yok mu arkadaşlar dondurmalarına yaklaşan?...toprakcım senin bu ay transferin olacaktı herhalde...ben baştan istemiyorum diyordum ama şimdi heyecan başladı yeniden...
canım bende varım dondurulmuşlarına yaklaşan uzun zamandır giremiyorum.....kendim hakkımda bilgiler henüz yok...işte cuma günü kontorlüm var...lucrine başlayacağız....bakalım doktorum transfer temmuz ortası gibi olur dedi ama bilmiyorum....hakkımızda hayırlısı....
canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah...canım benim ilk denemem falan hiç olmadı ben ilk denmemei dondurulmuşlarla deneyceğim...benim yumurtalar toplanırken doktorum rahimde sıvı gördü ve transferi ertelemek zorunda kaldık ve embriyoları dondurduk yani ilk denemem dondurulmuşlarla olacak hayılrıyla....tabi herşey yolund agider ve sıvı falan birikmezse yine...canım bende lucrin kullanılacak adetimin 2. günü doğum kontorlle başaldık 21. günde lucrin...sonraki adetimlede estörejen tabletleri dedi rahim için hazılrmak için rahimi....yeşbü cüm günaydın....tedavin hayırlı olsun...benim microdan sonra ilk adetim bitti....önümüzdeki hafta doktorla görüşeyim dedim...bi dahaki ay için...adetin kaçıncı günü başlanıyor va lucrin ne iğne mi kullanıcaz yine?a.s.
herkese selam ....ben yeni üye oldum....dün de ilk tüp bebek denememdeki transfer sonrası 18.günümdü 12.gün 13.55,14.gün 26.5 ve 18 gün 15.8 ile bu ümit de burada son buldu....2 ay sonra dondurulmuşları deneyeceğiz.ama bu dondurulmuş embriyolarla olan transferde şans daha mı az?bi de 5.gün transferi falan diyolar,benim ilki 3.gün transferi idi,şimdi 5.gün transferi istesem dondurulmuşlarda yapılır mı?moralim çok bozuk....herşeyi zamana bırakmaya çalışıyorum,ama olmuyo....nolur biraz bilği verin....
bi de 12.gün değerimin 13.5 çıkıp sonra değerin düşmesi için kimyasal gebelik dediler,bu nedemek,şimdi 12.gün değer 0 çıksa daha mı iyi oluyor.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
progestan kullananlar yardım nasıl kullanılıyooo[/QUOTE
fitil, iğne ya da hap olarak kullanılıyo..hap mide sorunu yaratabiliyor, iğne de bacak da ağrı yaptığından genelde hapı vajenden vitil olarak kullandırtıyorlar...en azından ben öyle kullandım...hamileyim ve hala da günde 3 kere kullanmaya devam ediyorum....doktorunun önerisi ne ise ona uymalısın..fitiller bazen vajinada tahriş yapabiliyor ama doktorlar dayanmalısınız iğne daha beter acı veriyor diyorlar...ama bende vajinal bir sorun olmadı..yanma/kaşıntı gibi...yine de doktoruna danışmalısın canım....
aktuel iyi dileklerin için çok teşekkürler....inşallah artık 2 ay sonra hayırlısıysa bebiş gelir....siz tüm denemeleri aynı merkezde mi yaptırdınız?ben çok kararsızım,aynı yerde devam etmeli miyim bilemiyorum....ama bildiğim birşey varsa bu site müthiş....herkes çok cana yakın,insan burda sıkıntısını unutuyo valla....çok çok teşekkürler....
8 temmuzda gideceğim bakalım.O zaman dr. ile görüşeceğim.Bir şey daha soracağım.Tüp bebek denemesi neden tutmadı diye sizlere merkezinizde bir araştırma yapıldı mı?
evet be n 3 aşılamamı ve 3 tüpümü aynı merkezde yaptırdım.Sonuçlar negatifte olduysa diğer denemelrimde ama dr elinden geleni yaptı.Ben merkezimden memnunum.Dr seni ve rahimini ilaçlara nasıl tepki verdiğini , test sonuçlarını tedavi ilşerledikçe daha iyi analiz ediyor.
Eğer merkezindem memnun değilsen dr ve hemşirelerinden kafanda başka bir arayış varsa değiştir derim.Ama dr memnunsan ama sonuç negatif oldu ise bunu fazla irdeleme derim.Tedavine aynı merkezde devam edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?