canımmm maytapım üzülme diyeceğim ama zor...olsun arkadaşım ben inanıyorum o gün çok yakın...Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin kuzum...
çok mutlu oldum donmuş olunca insan biraz şans az gibi görüyo ama baksanıza bir sürü hamilemiz oldu Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin (hamilelerin duaları tutarmış ne olur bizler içinde dua edermisiniz ):123::123::119::118::123::123::123:
dondurulmuş embriyoda şans dahamı düşüktür. bu işlemi antalya tüp bebekte deneyen pozitif sonuç alan arkadaşlar varmı aranızda?
herkese slm arkadaşlarım.bütün hamilelerimize en güzel dilekrimi diler sevinçleri ilk günki gibi daim olsun.hergüngün yine girip okumaktayım.bi yandanda içimdeki sızı hala canımı yakıyor.şimdi bende burda ilerleyen günlerimi bildircektim ama kısmet olmadı.inanın öyle bi bunalımın içindeyimki yemeden yatmaktan başka bişey yapmıyorum kış geldi ben yine kapalı havalarda başımı kanepenin başına yaslayarak yanlızlığımı yaşıycam bu kışta...şimdi sizlerin bilgilerine ihtıyacım var 4 denememde başarısızdı hiç birinde tutmadı bunların hepsi istanbul gata oldu...5. denemem umutta oldu ve tuttu ama 7. haftamda düştü(KESE GELİŞMEDİĞİ İÇİN KENDİLİĞİNDEN DÜŞTÜ)aslında bu iş parayla olmasa 3 aya bi yaptırcam.şimdi sizden öğrenmek istediğim sizlerde bilgi sahibi olduğunuz için.biizm sorun morfoloji bozuk ve ileri hızlı hareketlilikte problem var.burdaki dok. memorial yada acı badem dedi.bildiğim kadarıyla oralar son teknolojiyi uyguluyorlar dedi.kayınvalidemlerde ankara anatolyayı araştırmışlar bu seferde burda yaptırın diyorlar.umuta kötü demiyorum çünki ilk orda tuttu ama benim için erkek inf. hangi merkez daha başarılı sizce...cevaplarınıza ihtıyacım var bu düşünme esnasında araştırmam lazım.hepinizi öpüyorum hamişlereeeee 2 öpücük bebişlerde ister şimdi...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamişlerimiz varrrr çok ama çoookkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaahepinize Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin....hadiiii sıra bizlerdeeeeeee benimde büyük gün haftaya cumartesi bakalım bebişim benimlemi bu gün 5. gün transferimin hadi bizlerede dua edin kızlarrrr hamişlerin duası kabul olur....
dondurulmuş embriyoda şans dahamı düşüktür. bu işlemi antalya tüp bebekte deneyen pozitif sonuç alan arkadaşlar varmı aranızda?
rüyacıımm allah hayırlısı ile gönlündekini verir inşallahh listeye eklemeyelim mi seniiiiiii
günaydın hanımlaaaaaaaar
madem dondurulmuşlarla tekrar denicez. zamanımızı iii değerlendirmeye ne dersiniz. eğer ideal kilonuzda değilseniz( ki ben kesinlikle diiilimm:) zayıflayalımmmı kalan zamanımızda. benim 20 küsür ocakları bulcak transferim. daha koskocaaaa2 aya yakın zamanım var. zaten bayadır diyetteydim ama iiii ce gaza geldim. 9 kilo verdim 1 buçuk ayda. hadddi beraber yarışmış gibi diyet yapalım. araştırmalarıma göre ideal kilomuza her 4 kilo yaklaştığımızda rahim içi kaslar kendini biraz daha yeniliyip yumurta kalitemiz bi tık daha iileşiyomuş. bence denemeye değğğğer:) varmısınız?
ilk sefeerinde bende çok ümitsizdim ama olmuştu....hiç belli olmaz:)benim kalanları dr dondurmayalım çözülğnce işe yaramaz dedi...doğru tahmin etmiş vesselam....buda tutmadıcanım benim olsun ümidini yitirme bir tanemiydi dondurulmuş? bakalım hayırlısı ama içimdeki his bu sefer olmadı diyo....
ohooo sadece 5 kilocuksa kolay yafu:) benim toplamda 25 kg fazlam olduğunuda belirtmek istiyorum, feci çoook fecivarım bende 5 kilo vermek isterim sen neler yaptın diyet derken diyetisyanami gittin spor olarak ne yapıyorsun paylaşırmısın... zaten bebiş konusunda psikolojim bozuk bari böle düzeltiyim :)
bende zayıflamak istiyorum ama sigarayı da bıraktım iyice abur cubur yiyorum ne olur yardım edin 62 kiloyla başladığım ilk tüp bebek denemenden sonra şu an 70 kiloyum ne yapacaz ne yiyip ne içecez cemre hayal bizi zayıflat ne olur şu prednol varya kortikosteroit yani kortizon hormonu o da beni mahvetti
ilk sefeerinde bende çok ümitsizdim ama olmuştu....hiç belli olmaz:)benim kalanları dr dondurmayalım çözülğnce işe yaramaz dedi...doğru tahmin etmiş vesselam....buda tutmadı( bekliyoruz bakalım....şuan zaten düşünmüyorum....ama bi ihtimal 15 tatail olabilir...ama korkuyorum..çünkü oğullarımda 15tatilde olmuştu...bilmiyorum...koskocaman boşluktayım:26:
:) bende ilk deneme öncesi sigarayı bıraktım 10 günde 3 kilo nasıl alınıyomuş gördüm 63 kilo olmuşum daha 6 ay öncesi 57 kiloydum nasıl oldu anlamadım ama ben 5 kilooo vermek istiyorumm sonrada bebeişlerimi inşallahhhhhbende zayıflamak istiyorum ama sigarayı da bıraktım iyice abur cubur yiyorum ne olur yardım edin 62 kiloyla başladığım ilk tüp bebek denemenden sonra şu an 70 kiloyum ne yapacaz ne yiyip ne içecez cemre hayal bizi zayıflat ne olur şu prednol varya kortikosteroit yani kortizon hormonu o da beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?