlı gün cuma inşallah hayırlı günde hayırlı haber veririrm sizlere...
bu arada kahverengi leke bir kere geldi bi daha gelmedi bu arada adet olmadım daha ama sanırım ilaçlardan olmuyorumdur diyede kendimi temkinliyorum acaba gerçektende ilaçlardanmı olmuyorum kifisfisfis

canım dostum benim...kıs senin duaların zaten benim için artı güç...inşallah güzel sonuçlanır...cumaya az kaldı...yerimseniben

ah akdaşcım ne zor bir süreçmişşşşş rabbim kimseyi böyle sınamasın...gerçektende çok zor...inşallah sabrımızın sonucunu alırız...
desteğin için tşk ederim büyük gün cuma....hadi hayırlısı hakkımda..yerimseniben

kaktus tam dayaklıksın ha gıt kan testını yaptır gel bızı mutlu et tabı mutlu bı haberle inşşşşşşşşşşşşş allahım inş

yaaa niye kızıyosun dayanamadım ne yapıyım....inşallah mutlu haberi cuma mübarek günde vericem sizlere....siz yeterki dualarınızı eksik etmeyin benden...

canım yaaa çokk üzüldüm inan ki..rabbim inşallah sabır güç versin...

Özlemcimilkindeki kadar üzülmeyeceksin ve yorulmayacaksın bu kez.2 kez doktora gideceksin bu süreç içinde.Herkese farklı tedavi uygulanıyor ama hepsi de evde uygulanan ilaç tedavileri.Sonrasında da transfer olacak.Sana tavsiyem arayı çok uzatma.Vücudun hamileliğe hazırken doktorunun tavsiye ettiği ilk seferde denemeni yap.

hoşgeldin maviş.Geçmiş olsun,yeni tedavin de hayırlı olsun.Benim de 3 dondurulmuş embriyom vardı.sadece bir tanesi sağlam kalmıştı çözüldüğünde.Ama o bir tane yetti.Şu an 14. haftasındayım hamileliğimin.

Haydaa ne demek bidaha düşünmüyorum bak en azından senin embriyoların tutunabilmiş onu biliyosun, yine kötü olacak diye bişey yok ki, Allahın verdiği herşeyde bir hayır vardır, 3 tane embriyom var diyosun yazık değilmi onlara, onlarda bizim bebeklerimiz, bende şuanda dondurulmuşlar için tedavi oluyorum tedavi dediğim de sadece estrofem diye bi hap, folbiol, vitamin, bebe asprini kullanıyorum, iğne falan yok ve bu seferki okadar kolay ve çabuk geçiyo ki anlatamam, hiç ilki gibi değil, ne ilki kadar heyecanım var, ne stresliyim nede korkuyorum, gayet rahat bir şekilde bekliyorum toplam 3 kez kontrole gittim doktora okadar, önümüzdeki hafta embriyolarımda ve rahim kalınlığımda sorun olmazsa transferim yapılacak, o yüzden kesinlikle ve kesinlikle ara verme doktorunu ara ve sor nezaman başlaman gerektiğinia.s.

Kuzi ne güzel anlatmışsın olayı.Ayrıca stresli olmamana,rahat olmana da çok sevindim.Bizi biraz da gün aşırı doktora gitmek,iğneler falan stres yapıyormuş herhalde.Dondurulmuşlarda bu yaşanmadığı için daha rahat oluyoruz.İnşallah yapılır transferin haftaya sorunsuz bir şekilde.

slm curly bunu duymak bana nasıl moral oldu anlatamam ama ya o bitanede canlanmzsa
seninkinide allah tamamına erdirir umarım

Umudunu hiç yitirme ve hep inan lütfen olacağına.Genelde %30 fire veriyor diye biliyorum,mutlaka kalır bir tanesi,zaten kaldıysa güçlü demek mutlaka canlanıyor.Bir de dondurmaya değer gördüklerini donduruyorlar,bozulacak gibi olanlar dondurulmuyor zaten.

sağol canım gercekten arayı fazla uzatmamalımıyım sence

doktor 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneriz dedi ben istemediğimi söyledim

cok korkuyorum ya onlarıda kaybedersem dondurulduğu sürece sanki hep bi şansım olcaka gibi geliyor o hakkımı kullanmak istemiyorum

Şu an acın çok yeni ama eminim 1-2 hafta sonra, doktorun dediği 2 ay gelmek bilmeyecek senin için.Bir an önce olsun isteyeceksin bence.Vücudumuz bir şekilde alışıyor hamileliğe ve arayı uzun tutmazsan, tutunma şansı daha çok.Aklında duracağına karnında dursun bebişlerin.Tabii bu süre içinde kendini hazır hissetmen önemli.Sıcağı sıcağına yap bence.

ne bileyim bakalım şimdilik bebek işine cesaret edemiyorum yine kaybetme düşüncesi cok yoğun zaten bu psikolojiyle yaparsam tutmaz gibi geliyor

acıkçası ümidimde kalmadı ama kısmet

canım senin tedavin ne aşamada şimdi

Tedavi falan kalmadı çok şükür.14 haftalık hamileyim ben,dondurulmuş embriyoyla.

Tedavi falan kalmadı çok şükür.14 haftalık hamileyim ben,dondurulmuş embriyoyla.

ya curly sizleri görünce ve sizlerden güzel haberler alınca dahada umut doluyorum...biliyorsun benimde 7 tane dondurulmuşlarım var transferim ertelendi rahimdeki sıvıdan dolayı... bende transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum....

ya dondurulmuşlarda aşamalar nasıl oluyor yani sen ve rahim hazır olduğun onları çözüp direk rahime yerleştirme işlemimi oluyor başka birşey var mı???yani öncesinde kullanman gereken ialçlar falan??? birde canım çözüldüğünde hep canlı olamayabiliyormuş...yada kaliteli olanı az oluyormuş...sende nasıl olmuştu???? çokmu soru sordum ne??

canım yeşbü cüm bana sormamışsın ama bildiklerimi paylaşayım dedim benimde ilk transferim ertelenmişti senin gibi dondurulmuşlarla denemiştim çok fazla ilaç kullanmıyosun sadece lucrin kullanmıştım ben yumurtaları baskılıyorlar sonrada donmuşları transfer ediyorlar işte o kadar allahtan hayırlısı canım inşallah tutunur bebişlerin

kızlar size bişey soracam sizinki yumurta dondurmamı yoksa embriyomu.birde dondurma işlemine para verdinizmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…