Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba...geçenlerde muyaheneye gittim ve doktorum bayramdan sonra transferi yaparız inşallah dedi...çok heyecanlandım kızlar anlatamam.... hemşireye işte laboratuvara hber verirsiniz falan diye anlatıyrodu...çok heycenlandım...yavrularıma kavuşacağım güne az kaldı kızlar...dua edin ne olur... bu benim ilk denenem olacak ve dondurulmuşlarla olacak...şansım ne kadar hiç bilmiyorum ama kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

şu anda lucrine devam dedi doktorum ve estrofeme 26 sında başla 6sına kadar devam et...dozlarını da söyledi...6 ekimde kontrole gel...ondan bir kaç gün sonrada allahtan bir mani çıkmazsa transferi gerçekleştirirz dedi....

ya kızlar şimdi benim şöyle de bir sorunum var...ben çalışıyorum işyerim 5. kaç asansör yok...evimde 5. kat...ben nasıl ondan inip ona çıkacağım.....iştende çıkamam şimdi tüp bebekten dolayı çok borca girdik çalışmamda lazım.... ama riskede atmak istemiyorum...ne yapacağım bilmiyorum.... şunu da çok iyi biliyorum...eğer alnımda yazılmışsa yatsamda kalkıp çaşışsamda olacağı varsa oluyor...yada olmuyor... ama ben yinede tedbirmi almak istiyorum...sizler ne yaptınız???özellikle transfer sonrası ne kadar yattınız???merdiven falan çıktınız mı???

canımselamm rahat ol ve inş tedavıne başla inş rabbım naıp etsın sana bu kez. rahat bı halde ol.... bıl kı eğer rabbım onu sana nasıp etmişse hiç bi şey onu engelleyemez.... rahat ol canım merdıven çıkman işe gitmen inan engel değil o zaten transferın işlk on dakkasında tutuyo.. sonra istedığın kadar yat önemı yok sadece yavaşça çık merdıvenlerı hiç kendını yorma sarsma uzanma zıplama yeter. oku bak tutan veya tutmayanları yatmakla bı alakası yok..benım ilk tuttuğunda. mısafırım vardı . uzktan yemek yaptım hatta yoruldum bı baktım tutmuş....... sonrakıler mısafırım yoktu genelde yattım ama tutmadı . içini ferah tut ve bol dua et canım .. inş......... güzel günler senı beklıyor...................

yeşbücüm bunlarla kafanı meşgul etme canım ALLAH ol derse olur hiç endişelenme sağlıklı ve benim için hayırlıysa olsun diye dualar et canım positif ol stres yapma inşallah başarıcaksın canım..

bu arada sevgili helin hivda senin transferin ne zaman?

bu ay adet olmayı bekliyorum ama bayram tatiline denk geliyor eğer doktorum bayram tatiline çıkmazsa ve hastahane açık olursa adetimin üçüncü günü gideceğim ekim ayında da transfer olacak olmazsa ekimde tedavi başlayacak kasım ayında transfer olacak

canım rahim ağzına dikiş atılıp bebeklerini dünyaya getiren bir çok insan biliyorum en azından sorun tespit edildi hamile kalma şansında bizden daha fazla çünkü o embriyoların benzerleriyle daha önce hamile kalmışsın

Yeşbücüm hadi hayırlısı, inşallah bir problem çıkmadan yapılır transferin, işten 3 gün izin alabilirsen o zamanı evden çıkmadan geçirmen çok iyi olur, mümkün olduğu kadar az hareket etmen daha iyi, ondan sonra bişey olmaz merdiven çıkmayla falan, ağır işler yapmayıp ağır kaldırmamaya dikkat edersin sadece, Allah mutlulukla sonuçlandırsın inşallah

saol canım yaaa...biraz moral buldum....işim masa başı ama yinede merdiven ve dolmuş olayı çok canımı sıkıyor....ama yüce allahım eğer alnıma yazmışsa olur..yazmamışsa...istersem 9 ay yatayım boş...bunuda biliyorum...ama işte tedirginim elimde değil..

