cumartesi 4 adet iyi kalite dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Ama az denilecek kadar ağrılarım var. Bugün 6.günüm test yapsam çıkar mı? Beklemem mi laızm test günüm perşembe günü....İlk denememde çok ağrı vardı. Çok korkuyorum acaba buda mı negatif sonuçlanacak diye.... lütfen bildiklerinizi paylaşın.... Neler yemeliyim nelere dikkat etmeliyim.....Ben hiç trasnfer yaptırmamış gibiyim.....:1no2:
canım aynı durumdyızzz:)))
beniimde 3 transferim oldu yarın test günüm ben dün yaptım çıkmadıı yarnı bekliyorum benimde sancılarım varr ilk günler pek yoktu 2 3 gündürr sancılarım oluyo hafif hafif bakalımm yarın büyük gün benim içi daha çok erken sonuç çıkmaz tatlım bence yapma sabret zor biliyorumm bende yaşıyorum ama çıkmazz boşuna yaptırıp kendinide yıpratma
persembeyi bekle hayatim sakin yapma .. cunku varsa bile kesin negatif cikicak daha bir hafta onceden belli olmaz .. ve bosu bosuna moralin bozulacak .. bol bol dinlen .. guzel seyler dusun kendini fazla dinleme ... insallah rabbim ol der ve olur .. sen kendine cok dikkat et ..
bende donruulmuslarla denedım ve ılk denememdı 4 tane cozuldu ve bırı elendı 3 tanesı transfer edıldı ve hamıleyım yarın transferımın 13.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?