Merhaba arkadaşlar.Benimde 3 aşılama ve ilk tüp bebek tedavimin sonucu maalesf negatif.İlk tüp bebek sonucumu 12.04.08 tarihinde aldım.Şimdi 3 tanede dondurulmuş var.2.denemyei dondurulmuşlarla yapacağız ama daha vakti var çünkü öncelikle miyom ameliyatı olacağım bu aralar (daha tarihi belli değil).Rahim dışında küçük bir miyom var onu alalım ve ikinci denemeyi öyle yapalım dedi doktorum.Korkuyorum ama olmam gerek tabii.Sonra altı ay verilecek ve sonra 2.deneme olacak.Bu arada dondurulmuş embriyolarla şansın daha az olduğunu duydum ama doktoruma sormadım daha.Bu konuda bilgisi olan varmı? Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...
Canım belki tutunmaya çalışıyordur.hemen pes etme bakalım ne olacak.
Dualarım sizinle zaten
Progestan kullanıyormusun?
ooo kaktüscüğüm hemen neden ümitsizliğe kapılıp olumsuz düşünüyorsunki...dur daha kanama falan değil sadece kahverengi lekeler olur onlar...kimileri hamiş olduğunu öğrendikten sonra bile lekelenmelere yaşıyor....sen şimdi bebişlerini üzme...kendinede çok dikkat et....sürekli dinlen....kan tahlilini ne zaman yapacaktın????
kaktustum oklavaları aldım gelıyom daha test bıle yapmadın negetıf dıyosun ama bence pozıtıf bak gor
Merhaba arkadaşlar.Benimde 3 aşılama ve ilk tüp bebek tedavimin sonucu maalesf negatif.İlk tüp bebek sonucumu 12.04.08 tarihinde aldım.Şimdi 3 tanede dondurulmuş var.2.denemyei dondurulmuşlarla yapacağız ama daha vakti var çünkü öncelikle miyom ameliyatı olacağım bu aralar (daha tarihi belli değil).Rahim dışında küçük bir miyom var onu alalım ve ikinci denemeyi öyle yapalım dedi doktorum.Korkuyorum ama olmam gerek tabii.Sonra altı ay verilecek ve sonra 2.deneme olacak.Bu arada dondurulmuş embriyolarla şansın daha az olduğunu duydum ama doktoruma sormadım daha.Bu konuda bilgisi olan varmı? Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...
kaktüscüm inşallah hayırlısıyla hamişsindir bana öyle geliyorki bence sen hamilesin ama kendine dikkat et tatlım dualarımız seninle canım. bende lucrine devam ediyorum bugün hastalandım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç yazacak yavaş yavaş yaklaşıyorum bende hayırlısı kendine iyi bak tatlım
kaktüs allah canını almasın kıs ben senin geçen gün adet olduğunu sanmıştım yani kafam okadar dalgındıki öyle okumuşum
kıs çıkmayan candan ümit kesilmez dur hele tahlil gününü bekle öyle hemen karar verme umudunu yitirme sakın allah büyüktür hadi cumayada az kaldı cuma günü dünyanın en güzel haberini alaman dileğiyle canım k.i.bŞeniz
kaktüüüüüs çatlıycam kıs meraktan inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim inşallah Şeniz
kaktüscüm inşallah hayırlısıyla hamişsindir bana öyle geliyorki bence sen hamilesin ama kendine dikkat et tatlım dualarımız seninle canım. bende lucrine devam ediyorum bugün hastalandım öğleden sonra hastaneye gideceğim ilaç yazacak yavaş yavaş yaklaşıyorum bende hayırlısı kendine iyi bak tatlım
Kaktüs test günün bugündü galiba.İnşallah hayırlı haberler verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?