Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hangi ilaclar bunlar???ve bunun suresi ne kadar uzun olabiliyor diger tedavilere gore???

hangi ilaclar bunlar???ve bunun suresi ne kadar uzun olabiliyor diger tedavilere gore???

Mesela ben estrojen hormonu için estrofem kullandım, progestan ve vitamin kullandım okadar, bazıları lucrin de kullanıyo, bende adetin 2.günü başlandı bu ilaçlara ve 25.gün falan yapıldı transferim yani diğer adetime çok yakın bir günde yapıldı çünkü dondurulmuş embriyolarım toplandıktan 5 gün sonra dondurulmuştu, kaç günlük embriyo oldukları falanda hesaplanıyo, kişiye göre değişiyo transfer zamanı

kızlar bende bayramdan sonra dondurulmuş yumoşları denicem adetim bayram sonu veya tam bayramda olucak arıcam doktorumu ve başlıcaz gerçi şimdi lucrin kullanıyorum inşallah hepimiz için hayırlısı olur yanlız benim rahmim inceydi gecen ay oyüzden trasfer olmadı bu ay sadece kalınlaşması için ilaç kullanıcaksın demişti doktorum hangi ilaçlar kullanılıyo merak ediyorum inşallah iğne yoktur artık yumoşlarımız tutunur inşallah

benimde bayramdan sonra ki pzt kontrolüm var. 20. günüm oluyor....o kontrolden 2 yada 3 gün içerisinde yaparız dedi trsnferi doktor...herhalde 23. gün falan oluyor transfer...

kızlar adet olduktan sonra hangi aşamalardan geçiliyo transfere kadar hangi ilaçlar kullanılıyor deneyenler yardımcı olurmusunuz

kızlar adet olduktan sonra hangi aşamalardan geçiliyo transfere kadar hangi ilaçlar kullanılıyor deneyenler yardımcı olurmusunuz

Sinem benimde dondurulmuşlar transfer edilecek inşallah.Benimde geçen ay rahim kalınlığı sağlanamadığı için tedavim iptal oldu.Anlaşılan seninle aynı gidiyoruz.Ben bundan önce ki adetin 21.günü lucrin kullandım.Yarında adetimin 3.günü olması nedeniyle doktora kontrole gideceğim.Dr. daha önce bahsettiğine göre yapışkanlı bantlardan verecekmiş.Bu arada sizin problem neydi?kaçıncı deneme?kaç tane dondurulmuş embriyon var?

toprakçım çok yakın tedavilerimiz bende bugun adet oldum pazartesi 3. günü doktora gidicem şuan lucrin kullanıyorum canım bizim sorun pko 12 yumurta toplandı benden gecen ay ve 5 tane dondurulmuş embriyo var. senin kaç tane ? inşallah aynı zmanalkarda müjdeli haberi veririz birbirimize:)

İnşallah Sinemcim.Benim c.tesi 3. gündü ve doktora gittim.Estraderm100 isimli yapışkanlı bantlardan kullanmaya başladım.Bu surettede tedavim başlamış oldu.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.Benim 3 adet dondurulmuşum var.8-6-5 hücreli.Bizde de sorun PKO.Sana doktor hangi ilacı verdi ?

benimde bayramdan sonra ki pzt kontrolüm var. 20. günüm oluyor....o kontrolden 2 yada 3 gün içerisinde yaparız dedi trsnferi doktor...herhalde 23. gün falan oluyor transfer...

yeşbü naptın arkadaşım?transfer ne zaman?

toprakçım merhba bende gitim dr.bana bant değil ilaç verdi hap onu kullancam10 gün daha sonra gidicem tekrar eğer rahim 8mm olduysa transfer olucak inşallah benim 5 tane yumoşum var ama kaç hücreli bilmiyorum ben sormadım doktorda söylemedi seni takip edicem mutlaka haber ver gelişmelerden hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

sinem inş. bir problem çıkmazsa 1-2 gün ara ile transferimiz olacak.Büyük bir ihtimalle de bekleme süresini birlikte geçireceğiz.

yok mehaycım daha gerçekleşmedi.bir aksilik olmazsa 20-21 ekimde gerçekleşecek.sen nasılsın?seni uzaktan hep takip ediyorum, sonucu aldığında ne kadar üzüldüğünüde çok iyi biliyorum ama hiçbir zaman umutsuz olmamak gerektiğini hiç unutma.Bizlerde allahın bizler için uygun gördüğü zamanda anne olacağız.Bizim sınavımız da bu. O yüzden umarım bir an önce kendini toplar ve yenilen güreşçi güreşe doğmaz misali güreşine kaldığın yerden devam edersin.Sevgilerimle...

kızlar merhaba dün kontrole gittim ve doktorum herşeyin yolunda olduğunu dondurulmuşları çözüp seni arayacağız ya cuma yada z.tesi transfer tarihi dedi...çok heyecanlıyım kızlar....kafamda çok soru var...1. si sizlerin rahim kalınlığı kaçtı??? birde sizde transfer öncesi şeffaf bir akıntı olmuşmuydu... ve ne kadar süre yatttınız ve yatacaksınız....ben çalışıyorum en fazla 10 gün izin alabilirim...sonrası beni çok düşündürüyor....birde evim 5. kat asansörde yok...endişeleniyorum....

kızlar şimdi aradılar.... çok mutluyum..... 7 tane dondurulmuş embriyom vardı...çözmüşler 5 tanesi sağlıklı kalmış....yarında transfer günü saat 12 de.....kızlar heyecandan ellerim titriyor...

kızlar şimdi aradılar.... çok mutluyum..... 7 tane dondurulmuş embriyom vardı...çözmüşler 5 tanesi sağlıklı kalmış....yarında transfer günü saat 12 de.....kızlar heyecandan ellerim titriyor...

yeşbücüm çok sevindim.sakin ol.bebişlerine kavuşuyorsun gözün aydın.inşallah buralardan bebişinn doğduğu haberini de duyacağız.yarın içinde allah yardımcın olsun arkadaşım.

Canım;hakkında hayırlısı.İnşallah bu defa bebişine veya bebişlerine kavuşursun.Dualarım seninle...

hayırlısıyla herşey yolunda gider hamiş haberlerinide alırız canım benim öpüyorum ALLAH yardımcın olsun..:1hug:

Maşallah yeşbücüm hadi hayırlısı inşallah, tutacak bu bebişler tutacakkaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun inşallah tutunur bebişlerin sana heycanını anlayabiliyorum benimde 15 gün falan var transfere ama şimdiden çok heycanlıyım hayırlı olsun hakkımızda.ay kızlar ne güzel ya herkezin yavaş yaaş transfer tarihleri belli oluyo inşallah hepimizinkli tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…