Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bozard canım inşallah dondurulmuşların sana uğur getirir...bende 2.denemeyi dondurulmuşlarla yapıcam...benim eğer regl olursam hala olmadım 2. reglimin 2. günü başlıcam...bana kalsa 1-2 ay daha beklerdim ama deneyimli bazı arkadaşların ve zamanımın kısıtlı olması sebebi ile böyle oldu...inşallah hayırlısıyla bi adet olayım tedaviye başlıcaz...bu sefer bizlerde inşallah yakalırız meleğimizi...

inşallah senin hakkındada hayırlı olur.Allah bizede güzel günler gösterir inşallah.Benimde fazla vakit geçirmemem lazım çünkü endometriozisten ameliyat oldum ve bunun tekrarlama ihtimali var.Bir an önce hamile kalmam gerekiyo.Ama olmuyo işte.Bakalım bende 2.reglimde tedaviye başlıycam.Zaten pek ilaç kullanılmıyo bildiğim kadarıyla dondurulmuşlarla.

Oh oh dondurulmuş sayfamız canlanmış yeniden, inşallah sizin süperfresh lerinizde size uğurlu gelir canlarım, hayırlısıyla sağlıkla tutunurlar inşallah

kızlar merhaba....kendimden haberlerde vereyim sizlere.....bende temmuz ayında allahtan bir mani çıkmazsa donrurulmuşalrımı deneyeceğim bakalım artık hayırlısı.....doktor biraz şansımız düşük gibi ama dedi öenmli değil deneyelim dedi....tüpümün birinde sıvı birikmesinden dolayı...ordan sıvı akarsa rahime tutunmayı engeller dedi....ama biz bunlara rağmen deneyeceğiz...bakalım artık...ameliyat en son çare dedi....kızlar bana dua edin...ne olur dondurulmuşlarım bana sımsıkı tutunsun...2 kere ameliyat olduğum için bir daha ameliyat olmaam gerek kalmasın inşallah....

yeşbü slm canım yaa. benimde geçen ay çekilen hsg de tüpümün birinde sıvı birikmesi çıktı,diğeri normal banada öyle dedi dr, bende temmuzda micro deniycem canım hakkımızda hayırlı olsun ALLAH büyük inşallah başarırız bebişlerimize kavuşuruz....

merhabalar, yeşbu aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef. iki kere lap. ameliyat oldum. 2 tüp bebek, ve en son donmuşlar. bu tedavi sırasında bende de sıvı gözüktü. doktor bunu deneyelim sonra yine ameliyat dedi.
eğer sen iyi bir merkezde tedavi görüyorsan ve fazla donmuşun varsa sana nacizane tavsiyem tüplerindeki sıvıyı hallet.
ben bundan sonra merkez değiştirip ve 3 ameliyatımda da tüplerimi bağlatıp yola devam edeceğim. ve inşallah bundan sonra da hamiş kalacağım.

dondurulmuş yumoş anneleri sayfamızı güncellemeyi unutmayalım...

yeşbucum canım inşallah temmuz ayı sana uğur getirir meleğin gelir...

inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz....

Kızlar geçmiş olsun, inşallah ameliyata falan gerek kalmadan sağlıkla gelir bebişleriniz

canım inşallah rahatsızlığın tekrarlamadan hamiş kalırsın...
dondurulmuş yumoşlarla denemek gerçektende rahat fazla hastaneyede gitmiyosun ilaç tedavinde kısıtlı...inşallah hayırlısı olur hakkında biozardcım...

Oh oh dondurulmuş sayfamız canlanmış yeniden, inşallah sizin süperfresh lerinizde size uğurlu gelir canlarım, hayırlısıyla sağlıkla tutunurlar inşallah

canım dünürüm benim sen hamişsin diye sayfamızı ve bizleri boş bırakma...
senin deneyimlerin ve fikirlerin bizim için çoookkk önemli...:asigim:

10 gün olduuuu hala regl olmadım yaaaa...bu gidişle benim tedavi ertelenecek...offff stres yok
stres yok
stres yok...
gelde yapma işte....

kaktüscüm seni çok iyi anlıyorum ama eğer farlutal ilaç kullanıyorsan ilaç bittikten bir hafta sonra adetin gelecek

teşekkür ederim kaktüsçüm.Umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur.

kaktüscüm seni çok iyi anlıyorum ama eğer farlutal ilaç kullanıyorsan ilaç bittikten bir hafta sonra adetin gelecek

evet canım dr. verdi ama hepsini içmedim yarım bıraktım belki başlar diye...bırakalı 2 gün oldu tekrardan başlamam mı gerekki ? offf ne stresli bi durumdayız..

ayzeciğim canım yaaa çok saol yazdıkların için...bilmiyorum kafam çok karışık...bir aklım bir dene sen diyor belki tutar zaten 2 kez ameliyat olmuş diyor.... bir aklım deneme ameliyat ol sonra denersin yazık o kadar para döküyorsun diyor...yani çok karışığım....ben ameliyatı şu anda ikinci plana atmış durumdayım zaten ama atmasaydımmı acaba diyede soruyorum kendi kendime....:uhm:

yeşbücüm canım stresss yok...hakkında hayırlısı olsun...
bence tedavini ol yumoşların seni beklesin..rabbim sana nasip ettikten sonra meleğini ha şimdi ha sonra bence fark etmez ..en azından seninde aklın kalmaz keşke demek zorunda kalmazsın...

kızlar bi arkadaşa negatif sonucun ertesi ayı dondurulmuşları transfer ederiz demiş....iki ay beklemek gerekiyor mu gerkmiyor mu?...prosedür farklılık mı gösteriyoe yoksa

kızlar benim sorum var....başlığı okudum baştan kafam karuıtı..

1- benim mbriyolarım 5. güne ulaştı. çok iyi gidiyorlardı fakat embriyolog bugün normalden yavaş bölünmeye başladılar dedi....grade1 2 hiç bişey söylemedi...neye göre belirleniyor grade durumu?
2- arayıp bi konuşsam mı sorsam mı durumu? 5. güne ulaşıp orta derecede olan embriyo olur mu?
3- birde embriyo dondurması kaç yıllık yapılıyor?

kusura bakmayın çok kafam karışıkta...şimdiden teşekkürler

Canım bana da bugüne kadar hiç grade falan söylemediler o nedir bilmiyom valla ama benim dondurulmuşlarda iki tanesi 5.gün dondurulmuştu biri iyi biri orta kalitedeydi, yani 5.günde de orta kalite embriyo olur
yılına gelince öyle bir yıl sınırlaması varmı bilmem ama yıllarca dondurulmuş şekilde saklanabiliyo embriyolar diye biliyorum, mesela benimkileri 2 yıl kendileri ücretsiz donduracaklardı, iki yıldan sonra da ücret ödeyecektik, demekki baya uzun süre dondurulabiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…