Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

deli misin kısss bende bir hafta öncesine kadar ağlıyodum şans yok diye şimdii bi umutluyum kii nası seviniyorumm herkes kalsın istiyorum...

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.sanıyorum burdakılerın nerdeyse doktorlar kadar bılgısı var.ben 4yıllık evlıyım ve sıddetlı azosprem yuzunden gebe kalamıyorum.bır kere denememz oldu 1 sene oncesıne kadar.negatıf.daha sonra bır ay oncesıne kadar prof.dr.yucel karaman dan bende ufak bı polip oldugunu ogrendım.bunu almadan tup bebek yapamam dedı.ben yucel beyde degıl medıcalparkta aldırdım polıpi ama basıma gelmeyen kalmadı.cok agrım oldu ondan sonra laparoskopi felan yaptılar.neyse suan 1 hafta oldu amelıyat olalı.bu bır haftada cok yıprandıgım ıcın tup bebegı suan dusunmuyorum ama bı kac aya kadar yaptrcam.doktorum yucel bey.dondurulmuslarımızda orda ama memorıal da cok ii diye duydum.sızce hangı merkeze gıtmelıyım

öncelikle geçmiş olsun. bende de polip vardı ocak ayında ameliyat oldum hiç bir sorun ağrı yaşamadım. çok basit geçti.

dondurulmuşlara gelince dr.unla bi görüş muayene ol rahim durumuna baksın o karar versin ama sende kendini hazır hissediyorsan tabiki.

ya aslında benım sanssızlıgım bırazda doktor hatası olarak goruyorum.polip alındı hıcbıseyım yoktu.bıraz ıcerde kanama var onu takıp edelım dedı.sonra nobetcı doktor geldı o kanama degıl ıcerdekı sıvı dedı.benı taburcu ettı.eve geldım aksama bı agrım basladı kı sorma ölüyordm resmen.ıcerdekı kanamadan dolayı heralde.bıde gecıcek dıye benı beklettıler gecmedı ben o agrıları cektım sonra laparoskopi yapcaz dedı.bıde ustune laparoskopi oldum yanı.

Kızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.

Allah kucağına almak nasip etsin.

hmm evet hatırladım bununla ilgili geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum ama gözünden kaçmılş galiba..tekrar geçmiş olsun..inşallah pıt pıt larıda duyup sağlıkla kucağına alırsın canım..

Kızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.
canımmm çok çok çok trebrikler beben hatta bebelerinde olabilir seninle ne güzel maşallahh hadi sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah..kist varmış sakın üzme kasma kendini oda nazarlığın olsun kısa zamanda erir gider inşallah..
şuan moralim feci bozuk ama senin haberinle daha iyi hissettim tutmayın beni oıynıcam az sonra haydi kutlamaya yokmu katıaaaann

deli misin kısss bende bir hafta öncesine kadar ağlıyodum şans yok diye şimdii bi umutluyum kii nası seviniyorumm herkes kalsın istiyorum...

heheheh ocakta dondurma bebeklerim gelecek bana sen ne zaman denicen kısmetse.... yaa burda hamiş arkadaşlara çok seviniyorum ama ya olmazsa gene diye çoooookkkkkkk korkuyorummmm

heheheh ocakta dondurma bebeklerim gelecek bana sen ne zaman denicen kısmetse.... yaa burda hamiş arkadaşlara çok seviniyorum ama ya olmazsa gene diye çoooookkkkkkk korkuyorummmm

sorma canım yaa valla korku çok ama umutta var olsunn. ben 2 hafta sonra gidiyorum inşallahhh

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.benimde 2.denemem.1.si 13 haftalıkken karnımda öldüü.bi yıl sonra tekrar denemeye karar verdim.şu an kıbrısda oturuyorum.denememi burda yapıyorum.şu an 25 yumurtam oluştu.cuma yumurta top.işlemim var.çok yumurtadan dolayıı dr dondurulmuş deniycez dedi.tekrar adet olcam ozaman gidicem.oda aralık sonuna geliyor.bu sayfayı okudum biraz ümitlendim.biraz önce göbekden çatlatma ignemi vurdum.herkese şans diliyorum.bende bu topikden devam ederim artıkk.buranın enerjisi çok yüksek.bu arada kadınlar kulübünün yeni sayfasını hiçç begenmedim.ne şehir var ne tarihhh..hiç anlamıyorum.

Kızlar ya bu dün doktor iğne verdi bana bu cilt altı yapılan iğnelerden bende göbekten yaptım ve orası akşam şişti çok acıdı sabahta morardı , bu iğneler böylemi yapıyo , gerçi bugün doktoru arıcam ama sizede bir sorayım dedim.

kızlarrrrrrr test sonucunu aldımm 137.64 :)))) inşş daha sonra kat kat katlanır hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…