Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

zenurcuum iğne kan sulandırıcı mı? ben de kullanmıştım daha önce...bazen öyle oluyo...damara falan denk gelmştir ya da acemilik olmuştur dert etme onu...

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEEE.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş....................Aralık/Ocak
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ dondurulmuş............................Aralık/Ocak
6.Denizden77..................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Miranda..........................................................................................................Aralık

jaluseeeeeeeee canımmmmmmmsın yaaaaa harikaaaaaa çooook çok sevindiimmmmmmm yupiiiiiiiii

saol cnm benimm öncekini düşünce daha erken diyorum hamile demem için hayırlısı rabbim artık herkese hayırlısını versin 2 gün sonra inş katlanır sonucum

canım o iğnelerden bende kullanıyorum bugün 13. iğnemi vurdum göbeğindeki yağlı alana vurmaya çalış biraz yakan bir iğne bende arada bir kanatıyorum kanadığı zaman üzerine biraz bastır morarmaması için benimde 2-3 yerde morluğum var benim merak ettiğim konu ise bu iğneleri nezamana kadar vurunacağımız cumartesi ne diyecek doktor bakalım devam et diyecekmi.

kızlarrrrrrr test sonucunu aldımm 137.64 :)))) inşş daha sonra kat kat katlanır hayırlısı bakalım

canım benim gözün aydın maaşallah sonucun güzel güzel katlanır kucağına aldığın günleride görürsün inşallah şimdi daha zor bir bekliyişe girdin hep derlerdi inanmazdım çok doğruymuş keseydi kalp atışıydı insan oh tamam artık hamileyim diyemiyor Allahım sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin.

Fatmanurcum kaçıncı gün keseyi gördün sen, ve kaçıncı gün kalp atışı için çağırdı doktorun , doktor bana üç hafta sonra gel dedi ya çok geç değilmi ?

ahh cnm benim bilmezmiyim o bekleyişlerii daha öncekini kalb atışı olmadıgı için kaybettim yaa zor zamanlarrr zor bir süreç hayırlısı olsun rabbim neyi uygun görüyosa onu versin inşş hepimiz kucagımızda görürüz hayırlısıylaaa

jaluse ve zenur çok sevindim arkadaşlar gözünüz aydın.inşallah burda hamile olmayan kimse kalmz.ne güzel topik böyle hamilelerle dolup taşsın.inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleride görürüz.darısı sırada bekleyen arkadaşlarımıza.zenur korkuyordun test yaptırmaya daha önce yaptırsaydın 2 gün daha huzurlu uyyuyacaktın.neyse önemli olan sonuç.allahım isteyen herkese nasip etsin.kimse olumsuzluk yaşamasın.herkesin yüzü gülsün inşallah..

fatmanurcum nasıl gidiyor hamilelik.benim 2 gündür midem pek iyi değil.bu sabahta hafif bi bulantı yaşadım.inşallah ağır geçmez ama bunlar bile insanı mutlu ediyor.senin varmı böyle belirtiler.sen sanırım c.tesi göreceksin kalp atışını.hayırlısyla duyarsın inşallah canım.ben salı günü gideceğim.beklemek gerçekten çok zor.bu günleri gördükten sonra kaybetme korkusu dahada artıyor.hayırlısyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Kızlarrr merhaba,

Bende pazartesi günü dondurulmuş emanetimi aldım.. :)) Garip bir ruh hali içindeyim hiç birşey olmamış gibi hissediyorum... Bu da beni korkutuyor acıkcası !!!!
Sizde de aynı duygu ve ruh halleri oldu mu?

Ben sadece 5 günde bir proluton iğne vuruluyorum ayrıca günde 4 tablet cyclo progynova içiyoprum ve hazneye sabah aksam progeston koyuyorum. ecoprin ve bemiks c içiyorum. Benim gibi tedavi süreci olan arkadaşlar var mı ? Bu arada benimkiler PGT yöntemi ile donduruldu. Biz eşimlşe akdeniz Anemisi taşıyıcısıyız ((

2 aralıkta sonuçumu alacağım.

Bu süreçte sizlerle birlikte olmak istiytorum. Gördüğüm şu ki dondurulmuşlarla çoookkkk kişi hamile kalıyor galibaaa :))))

insallah bede busefer pozitif sonucu alırım baya kişi hamiş kalmıs onları teprik ederim insalah kucaklarına alamayı nasip eder allahım....

yeni gelen arkadaşlarr sintra ve piyanta hoşgeldiniz...oluşturduğumuz liste şuan firesiz maşallahhh. sizleri de ekleyelim listeye merkezlerinizi ve sonuç tarihlerinizi ya da işlem tarihlerinizi yazarsanız eklerim hemen..

walla ben çok normalim şuan hiçbir hamilelik belirtisi yok bakalım böyle devam edecekmi kimi insanda geç başlarmış mide bulantısı ben 6. haftamda özel bir hastanede kalp atışını gördüm kısmetse cumartesi dinliyecez Rabbim izin verirse sen niye salıya kadar bekliyorsun ben izin derdi olmasa bugün bile giderdim mecbur hafta sonunu bekliyorum.

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

1Piyanta..................................Ege IVF/Dondurulmuş........................................2 Aralık
2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş....................Aralık/Ocak
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ dondurulmuş............................Aralık/Ocak
6.Denizden77..................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Miranda..........................................................................................................Aralık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…