Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canımmm maytapım üzülme diyeceğim ama zor...olsun arkadaşım ben inanıyorum o gün çok yakın...Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin kuzum...

oooo 5 gün geride kalmış bile...inşşallah senden güzel haberler alacağız..benim maalesef şansım yaver gtmedi...başka donmuşta yok......biraz dinlenmeye çekildim

canım benim olsun ümidini yitirme bir tanemiydi dondurulmuş? bakalım hayırlısı ama içimdeki his bu sefer olmadı diyo....

seninle aynı fikirdeyimmm sıra bize gelsin inşallahhhh

dondurulmuş embriyoda şans dahamı düşüktür. bu işlemi antalya tüp bebekte deneyen pozitif sonuç alan arkadaşlar varmı aranızda?

herkese slm arkadaşlarım.bütün hamilelerimize en güzel dilekrimi diler sevinçleri ilk günki gibi daim olsun.hergüngün yine girip okumaktayım.bi yandanda içimdeki sızı hala canımı yakıyor.şimdi bende burda ilerleyen günlerimi bildircektim ama kısmet olmadı.inanın öyle bi bunalımın içindeyimki yemeden yatmaktan başka bişey yapmıyorum kış geldi ben yine kapalı havalarda başımı kanepenin başına yaslayarak yanlızlığımı yaşıycam bu kışta...şimdi sizlerin bilgilerine ihtıyacım var 4 denememde başarısızdı hiç birinde tutmadı bunların hepsi istanbul gata oldu...5. denemem umutta oldu ve tuttu ama 7. haftamda düştü(KESE GELİŞMEDİĞİ İÇİN KENDİLİĞİNDEN DÜŞTÜ)aslında bu iş parayla olmasa 3 aya bi yaptırcam.şimdi sizden öğrenmek istediğim sizlerde bilgi sahibi olduğunuz için.biizm sorun morfoloji bozuk ve ileri hızlı hareketlilikte problem var.burdaki dok. memorial yada acı badem dedi.bildiğim kadarıyla oralar son teknolojiyi uyguluyorlar dedi.kayınvalidemlerde ankara anatolyayı araştırmışlar bu seferde burda yaptırın diyorlar.umuta kötü demiyorum çünki ilk orda tuttu ama benim için erkek inf. hangi merkez daha başarılı sizce...cevaplarınıza ihtıyacım var bu düşünme esnasında araştırmam lazım.hepinizi öpüyorum hamişlereeeee 2 öpücük bebişlerde ister şimdi...

dondurulmuş embriyoda şans dahamı düşüktür. bu işlemi antalya tüp bebekte deneyen pozitif sonuç alan arkadaşlar varmı aranızda?

var tabi olmazmı arkadaşım.ben varım jaluse var.ve birkaç arkadaşımız daha var antalyada denicekler dondurlmuşla.inşallah sende diğer arkadaşlarımızda güzel sonuçlar alırsınız

canım ya seni okadar iyi anlıyorumki tam bu sefer oldu derken kaybetmek dahada zor.ama en azından demekki olabiliyor diye düşün.sabretmek çok zor.allahım sana bu acılarını unutturacak çifter çifter sağlıklı bebeişler versin inşallah.sana ve isteyen herkese.
sorduğun soruyla ilgili benim hiç bilgim yok o yüzden yardımcı olamıyorum canım ama eminim bilen arkadaşlar vardır.allah yardımcın olsun canım

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

1Piyanta...........................................Ege IVF/Dondurulmuş........................................2 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................14 Aralık
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak

rüyacıımm allah hayırlısı ile gönlündekini verir inşallahh listeye eklemeyelim mi seniiiiiii

ben 2 denememide antalya tüp bebekte denedim 2 sindede tuttu şükür önceki normal uzun protokoldu 8 haftalıkken kaybetim bu 2 denemem dondurulmuş bunda pozitif :)yarın tekrarlıcaz testi inş katlanırr..bi kaç ark daha var ant tüp bebekte tedavi gören bebegi olanda var :)) inşş bizlerde kucagımıza alırız saglıklı sıhhatli...

