Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

selam bayanlar bende 2. denemem dondurulmuşlarımla yapıcam
garip ama bayadır bu topiği takip ediyorum listeye adımı yazdırmaya korkuyorum. sanki listede adımı görünce olmucakmış gibi,öncesinde öyle olmuştu ama genede listeye benide alın. maya tüp bebekte ocakta yaptırmayı düşünüyorum. 7 ocak adet tarihim. muhtemelen 24 ocak falan gibi transfer

cemreciim hoşgeldiinn.. listeye eklemek zorunda değilizz istersen gebe kalınca hamileeeeee diye ekleyelim :) ben de 2 defa böyle listelerde negatiff yazısını gördüm amaaa bi gün pozitifi görüüp hamileeeeeee yazmak içimde kalmayacakk...ilk iki denemem mayada oldu. ilkinde gebe kaldım düşük oldu ikincide direk negaitf oldu.. ama mayayı çook seviyorum... sen kesin ver karar acele etme istersen eklerizzz...

idil,içime su serptin sanki ya:) hadi yazalım listeye bende orda kendimi haaaaaaamiiiiiiiiiiiş görcem bu sefer:) bende mayayı çok seviyorum,ev gibi geliyo bana:) şerife benim favorim, bayılıyorum ona. sen arayıp nasıl ilaçlar kullanacağımızı falan öğrendinmi?

yaaa bana şerife deme... çok özledim onu ama şimdi biz kısmet dedik bi de annem antalyadaydı o yüzden de antalyada denedik 3. yü. o da ben ohhs oldumm dondurdum embryolarıı amaaa ben sanki ihanet etmiş gibiyimm utanıyorumm onları aramayaaa...neyse sen çaktırma ben hafta sonuna regl olurum kısmetse. o gün arayacağım merkezi çok bi ilaç kullanmıycaz galiba, baybprin, forbiol, pregesteron bi de bi ilaç daha galiba... inşalllah sevinç çığlıkları atıcaz bu defa inşallahhhhhh.. hemen ekliyorummm seni deee

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

1Piyanta..................................Ege IVF/Dondurulmuş........................................2 Aralık
2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş....................Aralık/Ocak
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ dondurulmuş............................Aralık/Ocak
6.Denizden77..................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Miranda..........................................................................................................Aralık
9.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak

ay o ohss ne bela bişey. ben kapısından döndüm yüzüme gözüme yettide arttı bile.....ben bi aradığımda şerife bana estrofem başlıcaz demişti. ben zaten 2 aydır folbiol kullanıyorum bide b12 yanına. yani baya baya hazırım.yaz yaz bakim benim adımıda. haddi hayırlısı inşallah hepimiz için

sormaaa be yaa boşuna ohhs olmadııımm bennn... bakalım kısmet olacak mı olardan birii banaa..bi de antalya 2. gün ebryosu donduruyo ya o yüzden çok yoksa daha az olurdu.. kısmet bakalım be gülümm inşallah artık bizim de yüzümüz gülerrr, kucağımız dolar :))

amin amiin. tek isteğim bu allah hepimize hayırlı sağlıklı birer çocuk nasip etsin inşallah. sen şimdi ne zaman başlıcen?

yarın yada cumartesi regl olucam ve 15 gün sonra antalyada olucam inşallah.. 14-15 i olur transfer aksilik olmaz ise inşallahh canım

ay inşallah. canım ben accık rag-hatsız gibiyim ben yavaştan kaçim. yarın görüşürüz

arkadaşlar benim yarın 11 50 yumurta toplamam var...bende dondurulmuşlarla olcam.dr ohss den korktu sanırım.transferimde aralık sonu ocak başı olur diye düşünüyorum.bu 2.denemem.bu topige sürekli yazıyorum ama arada kaynıyorum herhalde...listede bile adım yok...neyse herkese şans diliyorum.pozitif çıkanlarada ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAGLIKLI SIHATLİ DİYORUM...

Yaaaaaa beni niye listenin sonuna yazdın idil bende aralık 2-3 gibi adetim le beylikdüzü medicanada dondurulmuşumu denicem ilk kez bence listeyi tarih sırasına göre yapın yaaa:84: :92::92::92:

selam tatlım listeye sen yaz demeden yazmıyorum belki istemeyen olur ya diyeee hemen eklerimm şimdi senii tarihin kesinleşince yazarız tarihini deeee hadi yarıın allah yardımcın olsunnn bool dondurmaan olsun inşallahhh..

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

1Piyanta...........................................Ege IVF/Dondurulmuş........................................2 Aralık
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................14 Aralık
8.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
6.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
9.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…