Yaaaaaa beni niye listenin sonuna yazdın idilbende aralık 2-3 gibi adetim le beylikdüzü medicanada dondurulmuşumu denicem ilk kez bence listeyi tarih sırasına göre yapın yaaa:84: :92::92::92:
kızlarrrrrrr test sonucunu aldımm 137.64 :)))) inşş daha sonra kat kat katlanır hayırlısı bakalım
ya fatmanurcum beni kontrole bile çağırmadilar....bu merkezde var bi sorun ya da bande var anlamadım gitti.....kontrole gelmek istiyorum diye ısrar edince o zaman 15 gün sonra gelin deyip geçiştirdi hemşire.............offff ya da ben mi çok büyütüyorum anlamadım gitti......bulantıların başladımı.......ben de çok uyku hali ve yorgunluk var bide tansiyonum çıkıyo nedense...........buna bağlı olarak da hızlı nabız ve çarpıntı...........inşallah bunlar normaldir...........bi de sen kontrollerini bu merkezde mi devam ettirmeyi düşünüyosun............son bi soru bu tarama testi ne zaman yapılıyo yani kaçıncı haftada..kromozomlarla alakalı olan...............şimdi nedense buna takıldım bu sefer.............
walla ben çok normalim şuan hiçbir hamilelik belirtisi yok bakalım böyle devam edecekmi kimi insanda geç başlarmış mide bulantısı ben 6. haftamda özel bir hastanede kalp atışını gördüm kısmetse cumartesi dinliyecez Rabbim izin verirse sen niye salıya kadar bekliyorsun ben izin derdi olmasa bugün bile giderdim mecbur hafta sonunu bekliyorum.
böylesine alakasız bi yazı geliştirebileceğim hiç aklıma gelmezdi maşallah ii sallamasyon olmuşkusura bakmayın parmaklar acele ediyo yazmaya kafadan gözden dökülüyo dizelere kelimeler af buyun utandım yaaa:78:
zenur seni çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlılkı bir gebelik ve rahat bir doğum diliyorum.........göbekten iğnelerden ben de çok rahatsızım acıyla birlikte adeta mosmor oldu göbek çevrem......üstelik ne kadar süre kullanacağıma dair hiçbişey de söylemedi merkez..............testini tekrarladınmı ya da tekrarlamayı düşünüyormusun
hamilecikler çok tebrik ederim sizi inşallah sonunna kadar sorunsuz yürüsün bebişleriniz......
kızlar dün histereskopim oldu ve şükür bişi çıkmadı önümüz ay için bekliyorum bende yaklaştım sanırım........
hoşgeldiiinn .... gözün aydınn canım hadi hayırlısııı inşallahhhhamilecikler çok tebrik ederim sizi inşallah sonunna kadar sorunsuz yürüsün bebişleriniz......
kızlar dün histereskopim oldu ve şükür bişi çıkmadı önümüz ay için bekliyorum bende yaklaştım sanırım........
gözün aydınn hadi bakalım aralık - ocak yolcuları artıyo demek :))
hoşgeldiiinn .... gözün aydınn canım hadi hayırlısııı inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?