arkadaşlar merhaba.Benim dondurulmuşlarla tedavim başladı.Adetin 3.günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım.Sonra da burun spreyi kullanacağım.Ondan sonrada Eylülün ilk haftası inşallah dondurulmuşlarım transfer edilecek.Dondurulmuşlarda tutma oranı %45 imiş bu arada.Bakalım artık nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız.Bana da bol bol dua edin arkadaşlar...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın toprak.hayırlı haberlerini bekliycez
melisa34...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabDONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ
1)KEDERLİ........5 MAYIS......İZMİR....İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)curly...............12 ŞUBAT.....İZMİR..BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK MERKEZİ .......hamiş :teytey:
kızlar selam eylül ayında dondurulmuşlarla deneyecektik ama bazı kişisel problemlerden dolayı erteledik şimdi ise adet görünce başlama kararı aldık eşimle dondurulmuşlarla deneyen arkadaşlar süreçle ilgili bildi verirse sevinirim
toprak28 sen ne aşamadasın
korkma inş herşey güzel olur canım tebrıklerr değerın gayet iyi.............................rabbım yardımcın olsssssssssssssssss
kızlar merhaba....uzun zamandır pek giremiyordum....budaki bir çok arkadaş bilir benim hikayemi...hiç transferim olamdan daha embriyolarım donduruldu..tüplerimdeki sıvıdan dolayı ve önce onu kurutmaya çalıştı doktoum ama olmadı...3,4 aydır ben ha bu ay dondurulmuşlarımı transfer edecekler...haaa öbür ay diye diye...bu zamana kadar geldim ve önce ameliyatsız ilaçlarla kurutmayı düşündük ama olmadı ve ameliyat oldum geçen ay ve tüplerim alındı.... bu ay lucrine başladım ve adet olmayı bekliyorum estrofeme başlamak için...bakalım transfer herhalde bayramdan sonra falan olur herhalde...hakkımda hayırlısı...bu kadar beklemeninde vardır bir hayrı...inşallah transfer heyecanını tadarım önümüzdeki ay hayırlısıyla...ve artık kavuşurum bebişime.....:CüvCüv:
kızlar merhaba....uzun zamandır pek giremiyordum....budaki bir çok arkadaş bilir benim hikayemi...hiç transferim olamdan daha embriyolarım donduruldu..tüplerimdeki sıvıdan dolayı ve önce onu kurutmaya çalıştı doktoum ama olmadı...3,4 aydır ben ha bu ay dondurulmuşlarımı transfer edecekler...haaa öbür ay diye diye...bu zamana kadar geldim ve önce ameliyatsız ilaçlarla kurutmayı düşündük ama olmadı ve ameliyat oldum geçen ay ve tüplerim alındı.... bu ay lucrine başladım ve adet olmayı bekliyorum estrofeme başlamak için...bakalım transfer herhalde bayramdan sonra falan olur herhalde...hakkımda hayırlısı...bu kadar beklemeninde vardır bir hayrı...inşallah transfer heyecanını tadarım önümüzdeki ay hayırlısıyla...ve artık kavuşurum bebişime.....:CüvCüv:
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende bebeklerimi iki ay önce 22 haftalıkken kaybettim((( ononları çok özlüyorum ama tekrarda hamile kalabilmeyi çok istiyorum. benimde dondurulmuş yumoşlarım var inşallah bu seferde tutacaklar..sizlerin desteğine ihtiyacım var..benim gibi olup başaranlar ne olur bana yazsın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?