Amiiin canım inşallahhhh...eslem ben de 2 hafta sonra ordayım inşallah hamiş kervanına katılırız canım biz dee ...

günaydın hanımlaaaaaaaar
madem dondurulmuşlarla tekrar denicez. zamanımızı iii değerlendirmeye ne dersiniz. eğer ideal kilonuzda değilseniz( ki ben kesinlikle diiilimm:) zayıflayalımmmı kalan zamanımızda. benim 20 küsür ocakları bulcak transferim. daha koskocaaaa2 aya yakın zamanım var. zaten bayadır diyetteydim ama iiii ce gaza geldim. 9 kilo verdim 1 buçuk ayda. hadddi beraber yarışmış gibi diyet yapalım. araştırmalarıma göre ideal kilomuza her 4 kilo yaklaştığımızda rahim içi kaslar kendini biraz daha yeniliyip yumurta kalitemiz bi tık daha iileşiyomuş. bence denemeye değğğğer:) varmısınız?

varım bende 5 kilo vermek isterim sen neler yaptın diyet derken diyetisyanami gittin spor olarak ne yapıyorsun paylaşırmısın... zaten bebiş konusunda psikolojim bozuk bari böle düzeltiyim :)

bende zayıflamak istiyorum ama sigarayı da bıraktım iyice abur cubur yiyorum ne olur yardım edin 62 kiloyla başladığım ilk tüp bebek denemenden sonra şu an 70 kiloyum ne yapacaz ne yiyip ne içecez cemre hayal bizi zayıflat ne olur şu prednol varya kortikosteroit yani kortizon hormonu o da beni mahvetti

canım benim olsun ümidini yitirme bir tanemiydi dondurulmuş? bakalım hayırlısı ama içimdeki his bu sefer olmadı diyo....
ilk sefeerinde bende çok ümitsizdim ama olmuştu....hiç belli olmaz:)benim kalanları dr dondurmayalım çözülğnce işe yaramaz dedi...doğru tahmin etmiş vesselam....buda tutmadı( bekliyoruz bakalım....şuan zaten düşünmüyorum....ama bi ihtimal 15 tatail olabilir...ama korkuyorum..çünkü oğullarımda 15tatilde olmuştu...bilmiyorum...koskocaman boşluktayım:26:

varım bende 5 kilo vermek isterim sen neler yaptın diyet derken diyetisyanami gittin spor olarak ne yapıyorsun paylaşırmısın... zaten bebiş konusunda psikolojim bozuk bari böle düzeltiyim :)
ohooo sadece 5 kilocuksa kolay yafu:) benim toplamda 25 kg fazlam olduğunuda belirtmek istiyorum, feci çoook fecispor yapmıyorum ayak bileğimi kırdım bi zamnlar beni fena zorluyo.diyetisyene gittim boğazımı tuttum, yeşil çaylar falan derken zayıflıyorum. ama kurban bayramında azıttım tabiki. bi kilo almışım. ama silkelicem üztümden:) beraber yapalım

o geri zekalı hapların bana ne yaptığına inanamassın. 20 günde 9 buçuk kilo aldığım. resmen şiştim mısır gibi pat diye patladım ben. ya bi kere pilav makarna tatlı şekerin her türlüsü ve yağı hayatınızdan çıkarın tamamdır bu iş. tabi günde 6 öğün her 3 saatte bir bişiler yemek gerek. süt ürünlerinin yağsızlarını, ekmeğinde kepeklisi derken tamamdır bu iş. bol bol sebze ve meyveyle açlığı bastıralım bayanlar

hadi kafaları dağıtalım, zayıflayalııııııııııııım:)

:) bende ilk deneme öncesi sigarayı bıraktım 10 günde 3 kilo nasıl alınıyomuş gördüm 63 kilo olmuşum daha 6 ay öncesi 57 kiloydum nasıl oldu anlamadım ama ben 5 kilooo vermek istiyorumm sonrada bebeişlerimi inşallahhhhh
kızlarrrrr gitsin kilolar gelsin bebişlerrrr ,

ooo maşallah hanımlar bu ne azimdir böyle hayran kaldım haydi inşallah fazlalıkları verirsiniz yerine hamişlik kiloları alırsınız abuuu bende duamı ettim bedduamı belli değil
eee sizler vericeksiniz ben ne yapayım:26: hayatımda ilk defa geçen ay ibre 50 kg. gözterdi veee 49a düştüm yine sabit kiloma ne yaptıysam ne ettiysem alamıyorumm banada bi fomül bulun siz zayıflarken bende alayım hatta sigarayı bıraktırmakla başlayabilirsiniz biliyorumki o illetten kurtulsam alıcam ama yok olmuyo sapkınlık yaratmış canım istedikçe içmiyorum aklıma geldikçe içiyorum beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…