DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ
1)DİAMOND........12 ŞUBAT.........İZMİR BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ........HAMİŞŞŞ
2)GÜLSEREN4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
3)NAZ25.......30NİSAN..................??????????? ??????????.... .........HAMİŞŞŞ
4)KUZİ......20 MAYIS.........İSTANBUL.....UMUT TÜPBEBEK MERKEZİ HAMİŞŞŞ
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]
1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
6)HAZİRAN15........BEKLEMEDE ....ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)YEŞBÜ..........?????????????..............?????????????????
KÜSME HEMEN DUR GÖZÜMÜZDEN KAÇMIŞTIR:1rolleyes:..... ŞİMDİ MERKEZİNİ VE TARİHİNİDE YAZ ONUDA EKLİYEYİM İNŞALLAH BU LİSTE SANADA UĞUR GETİRECEK CANIM ...:1hug:
YAVV BEİRDE RENKLENDİREBİLSEM ŞU LİSTEYİ
kıslar benim transferim ertelendi az önce aradılar 2 embriyonun durumu gayet iyimiş bugün yarın bekleteceklermiş hatta cuma günü bile olabilir transfer dediler....kıslar sizin bir bilginiz varmı bu konuda KUZİ,DİAMOND,GÜLSEREN,BEBİŞLERİM sizin embriyolarıda beklettilermi ....benim bildiğim kadarıyla çözüldükleri gün transfer edilir yoksa yanlışmı biliyorum ...dr umuzda sabah çözdürüp öğleden sonra transfer olur demişti.....neyse kıslar herşeyde bir hayır vardır bugün migrenim tutmuştu zaten uykusuzluktan ve heyecandan kendimi hiç iyi hisstemiyordum
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ
1)DİAMOND........12 ŞUBAT.........İZMİR BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ........HAMİŞŞŞ
2)GÜLSEREN4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ
3)NAZ25.......30NİSAN..................??????????? ??????????.... .........HAMİŞŞŞ
4)KUZİ......20 MAYIS.........İSTANBUL.....UMUT TÜPBEBEK MERKEZİ HAMİŞŞŞ
DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]
1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
4)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
5)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
6)HAZİRAN15........BEKLEMEDE ....ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)YEŞBÜ..........HAZİRANDA..........ADANA ÖZEL ANKARA TÜPBEBEK MERKEZİ
10)MAXİE...........HAZİRANDA.........BURSA ACIBADEM MERKEZİ
kıslar benim transferim ertelendi az önce aradılar 2 embriyonun durumu gayet iyimiş bugün yarın bekleteceklermiş hatta cuma günü bile olabilir transfer dediler....kıslar sizin bir bilginiz varmı bu konuda KUZİ,DİAMOND,GÜLSEREN,BEBİŞLERİM sizin embriyolarıda beklettilermi ....benim bildiğim kadarıyla çözüldükleri gün transfer edilir yoksa yanlışmı biliyorum ...dr umuzda sabah çözdürüp öğleden sonra transfer olur demişti.....neyse kıslar herşeyde bir hayır vardır bugün migrenim tutmuştu zaten uykusuzluktan ve heyecandan kendimi hiç iyi hisstemiyordum
Kederli canım vardır bir bildikleri.Benim de hemen yapılmıştı transfer.Valla Cumaya kadar sağlam kalacak embriyodan hiiiç korkma zaten.Bıraksan laboratuvarda büyüyecek neredeyse:))Demek ki o kadar sağlammış.Maşallah yani.
kederli canım endişelenme bu kadar...vardır bir bildikleri...sen içini rahat tut...cumaya kadar stres yapmamaya çalış...cuma büyük gün senin için....merak etme yavruların sağlıklı ve mışıl mışıl uyuyorlar...sana kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlardır şimdi...
aktüel sanırım aynı merkeze gidiyoruz seninle dr um dilek hanım.... aradık dün 2 embriyonuzunda kaliteli oldukları için laboratuvarda incleyecez dediler ...... canlı olup olmadıklarından emin olmak için ....bugün yine arıyacaklar inşallah 2side canlıdırlar
yeşbü
nasılsın canım daha iyisindir. seni çok dinamik görüyorum.Sende en kısa zamanda kavuşaçaksın bebişlerine .İnsan çok sabırsız oluyor heycanlanıyor değil mi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?