Aynen öyle canım Allah verince veriyo ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım tabiki,
bende en üst katta oturuyorum bina asansörlü ama transferden geldiğim gün asansör çalışmıyodu şans işte, 7 kat merdiven çıktım dinlene dinlene, işe minübüslerle gidip geliyorum hoplaya zıplaya bende çok tedirgin olmuştum ama oldu Allahın izniyle.
Yalnız 3 gün çok önemli mümkün olduğu kadar ağır ve az hareket et, kabız olmamaya dikkat et ve kendini özellikle ayaklarını sıcak tut

bende öyle düşünüyorum ama kısmet işte aslında birazda hamile kalmaktan çok sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde zamanında doğurmayı başarabilecekmiyim bunu daha çok düşünüyorum.. insan birşeyleri yaşayınca bir süre sonra takıntılar oluşmaya başlıyor kafasında doğumhaneye giripte insanın kolları boş çıkması ve birden bireye bütün hayallerinin bir günde yok olduğunu görmek insanı kahrediyor..bunları tekrar yaşamaktan çok ama çoooookkk korkuyorum arkadaşlar...

kedersiz nerelerdesin canım yaaa.. terkettin bizii...özledik seni canım nasılsın yaz bize....iyisindir inşallah...

merhaba,ben de bu ay dondurulmuşları deniyeceğiz.nasıl bi yol izleniyo sende bana kısaca yazarsan çok sevinirim....doktor bana adetin ilk günü gel dedi....sen de mi öyle olmuştu?

merhaba,ben de bu ay dondurulmuşları deniyeceğiz.nasıl bi yol izleniyo sende bana kısaca yazarsan çok sevinirim....doktor bana adetin ilk günü gel dedi....sen de mi öyle olmuştu?

canım öncelikle şunu söylim herkeste aynı yol izlenmiyor...ama yinede fikir olsun diye yazayım...ben adetin 2. günü gittim doğum kontrol hapına başladım 3. günden itibaren ve adetin 21. günü lucrine başladım....diğer adetinin 2. günü gel dedi gittim...lucrine devam dedi ve 26 sında estrofeme başlarsın 6 sındada kontorle gel...ondan bir kaç gün sonrada transfer dedi...

Merhaba arkadaşlar benimde dondurulmuşlarım transfer edilecek inşallah.Benim tedavmde de adetin 21. günü 3.75 ml. tek bir lucrin vuruldum,ardından adet olacağım ve ,adetin 3. yada 4. günü de yapıştırılan bantlardan vereceklerini söylediler.Bu arda Benim prokol uzun protokol oluyor galiba.

verdiğin bilği için çok teşekkür ederim.benim bu ay gitmem lazım ama,adetim tam bayrama da denk gelebilir,o yüzden biraz endişeliyim....bakalım artık.umarım senin herşey yolunda gider ve hamile kalırsın....

canım çok saol...inşallah aynı dilekler senin içinde geçerli....inşallah seninde herşey yolunda gider ve hamiş olursun....:CüvCüv:

kızlar sayfaya giren yokmu hiç galiba herkes bayram sonrasını bekliyor tedavi için gelişmelerden haberdar edin merakta bırakmayın....:))))))))))))))))) bende bayram sonrası adet oluca doktorumu arıycam bakalım ne karar verecek merakla bekliyorum. hayırlısıyla başlıycaz inşallah.....

kizlar dondurulmuslarla normal tedavinin farki sadece yumurta toplanmamasimi??biri bana anlatirsa sevinirim...

dondurulmuş yumoş yazısını görünce dedim ki; yumuşatıcıyı dondurup tablet gibi makineye atıyrlar herhalde :roflol: :roflol: :roflol: hayal gücüne bak :roflol: moral olsun diye yazayım dedim :roflol:

umarım herşey gönlünüzce olur ve umarım Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder hepinize a.s.

kizlar dondurulmuslarla normal tedavinin farki sadece yumurta toplanmamasimi??biri bana anlatirsa sevinirim...

Yumurta büyütmek için ilaçlar kullanılmıyo ve yumurta toplama işlemi yapılmıyo, önceden büyütülmüş toplanmış ve dondurulmuş yumurtalar, adetine göre hesaplanan hamile kalma döneminde çözdürülüp transfer ediliyo okadar, tek kullandığın ilaç o ay için yumurta gelişimini engellemek için kullandığın ilaçlar oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…