hangi ilaclar bunlar???ve bunun suresi ne kadar uzun olabiliyor diger tedavilere gore???
kızlar adet olduktan sonra hangi aşamalardan geçiliyo transfere kadar hangi ilaçlar kullanılıyor deneyenler yardımcı olurmusunuz
Sinem benimde dondurulmuşlar transfer edilecek inşallah.Benimde geçen ay rahim kalınlığı sağlanamadığı için tedavim iptal oldu.Anlaşılan seninle aynı gidiyoruz.Ben bundan önce ki adetin 21.günü lucrin kullandım.Yarında adetimin 3.günü olması nedeniyle doktora kontrole gideceğim.Dr. daha önce bahsettiğine göre yapışkanlı bantlardan verecekmiş.Bu arada sizin problem neydi?kaçıncı deneme?kaç tane dondurulmuş embriyon var?
toprakçım çok yakın tedavilerimiz bende bugun adet oldum pazartesi 3. günü doktora gidicem şuan lucrin kullanıyorum canım bizim sorun pko 12 yumurta toplandı benden gecen ay ve 5 tane dondurulmuş embriyo var. senin kaç tane ? inşallah aynı zmanalkarda müjdeli haberi veririz birbirimize:)
benimde bayramdan sonra ki pzt kontrolüm var. 20. günüm oluyor....o kontrolden 2 yada 3 gün içerisinde yaparız dedi trsnferi doktor...herhalde 23. gün falan oluyor transfer...
İnşallah Sinemcim.Benim c.tesi 3. gündü ve doktora gittim.Estraderm100 isimli yapışkanlı bantlardan kullanmaya başladım.Bu surettede tedavim başlamış oldu.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.Benim 3 adet dondurulmuşum var.8-6-5 hücreli.Bizde de sorun PKO.Sana doktor hangi ilacı verdi ?
kızlar şimdi aradılar.... çok mutluyum..... 7 tane dondurulmuş embriyom vardı...çözmüşler 5 tanesi sağlıklı kalmış....yarında transfer günü saat 12 de.....kızlar heyecandan ellerim titriyor...
kızlar şimdi aradılar.... çok mutluyum..... 7 tane dondurulmuş embriyom vardı...çözmüşler 5 tanesi sağlıklı kalmış....yarında transfer günü saat 12 de.....kızlar heyecandan ellerim titriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?