• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuşlarla cuma güünü transferim gerçekleşecek inşaallah duanızı bekliyorum...

hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun allah hayırlısını nasip etsin inşallah

inş. hayırlısıyla transferin geçer. Bende dondurulmuşlarla 29 haftalık oğluma gebeyim. Darısı sana ve tüm isteyenlere.... Bol şans. Allah 'a emanet ol.

canım inşallah herşey yolunda gider, bebeğine kavuşursun.

benim de ilk denemem kimyasal oldu 2 hafta önce. dondurulmuş embriyom güzel çözülür de kalitesi bozulmazsa ben de onunla deniycem ama korkuyorum. sen bize umut ol :)

canım rabbim yar ve yardımcın olsun. ol desın olsun ınsallah. isteyen herkesın kucağını doldursun rabbım. amin...

merhaba siz gebe kalabildinizmi acaba.daha önce konuşmuştuk.ben romotoid artrit hastasıyım.sizin rumuzda artrit dikkatimi çekmişti.aynı kaderi paylaşıyoruz.

meraba canım daha önce konuşmuştuk ewet iyi dileklerde bulunmak için yazdım bende şu an ikinci tedavimdeyim yarın yumoşlarım toplanacak inşallah

ay canim heyacanini cok iyi anliyorum bes alti gune bende cozulucekmi diye panikle bekliyor olacagim cok rahat ol 16 tane varmis Masallah sayi bol olunca mutlaka saglikli cozulenler oluyor benim sadece uc ebroyom var ben dahi umutuyum. guzel haberlerini takip edecegim:)

ay canim heyacanini cok iyi anliyorum bes alti gune bende cozulucekmi diye panikle bekliyor olacagim cok rahat ol 16 tane varmis Masallah sayi bol olunca mutlaka saglikli cozulenler oluyor benim sadece uc ebroyom var ben dahi umutuyum. guzel haberlerini takip edecegim:)

ne bilim bende panik yok çözülecekmi die.

haa canim umarim bir askilik cikmaz diye yazmissin da ilk mesajinda ondan dedim cikmaz merak etme 16da saglikla cozulur diye, yani onu kastettigini sandim, iyi Masallah rahat ol zaten bu isin sirri rahat olmak da.

hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun allah hayırlısını nasip etsin inşallah
güzel haberlerini bekliyor olacağız

slm arkadaşlar bu sabah saat 11 de transferim oldu.off yatmak çok sıkıcı.çok şükür ağrım sızım yok.dr um transferimin çok iii geçtiğini söyledi.hayırlısı

Back
X