Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Yaaaaaa beni niye listenin sonuna yazdın idil bende aralık 2-3 gibi adetim le beylikdüzü medicanada dondurulmuşumu denicem ilk kez bence listeyi tarih sırasına göre yapın yaaa:84: :92::92::92:

tamam sabırsız arkadaşıımmm sırası gelen zaten üste çıkıyoooo ama aldım hadi bildiğim ve thamin ettiğim işlem tarihlerine göre yazdım yine kesinleşince düzenleriz ok?

zenur seni çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlılkı bir gebelik ve rahat bir doğum diliyorum.........göbekten iğnelerden ben de çok rahatsızım acıyla birlikte adeta mosmor oldu göbek çevrem......üstelik ne kadar süre kullanacağıma dair hiçbişey de söylemedi merkez..............testini tekrarladınmı ya da tekrarlamayı düşünüyormusun

tebrik ederim ........... ne güzel haberler alıyoruz maşallah......hayırlı bir şekilde ilerlemesini ve kucağına almanı dilerim

kızlarrrrrrr test sonucunu aldımm 137.64 :)))) inşş daha sonra kat kat katlanır hayırlısı bakalım
canımmm müthişş süper bi haber buuu maşallah çok tebrikler allah tamamına erdirsin sğlıkla inş..

ya fatmanurcum beni kontrole bile çağırmadilar....bu merkezde var bi sorun ya da bande var anlamadım gitti.....kontrole gelmek istiyorum diye ısrar edince o zaman 15 gün sonra gelin deyip geçiştirdi hemşire.............offff ya da ben mi çok büyütüyorum anlamadım gitti......bulantıların başladımı.......ben de çok uyku hali ve yorgunluk var bide tansiyonum çıkıyo nedense...........buna bağlı olarak da hızlı nabız ve çarpıntı...........inşallah bunlar normaldir...........bi de sen kontrollerini bu merkezde mi devam ettirmeyi düşünüyosun............son bi soru bu tarama testi ne zaman yapılıyo yani kaçıncı haftada..kromozomlarla alakalı olan...............şimdi nedense buna takıldım bu sefer.............

NUR CUM anladığım kadarılya merkezin biraz ilgisiz send ehoşnut değilsin dolağ olarak farklı bim yerde devam etme şansın yokmu canım ya bu kadar stres yapmana değrmi üzme tatlı canını ve içindeki mercimeği.gerçi bende anlamış değlim nası seninn isteğine bıraılıyo nası takip edilmez ya kolaymı elde edildi o öocuk neler yaşadığını herkesten iyi onar görüyor yuh artık ya değiş canım dr değiş bide gidip görüpte iice stres olma

böylesine alakasız bi yazı geliştirebileceğim hiç aklıma gelmezdi maşallah ii sallamasyon olmuş kusura bakmayın parmaklar acele ediyo yazmaya kafadan gözden dökülüyo dizelere kelimeler af buyun utandım yaaa:78:

canım bende keseyi görmeye gittiğimde şükür kalp atışını gördüm yani doktor kalbi atmaya başlamış dedi.ama çok küçük olduğu için çok bastırmak istemiyorum dedi.ekranda yanıp sönüyo gibi bi görünüp bi kayboluyodu.dinlemek içinde salıya randevu verdi işte.aslına bakarsan başka hastaneye gitsemmi diye düşünmedim değil ama vajinal muayene edeceği için çok elletmek istemedim ne olur ne olmaz diye.korkuyorum zaten.hayırlısı bakalım sabredeceğim salıya kadar.inşallah hayırlı haberler alırız.rabbim hevesimizi yarım bırakmasın.tamamına erdirsin inşallah.

Çok teşekkür ederim canım. Bu seferki iğneği bacağıdan yaptım bişey olmadı hiç acıma ve morarma yok herhalde göbekten yaptıığım iğnede kılcal damara falan denk getirdim ben, doktor öyle söyledi, Testi tekrarlamadım doktor tekrarlamana gerek yok dedi. Daha kalp keseyi ve kalp atışlarını görmedik bakalım hayırlısıyla inşaallh onlarıda görücem merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.

hamilecikler çok tebrik ederim sizi inşallah sonunna kadar sorunsuz yürüsün bebişleriniz......
kızlar dün histereskopim oldu ve şükür bişi çıkmadı önümüz ay için bekliyorum bende yaklaştım sanırım........

Son düzenleme:

gözün aydınn hadi bakalım aralık - ocak yolcuları artıyo demek :))

hoşgeldiiinn .... gözün aydınn canım hadi hayırlısııı inşallahhh

gözün aydınn hadi bakalım aralık - ocak yolcuları artıyo demek :))

hoşgeldiiinn .... gözün aydınn canım hadi hayırlısııı inşallahhh

saolun şekerler allah nasip eder sağlıkla 5. güne giderse embiryolarımız aralık sonu transferim var allah hepimize hayırlısını yazsın inşallah hepimiz bu yolda sonları yaşayalım .......

çok mutlu oldum donmuş olunca insan biraz şans az gibi görüyo ama baksanıza bir sürü hamilemiz oldu Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin (hamilelerin duaları tutarmış ne olur bizler içinde dua edermisiniz ):123::123::119::118::123::123::123:

selam hanımlar
bugün kasıklarımda garip bi ağrı var nedir anlamadım ya.canım acıyooooooooooo

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamişlerimiz varrrr çok ama çoookkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaa hepinize Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin....hadiiii sıra bizlerdeeeeeee benimde büyük gün haftaya cumartesi bakalım bebişim benimlemi bu gün 5. gün transferimin hadi bizlerede dua edin kızlarrrr hamişlerin duası kabul olur....

canımmm maytapım üzülme diyeceğim ama zor...olsun arkadaşım ben inanıyorum o gün çok yakın...Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…