Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
curly cim sanırım kaktüsün 17 nisanda transferi var

Kaktüs 17 nisanda tedavin mi başlıyor transferin mi var?Listedeki herkese bol şans diliyorum.İnşallah herkesin muradını verir Allah.Kimsenin kucağını boş bırakmaz.

canım benim kederlininde yazdığı gibi dondurulmuş yumoşlarımın annelerine yerleşme zamanı 17 nisan inşallah tabi...pazartesi sabahı randevum var bakalım tarihim iyice netleşecekmi? hayırlısı olur inşallah hakkımızda...

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........5 MAYIS......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ

Herkese hayırlı olur inşallah benim umudum var curly ve gülserenden sonra dahada çok ümitlendim. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

Hayırlısı olsun.Ne oldu kesinleşti mi 17 Nisan?

[/COLOR]

8)Bebişlerim..........21 MAYIS....İSTANBUL.........INTERNATIONAL HOSPITAL

Beni unutmayın,eskisi yazamıyorum ama sizi hep takip ediyorum.

Ya arkadaşla benim kafama şuanda bişey takıldı.Doktorum 2 adet geçsin demişti.Ben 2.adeti gördükten ne kadar zaman sonra tedavi başlıyor dondurulmuşlar için.

Mesela benim 5 şubatta mic. olmuştu.18 şubatta pozitif sonucu aldık ama lekelenmelerim vardı.2 şubat gibi kana dönüştü ve sonra da birkaçgün içinde düştü.21 şubatı ilk adet olarak sayıyorum.ikincisini 23 martta oldum.Ben dr. arasamıydım.

Oda net bişey demedi 2 adet geçsin dedi. 3. adetin 2. günümü tedavi başlıyor.

canım benim adetin olmadan bi doktora git nasıl bir program izleyeceksiniz onu planlarsınız yapılması gereken testler varsa onları yaptırırsın bazıları adetin 2. günü tedaviye başlamış bense adeteimin 21. günü başlayacağım kişiden kişiye doktordan doktora değişebiliyor o yüzden planlama için adetinden önce git ki vakit kaybın olmasın bende adetten sonra gittim geçen ay adetimin 22. günüydü başlamadılar tedaviye illaki 21. günü olmalıymış tabii o aradada ofise girmemiştim onu yaptılar adetin 2. günü rahim duvarı kalınlığını ölçütüler. o yüzden vakit kaybetmemek için bi danış bence bi yol plan çizin

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........5 MAYIS......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

aramıza hoşgeldin bebişlerim sanada uğur getirsin bu liste inşallah

bu liste herkese uğur getirir inşallah canım!...

İnşallah canım bende seni merak ediyodum, bu arada ben 3.adetimin 2.günü yani bugün başladım estrofem, folbiol falan kullanıyorum, ama bundan 15 gün önce falan yine gitmiştim rahim kalınlığını ölçmüştü, o yüzden sen doktorunu ara ve nezaman gelmen gerektiğini sor

KAKTÜSCÜM transferıne 2 gunden az kaldı sayılır bende senden 1 hafta once yazsadım bu heyecanı.sımdı sonuc beklıyorum.nm Allah yardımcn olsun ıns beraber guzel sonuc alırız ve beraber bı hamılelık gecırırız ıns:) .Allah yardımcın olsun dualrım sızlerle

Canım ben ilk transferim negatif olunca adet gördüm.Bu ilk adetti.bir sonraki adetimin ikinci günü doktordaydım ve tedavim başlamıştı.Bir boş bir dolu dedi bana doktor.

cury canım evet kesinleşti..allahım kısmet ederse 17 nisan perşembe günü transferim var....ayyyy çokkk heyecanlandımm...

Heyecanlan tabii ki.Neredeyse bir gün kaldı bebişlerinin sıcacık yuvasına kavuşmasına.Sonunda iyi bir sonuç almak muhteşem ama insan kendinden bir parçayı monitörde bile gördüğünde ve o parça içine yerleştiğinde mutlu oluyor.Bir süreliğine de olsa zaten annelik duygusunu yaşıyoruz.İnşallah bu duygu herkeste daim olur.:enbuyukkk:

kaktüs ve @yshen olmuyor ama öyle listeye isminizi koydunuz ondan sonra kayboldunuzyerimseniben anlatın birazcık kaktüs tedavi aşamanı anlatmanı @yshende transferden sonra neler yaptığınızı anlatırsanız memnun oluruz kızlar lütfen sizin kadar bizde heyecanlıyız yani :1closedeyes:

canım transferden sonra bool boll yatıom ben:) annemler kaldırmıo hıc ne yapıım kı.ama baska yere yazmstım sanırım ılaclardan dolayı bazen cok sınırlı ve alıngan oluorum.o zmn uzuluorum bebısler etkılenck dıe.ya 6.gunum su an zor beklıorum.nasıl geccek bılmorum.belkı de dayanamam 10.gun yaparım testı.ne dersnz.kaktuss sen ne yaptnn

valla zaman geldi çattı be canım...yarın transferim var...inşallah hayırlısıyla atlatırız...seninde hayırlı olsun arkadaşım....sonucumuz güzel ocaka inşalllaaahhhhh

sen böyle anlattıkça dahada heycanlanıyorum canım yaaa...inşallah bizlerde senin gibi şanslı olanlardanızdır... dualarını eksik etme üzerimizden...

kederli canım benim tedavi o kadar karışıkki...ama yinede anlatayım şöyle kısaca....
ben ocak 21. uzun protokolle tüp bebek tedavisine başladım...iğneler ilaçlar derken yumurtalar olgunlaştı toplanma zamanı geldi ama 2. günde bir aldıkları e2 kan tahlilim ilaçlarında etkisiyle tavana vurdu..böyle olunca yumurtalar toplandı dondulmak üzere beklemeye alındı...transferim bir sonraki zamana kalmıştı...üzülmüştüm ama şükrettim hayırlısı dedim rabbim başka dert vermesin dedim..neyse regl olunca kontrole gittim doktorum benim 1 ay kullanmam için doğum kontrol hapı ginera verdi tedavim 1 ay daha uzayınca bir şokkk daha..hayırlısı dedim gene...bir ay ilacımı kullandım..reglimin 2. günü gene doktor kontrolü ve nihayet tedaviye devam dendi...ilaçlar bantlar derken 17 nisan dondurulmuş meleklerimin annelerine gelme zamanı olarak belirlendi...ehhh nihayet yarın büyük günnn rabbim inşallah yüzümüzü güldürür...hayırlısı

benden bu kadar..bayağı kısa oldu dimi ama...:dance:

yarından sonrada transferimi anlatırım şöylee bir kısaca daha:dance::dance:

tedavideki bütün arkadaşlarıma dualarım tammm...inşallah yüzümüz güler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…