dondurulmuşlarla deneyenler lütfen yardım edinnn....

benim salı günü transferimdi bu cuma test günüm işte 10 gün oluyoo
dondurulmuşların kaçıncı gün dondurulduğu önemli test tarihi için

tedavin hayırlı olsun canım... valla sana şu kadar sölim iki transferimdede adet olucam die zırıl zırıl ağladım hatta dondurulmuşlarımda lekelenmem oldu ben adet oluyorum die yıktım ortalığı eşim dayanamadı benim bu kadar ağlamama ve 11. gün idrar testi yapdım silik çizgim belirdi.. ama ne olursa olsun idrar testine güvenme yanıltıcıda olabilyo.. ağrılara asla takılma çokkkk normal.. adet belirtisinden farklı bi belirtim olmadı benim...
yiyecek konusuna gelince ben maydonoz naneden sakındım onlar düşük etkisi yapıomuş bide ayçekirdeği yemesen ii olur tomuhlarda zararlıymış gebelikde ibrahim saraçoğlu söledi geçenlerde tv de.
en öenmlisi şu rabbim ol diyecek gerisi bahane.... ben ilkinde yerimden kalkamaya korkuyodum gebeliğim devam etmedi. bu sefer o kadar rahattımki anlatamam... hareketlerimde kısıtlama yapmadım... sokağa çıkıp koşmadım orasıda ayrı tabe ... rabbim hayırlısı sonuçlar almayı nasip etsin....

selam allah hayırlısıyla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah dondurulmuşlarmı bebekler bende bugün dondurulmuşlar için tedaviye başladım da merak ediyorum çok

selam allah hayırlısıyla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah dondurulmuşlarmı bebekler bende bugün dondurulmuşlar için tedaviye başladım da merak ediyorum çok

evet canım dondulmuşlarla oldu bebeklerim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah....
hayrılı sonuçlar rabbim gönlüne göre versin....

canım hiç stres yapma ;bizim azosperm sonumuz vardı o yüzden tüp yaptırdık ilk denemde 2.tane 1 kalite transfer edildi fakat olmadı ;3 tane de dondurmuştuk ve 3 de sağlam bir şekilde çözüldü 3 de transfer edilde ama 1 tanesi beni bırakmadı ..SAKIN unutma streste çok önemli kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…