10 gün olduuuu hala regl olmadım yaaaa...bu gidişle benim tedavi ertelenecek...offff stres yok
stres yok
stres yok...
gelde yapma işte....
ya kaktüsüm ne şans varmış sende diycem ama belkide iyi şanstır bu bellimi olur, her hayırda bir şer, her şerde hayır vardır diye boşunamı diyoruz, boşver şansını zorlama oluruna bırak işi illede bu ay olsun diye düşünme,
baktın olmadı dediğim gibi ordan yürütürsün kontrolleri bi çaresi bulunur elbet sağlık olsun canım ya sıkma kendini, bi rahat ol yaaaaa
valla kuzim doğru diyosun...stres sters şiştim valla...bende kendimi böyle hayırlısıymış diyee oyalarken sende de aynı yanıt gelince evet gerçektende benim için böylesi hayırlıymış dedim...amann be kuzim bişeyi ince eleyip sık dokuyalım aceleye getiremilm derken yarı yolda kaldık işte...zaten ayın 25 kadar hala regl olmazsam tedavi böylece kalacak sanırım...izin olayını gittiğim yerden ayarlayabilirsem ekim-kasım ayı gibi düşünüyorum...dr. bi mülaki olayım da..hayır hayır hayır diyelim hakkımızda hayırlısı olsun...
sen nasılsın bebiş nasıl...büyümüş maşallah annesi..üzüyomu seni benim damat...:1hug:
canı benim dediin gibi zorlamamakta fayda ver...boşverdim gitti kızzzz..
maşallah benim oğluşuma kocaman olmuş...sanada maşallah kuzim yanii yine evhamlanmaya başlamışsın kızzz 9 ay senlemi uğraşıcaz böle...benim damat annesini üzmemek için elinden geleni yapıyoo hala yaranamıyor sana vallahi üzme benim oğluşumu....bu arada bana cici annesi dedimişsin yaaa valla nasıl mutlu oldum bilemezsin ayyyyy çok güzel yaaa...öpüyorum damadımı ehhh mecburen senide ( şaka kızzz alınmaa dünürüm benim )
tabi cici annesisin, senden iyi cici annemi bulcam kıs
valla bir evhamki sorma, bide sulugöz oldum herşeye salya sümük ağlayasım geliyo, dün hayırdır inşallah rüyamda abimi ölmüş gördüm, 10 yaşındaki yeğenime baban öldü diyemiyom çocuk anlıyo ama bana soramıyo off çok kötüydü, akşama kadar her aklıma geldiğinde ağladım valla, bide uykudan ölcem esnemekten ağzım büyüdü be
ayyy kaktüsüm yaa kıs yapıverseydik şu çocukları aynı zamanda, çıkmasaydı tayin mayin, şöyle iki yaramazıda alıp gezseydik senle park bahçe beeee negüsel olurdu:a015:
yesin onu cici annesi...ayyy içim bii hoşş oldu kısss...
canım dostum tabiki bu zaman zarfı senin en hassas olduğun dönem...bu zamanda ne yapsan yeridir...amaaa yeterki üzülmeee...
kız rüyada ölü görmek diri görmek demektir yani öle derler...gerçi hayır diyelim hayır olsun...sen üzülme canımmm..
ayy canımcım yaaa valla bende çokk isterdim gider ayak dost buldum..can dostum benim...inşallah oralara gitmek benim nasibim inşallah oralarda veririm sana güzel haberleri...dostluğumuz daim olsun..mesafeler neki...:asigim:
valla kıss seninle konuşunca bii hafifliyorum bi rahatlıyorum ki sorma...inşallah dostluğumz devam eder...
olmadım kısss bende anlamadım gitti...şiştim kaldım balon gibiyim...p.tesi dr arıcam...gerçi ne yapıcakki söktürücü bile fayda etmedi...acayipte tırsıyorum kist falanmı yaptı diye ama geçen hafta alttan baktı herşey normal sanırım geç yumurtlama var dedi..off stres işte düşünmemeye çalışıyorum...dualarını eksik etme kısss..
kızlar bi arkadaşa negatif sonucun ertesi ayı dondurulmuşları transfer ederiz demiş....iki ay beklemek gerekiyor mu gerkmiyor mu?...prosedür farklılık mı gösteriyoe yoksa
toprakcım teşekkür ederim... ben daha doktorla bile görüşmedim...bu ay geçsin bakalım bi gidicem...kızlar bu arada ben de hiç olmam ama transferimin 3. günü kabız oldum...kendimde şaşırdım vallahi...zorlamamaya çalıştım ama çok başarılı olamadım herhalde...bi sorum var...dondurulmuş transferinde taze embriyoya göre tutunma olasılığı daha mı düşük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?