canım sende bizdensin hadi inşallah bu sefer yüzümüz güler benimde mayısın ilk haftası adet günüm sanırım benimde mayısı ortasında olur transferim şimdiden çok heyecanlıyımmrb arkadaşlar ben de il micro denememde hamile kaldım fakat 8.haftada kalpleri durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım , tek yumurta ikizi idi, kötü günler yaşadım...2.adetim bitti üçüncü adeti mayıs başında olacam ve ilaç kullanmaya başlayacam dondurulmuş transfer için, heralde mayıs ortaları trnsfer olurum...allah hepimize hayırlı , sağlıklı çocuklar versin
canım ben şimdi kederliyim ne yazıki ama hamiş olunca kedersiz yazarım ozaman dualarınızı esirgemeyin bizdenKederli canım nickinin '' li '' kısmını '' siz '' yapmalısın bence .Çok mutlu olucam yaparsan.bütün olumsuzlukları kaldır üzerinden.Sen mayısta tedaviye başlayacaksın.Mayıs sonu Haziran başı gibi olur herhalde transferin hayırlısıyla.
[DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ
1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ
2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ
1)KEDERLİ........5 MAYIS......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
--------------------------------------------------------------------------------
Bensiz olurmu bu liste yahuuuu
kaktüs gerçekten süper olmuş listemiz inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızda hamileyim diye başlıklarda açarız inşallaaaaaaaaah
canım niye kızalım güzel yapmışsın ben daha senin gibi yapmayı bile beceremedim maalefesHATTA ben ekledım bıle kızmazsanz:)cok guzel renklendrmstm ama olmadı yollayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?