Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ay süpersin ya bak bikaç gün sigara içme nasıl çukulataya çekirdeğie tatlıya fındığa vuruyon kendini sonrada bir tartıya çıkıyon allahhhhh kilolar gelsinnnn insan nasıl kilo alamaz ben anlamıyorum ki hep diyorum yemicem diye ama şimdi bile ağzımda bişeyler varrr:)))))))

selammm fıstıklarr naberrr? bugün kimsecikler yok mu neee? nerelerdesiiinizzz? ben buggün iitibari ile bantlarıma başladımmm... allah yolumu hayırlı eder de bebeğime kavuşurum sonunda inşallahhhh... 13 ü inşallah transfer tarihiimm... tabii herşey yolunda giderse.. dualrınızı bekliyorummm
kilo vermeye de katılmak isterdim ama artık çok geç, 55 im şimdi aslında ideal kilomdayım amaaaa ben bi kaç kilo azla hamile kalıp da çook şişmesemmm mi diyodum o da kısmet kalabilirisem böle olsun kalıyım da di mi :)) hadi ama sizi takip ediyorummmm...

arkadaşlar benim cuma günü yumurtalarım toplandı anestezi verdiler uyudum hiç bişey anlamadım.ama uyandıgım zaman öyle bi acıyla uyandımki karnımda ve rahmimde inanılmaz bir acı.hemşirelere söyledim.hemen agrı kesici yaptılar.ilkinde böyle olmamıştım.neyse 34 yumurtam olmuş.o yüzden agrım çok olmuş.bugünde aradılar 20 tanesi döllenmiş..şimdi pazartesiyi bekliyoruz o gün bize hbr vercekler kaç tanesinin dondurulmaya uygun oldugunu.dr adet oldugumda muayene edecek uygunsa bu ay uygun degilse diger adete kalcak....bakalım ben gelişmeleri anlatmaya devam ederim.kıbrıstan sevgiler kaderdaşlara..

kader arkadaşımm eylüül :)) aynı durumu geçen ay yaşadım ben deee bi uyandımm ki ölümm sankii yani sezaryandan çıkmış gibiyim... dediğin gibi ağrı kesiciler yapıldı falan 30 yumoş toplanmış benden de 20 si döllendi ve donduruldu.. çünkü bunca yumoş çıkınca ben ohhs oldumm karnımmm bir hafta sonra bi şişşştii kii görseen 7 aylık gibiyimm.. aman arkadaşııım boool boll sıvı tüket.. bende çok mide bulantısı oldu su içsem de çıkarttım hep.. ohhs oldum sonunda transferim ertelendi işte 2 hafta sorna olcak inşallahh.. allah sana yaşatmasııın inşallahhhh...çok zor günlerdiii ama geçtiiii ve şimdi heyecanla bebeğimi alacağım günü bekliyoruummmm :)

idil07....ne bantı anlamadım.bu dondurulmuşlar transfer olmadan önce ne gibi bi protokol isteniyooo...
tatlım endometrium kalınlığının istenilen boyutta olması için estraderm diye bi bant kullanılıyo.. bi de forbiol ve coraspiirin şimdilik, 15 . günde tetradox, prednol,progesteron.. bu kadar :))

arkadaşım..bende çok korktum dr sordum ohss olurmuyum diye.yok bizde olmaz öyle şeyler dedi...sana şimdiden şans diliyorum..inşallahh beraber bebegimizi kucagımıza alırız..gelişmelerden mutlaka hbrm olsun.ben şimdi dört gözle paztsiyi bekliyorum.bakalım ne olcakk..

bu ne yaaaa...yine birsürü ilaççç..aman sonucu güzel olsunda...

amiin canıımm aman sen kendineee çok dikkat et boool bol su iiiçç, proteinn al.. inşallahh hakkında hayırlısı olur hem şimdiden hiiç düşünme allah korusun ohhs olunca insan zaten koyalım dese deee isetemiyo kendi canın kıymete biniyo ama şunu da bilmeni isterim ohss lu koyarlarsssa sonrasııı çook zor karnından su falan aldıran arlkadaşlar olduu.. inşallahh hiiç biri olmayacak sanaaa şimdi iyiysen zaten hiiç bişeyciik olmaz.. öpüyorumm canımm dualarım seninleeee....

