kızlar merhaba....kendimden haberlerde vereyim sizlere.....bende temmuz ayında allahtan bir mani çıkmazsa donrurulmuşalrımı deneyeceğim bakalım artık hayırlısı.....doktor biraz şansımız düşük gibi ama dedi öenmli değil deneyelim dedi....tüpümün birinde sıvı birikmesinden dolayı...ordan sıvı akarsa rahime tutunmayı engeller dedi....ama biz bunlara rağmen deneyeceğiz...bakalım artık...ameliyat en son çare dedi....kızlar bana dua edin...ne olur dondurulmuşlarım bana sımsıkı tutunsun...2 kere ameliyat olduğum için bir daha ameliyat olmaam gerek kalmasın inşallah....
kızlar merhaba....kendimden haberlerde vereyim sizlere.....bende temmuz ayında allahtan bir mani çıkmazsa donrurulmuşalrımı deneyeceğim bakalım artık hayırlısı.....doktor biraz şansımız düşük gibi ama dedi öenmli değil deneyelim dedi....tüpümün birinde sıvı birikmesinden dolayı...ordan sıvı akarsa rahime tutunmayı engeller dedi....ama biz bunlara rağmen deneyeceğiz...bakalım artık...ameliyat en son çare dedi....kızlar bana dua edin...ne olur dondurulmuşlarım bana sımsıkı tutunsun...2 kere ameliyat olduğum için bir daha ameliyat olmaam gerek kalmasın inşallah....
yeşbü slm canım yaa. benimde geçen ay çekilen hsg de tüpümün birinde sıvı birikmesi çıktı,diğeri normal banada öyle dedi dr, bende temmuzda micro deniycem canım hakkımızda hayırlı olsun ALLAH büyük inşallah başarırız bebişlerimize kavuşuruz....
merhabalar, yeşbu aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef. iki kere lap. ameliyat oldum. 2 tüp bebek, ve en son donmuşlar. bu tedavi sırasında bende de sıvı gözüktü. doktor bunu deneyelim sonra yine ameliyat dedi.
eğer sen iyi bir merkezde tedavi görüyorsan ve fazla donmuşun varsa sana nacizane tavsiyem tüplerindeki sıvıyı hallet.
ben bundan sonra merkez değiştirip ve 3 ameliyatımda da tüplerimi bağlatıp yola devam edeceğim. ve inşallah bundan sonra da hamiş kalacağım.
inşallah senin hakkındada hayırlı olur.Allah bizede güzel günler gösterir inşallah.Benimde fazla vakit geçirmemem lazım çünkü endometriozisten ameliyat oldum ve bunun tekrarlama ihtimali var.Bir an önce hamile kalmam gerekiyo.Ama olmuyo işte.Bakalım bende 2.reglimde tedaviye başlıycam.Zaten pek ilaç kullanılmıyo bildiğim kadarıyla dondurulmuşlarla.
Oh oh dondurulmuş sayfamız canlanmış yeniden, inşallah sizin süperfresh lerinizde size uğurlu gelir canlarım, hayırlısıyla sağlıkla tutunurlar inşallah
kaktüscüm seni çok iyi anlıyorum ama eğer farlutal ilaç kullanıyorsan ilaç bittikten bir hafta sonra adetin gelecek
teşekkür ederim kaktüsçüm.Umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur.
merhabalar, yeşbu aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef. iki kere lap. ameliyat oldum. 2 tüp bebek, ve en son donmuşlar. bu tedavi sırasında bende de sıvı gözüktü. doktor bunu deneyelim sonra yine ameliyat dedi.
eğer sen iyi bir merkezde tedavi görüyorsan ve fazla donmuşun varsa sana nacizane tavsiyem tüplerindeki sıvıyı hallet.
ben bundan sonra merkez değiştirip ve 3 ameliyatımda da tüplerimi bağlatıp yola devam edeceğim. ve inşallah bundan sonra da hamiş kalacağım.
kızlar benim sorum var....başlığı okudum baştan kafam karuıtı..
1- benim mbriyolarım 5. güne ulaştı. çok iyi gidiyorlardı fakat embriyolog bugün normalden yavaş bölünmeye başladılar dedi....grade1 2 hiç bişey söylemedi...neye göre belirleniyor grade durumu?
2- arayıp bi konuşsam mı sorsam mı durumu? 5. güne ulaşıp orta derecede olan embriyo olur mu?
3- birde embriyo dondurması kaç yıllık yapılıyor?
kusura bakmayın çok kafam karışıkta...şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?