evet bebeğim burasıı dondurma topiiğiii hepsi dondurmam kaymak bu bebişeriinnn :))
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.sanıyorum burdakılerın nerdeyse doktorlar kadar bılgısı var.ben 4yıllık evlıyım ve sıddetlı azosprem yuzunden gebe kalamıyorum.bır kere denememz oldu 1 sene oncesıne kadar.negatıf.daha sonra bır ay oncesıne kadar prof.dr.yucel karaman dan bende ufak bı polip oldugunu ogrendım.bunu almadan tup bebek yapamam dedı.ben yucel beyde degıl medıcalparkta aldırdım polıpi ama basıma gelmeyen kalmadı.cok agrım oldu ondan sonra laparoskopi felan yaptılar.neyse suan 1 hafta oldu amelıyat olalı.bu bır haftada cok yıprandıgım ıcın tup bebegı suan dusunmuyorum ama bı kac aya kadar yaptrcam.doktorum yucel bey.dondurulmuslarımızda orda ama memorıal da cok ii diye duydum.sızce hangı merkeze gıtmelıyım
öncelikle geçmiş olsun. bende de polip vardı ocak ayında ameliyat oldum hiç bir sorun ağrı yaşamadım. çok basit geçti.
dondurulmuşlara gelince dr.unla bi görüş muayene ol rahim durumuna baksın o karar versin ama sende kendini hazır hissediyorsan tabiki.
Kızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.
Kızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.
hmm evet hatırladım bununla ilgili geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum ama gözünden kaçmılş galiba..tekrar geçmiş olsun..inşallah pıt pıt larıda duyup sağlıkla kucağına alırsın canım..canım iyiyim sağol herşey yolunda şimdilik cumartesi günü kontorlüm var kalp atışlarını duyacaz inşallah
ben biraz soğuk algınlığı geçirdim biraz hafif kalır şiddetli grip oldum toparlanmaya çalışıyorum şuan iyiyim ama burunlarım tıkanıp duruyor :2:
canımmm çok çok çok trebrikler beben hatta bebelerinde olabilir seninle ne güzel maşallahhKızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.
deli misin kısss bende bir hafta öncesine kadar ağlıyodum şans yok diye şimdii bi umutluyum kii nası seviniyorumm herkes kalsın istiyorum...
heheheh ocakta dondurma bebeklerim gelecek bana sen ne zaman denicen kısmetse.... yaa burda hamiş arkadaşlara çok seviniyorum ama ya olmazsa gene diye çoooookkkkkkk korkuyorummmm
kızlarrrrrrr test sonucunu aldımm 137.64 :)))) inşş daha sonra kat kat katlanır hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?