teşekkür ederim arkadaşım.benimde dualarım seninle...ben paztsi günü gelişmelerden hbr ederim.bakalım.ALLAH HEPİMİZİ MELEGİMİZLE KAVUŞTURUR İNŞALLAHHH...

slm arkadaşlar bende 2.tüp bebek tedavisi görüyorum ve ptesi günü yumurtalarım toplanacak,yanlız öğrenmek istediğim kafamı kurcalayan sorularım var,ilk denememde dr um bana yumurta toplama işleminden sonra progynex ampul vermişti ben kan tahlili gününe kadar onu kullanmıştım,ama okuyorumki vajinal jel ve bant kullanan arkadaşlarda var,sizce hangisi daha etkilidir sizler neler kullanıyorsunuz.
bu arada transfer edilmiş kan tahlilini bekleyen bütün arkadaşlarıma bol şans ve dolu göbişler diliyorum.

hayırlı olsun canım işlemin, inşallah iyi sonuçlar alırsın.. ben de 3 denemede de vajinal jel ve climera bant kullanmıştım.

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

merhaba ben yeni katıldım aranıza.bende ege ünv. tedavi görüyorum.14 ekimde ilk tüp bebek denememiz olumsuz sonuçlandı.ocak ayında dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah.ama benim birincide olmamasının sebebini doktor hatası olarak görüyorum.angell80 senin hamile olman bana ümit verdi.allah tamamına erdirsin.

YARAMAZ84 öncelikle geçmiş olsun.....sonucu cok güzel olucak inşallah ...sakın ümidini kaybetme herşeyin bitti dendiği yerde yepyeni bi ümit yeşeriyo.....Allah en kısa zamanda hayırlısıyla müjdeli haberler almayı nasip etsin......merkez konusuna gelince ben bir tek umutu biliyorum......zaten ben de çok araştırarak oraya karar vermiştim gerrçi o zamanlar enver bey için başlamıştım ama sonrada mecburen orda kaldım........bu sefer ilgilerinden pek memnun kalmadım gerçi ama genel olarak bakılırsa çok da fena sayılmaz......sen araştırmalarına yine devam et bence ......ama unutmaki nasipten öte bişey olmuyo......rabbim istesin yeterki merkezmiş doktormuş ilaçmış hepsi bahane.....dilerim herşey gönlünce olur.

zannedersem seninle transfer tarihimiz aynı günlerde.......bu iğnelere ne zamandan beri uyguluyosun ve nekadar süreyle devam edecek? benim merkezim pek aydınlatmadığı için o yüzden bilgi almak istedim...........bana transfer günü verildi ve bugün 16.yı vuruldum tabi mosmor çürümüş bi vaziyetteyim.....progestoron kullanımın nasıl iğne jel yada fitil?............bi de son bişi tansiyon yükselmesi yaşıyorum bu normal bi durum mu acaba? .....çok sordum ya kusura bakma

dileklerin için teşekkürler..........sonucunun iyi çıktığına çok sevindim.....inşallah en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz seni ve tabi diğer arkadaşları da....gelişmelerden haberdar olursak sevinirim....Allah yar ve yardımcın olsun

dediklerinde çok haklısın değiştirmeyi düşündüm ama hem başka bi merkez araştıracak gücüm kalmadı hem de yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim deyip idare etmeye çalışıyorum işte..........bu gidişimde de eğer herşey benim kararıma bırakılırsa o zaman ciddi ciddi araştırıcam heralde hatta bu konuda tavsiyelerinizi de alabilirim......yalnız ben senin durumunu hiç bilmiyorum hangi aşamada olduğunu, varsa bişey ona göre yoksa ona göre dilekte bulunucam....gerçi her durum dA Allah gönlüne göre hayırlısıyla bebeğine veya bebeklerine kavuşmanı nasip etsin inşalllahhhh aminnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…