jaluse kaçıncı günün bugün
jaluseeeeeeeee canımmmmmmmsın yaaaaa harikaaaaaa çooook çok sevindiimmmmmmm yupiiiiiiiii
Kızlar ya bu dün doktor iğne verdi bana bu cilt altı yapılan iğnelerden bende göbekten yaptım ve orası akşam şişti çok acıdı sabahta morardı , bu iğneler böylemi yapıyo , gerçi bugün doktoru arıcam ama sizede bir sorayım dedim.
kızlarrrrrrr test sonucunu aldımm 137.64 :)))) inşş daha sonra kat kat katlanır hayırlısı bakalım
zenurcuum iğne kan sulandırıcı mı? ben de kullanmıştım daha önce...bazen öyle oluyo...damara falan denk gelmştir ya da acemilik olmuştur dert etme onu...
canım benim gözün aydın maaşallah sonucun güzel güzel katlanır kucağına aldığın günleride görürsün inşallah şimdi daha zor bir bekliyişe girdin hep derlerdi inanmazdım çok doğruymuş keseydi kalp atışıydı insan oh tamam artık hamileyim diyemiyor Allahım sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin.
fatmanurcum nasıl gidiyor hamilelik.benim 2 gündür midem pek iyi değil.bu sabahta hafif bi bulantı yaşadım.inşallah ağır geçmez ama bunlar bile insanı mutlu ediyor.senin varmı böyle belirtiler.sen sanırım c.tesi göreceksin kalp atışını.hayırlısyla duyarsın inşallah canım.ben salı günü gideceğim.beklemek gerçekten çok zor.bu günleri gördükten sonra kaybetme korkusu dahada artıyor.hayırlısyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Ege tüp Bebek merkezi 02 aralık sonuç 22 Kasım işlem günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?