Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımcım bence 12. gününü bekle yapma...insan sonra olumsuz etkileniyor...ben ne yapıyım yarını büyük heyecanla bekliyorum...hayırlısı bakalım..

Kaktüsçüm iyi şanslar sana ve bebişlerine.İnşallah çok mutlu dönersin geriye.

Benimde 3. adetimin ilk günü ağızdan hapla başlıcakmışız.Yardımcı hemşire adetten önce rahim duvarı kalınlığına bakılcak,tahmini ne zaman adet görürsün dedi.20 ile 23 nisan arası dedim.20 sinde kontrole çağırdı.Hakkımızda hayırlısı olsun....

Allah hayırlısıyla rast getirsin.Mayısta alacağız mutlu haberini herhalde.

canım sen nerdesin ya yoktun valla .hadi hayırlı olsun bebişlerim. bebişlerin gelir inşallah bu defa

beişlerim hayırlı olsun canım allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

hadi hayırlısı canım..bu mübarek cuma gününün hürmetine bizlerde kavuşuruz bebişlerimize...

azz kalsın unutuyordum...bu arada şükürler olsun ki rabbime dün transferim yapıldı...
o kadar mutlu oldum ki işyerinden 2 arkadaşım bu özel günümde yanımdaydılar ve benim moralim için yapmadıkları şaklabanlık kalmadı...
allahıma binlercekere şükürler olsun çözülen 4 sağlıklı yumoştan 3 tanesini transfer ettiler....bundan sonrası rabbime ve yumoşlarıma kaldı...
hayırlısı olur inşallahhhhh

canım hayırlı olsun transfer.bana da 3 tane transfer ettıler bakalım nolck 8.gunum bugun.ıns hepımz guzel sonucu alırız.Peyamber Efendımızın dogdugu bu nısan ayı bereketlı geldı walla.ıns bzım ıcın de ole olur

canım sağolasın...inşallah nisan ayı bizlerede bereketli olur...sen yolu yarılamışsın...inşallah güzel haberlerle döneriz....

3 yumurta süpper.Bakalım kaç tanesi tutacak annesiiii.:teytey:

herkese hayırlısı olsun. kaktüscüm inşallah Allah gönlüne göre verir tatlım dualarımız seninle. bende hayırlısı ile 20nisanda lucrinle başlıyorum. hiçkimse benim gibi dondurulmuşları için lucrin kullanmamış hayırlısı hastalandığımda tekrar gideceğim başka ilaçlarda vereceklermiş. Herşeyin hayırlısı

hazirancım canım tşk ederim seninde tedavin hayırlı olsun inşallah....
HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM BİZLERE...

Merhaba herkese ,
Aysen bak gekdim :))

Benimde 2. micro denememin 5. gunu bugun , benim test tarihim 30 Nisan nasil gecer bilemiyorum artik....insallah hepimize guzel sonuclar olur

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)NAZ25...............30 NİSAN...................????????????

NAZ25 ARAMIZA HOŞGELDİN

Merhaba Hosbuldum a.s.

Benim ki Alman hastanesinde A5 Nisan da transfer oldu, 30 Nisan sonuc alcam kismetse
Allah herkese hayirli guzel sonuclar versin insallah

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)NAZ25...............30 NİSAN SONUÇ................ALMAN HASTANESİ

SANIRIM 15 NİSANDA TRANSFERİM OLMUŞ DEMİŞSİN PEKİ AMA NEDEN 15 GÜN SONRAYA TEST YAPTIR DEDİKİ DR ANLAMADIM

Hayırlısı olsun kaktücüm inşallah mutlu haberlerle sonuçlanır.Bende bugün dr. gittim.Benim dondurulanlar orta kalitede embriytomuş bugün söylediler şaşırdım biraz o zaman niye dondurdularki.Aynı hastanede dr umu değiştirdim.Dr. dosyamı inceledide o söyledi öyle haberim oldu.Rahim ağzı kanseri için tahlil yapıcaklar ve şeker için de tahlil istyediler.Allahın izniyle bu hafta adet görücem ve ilk günü ağızdan ilaçları kullanmaya başlıyacağım.Şimdilik benden de bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…