ay süpersin ya bak bikaç gün sigara içme nasıl çukulataya çekirdeğie tatlıya fındığa vuruyon kendini sonrada bir tartıya çıkıyon allahhhhh kilolar gelsinnnn insan nasıl kilo alamaz ben anlamıyorum ki hep diyorum yemicem diye ama şimdi bile ağzımda bişeyler varrr:)))))))ooo maşallah hanımlar bu ne azimdir böyle hayran kaldım haydi inşallah fazlalıkları verirsiniz yerine hamişlik kiloları alırsınız abuuu bende duamı ettim bedduamı belli değil
eee sizler vericeksiniz ben ne yapayım:26: hayatımda ilk defa geçen ay ibre 50 kg. gözterdi veee 49a düştüm yine sabit kilomane yaptıysam ne ettiysem alamıyorumm banada bi fomül bulun siz zayıflarken bende alayım hatta sigarayı bıraktırmakla başlayabilirsiniz biliyorumki o illetten kurtulsam alıcam ama yok olmuyo sapkınlık yaratmış canım istedikçe içmiyorum aklıma geldikçe içiyorum beaa
kader arkadaşımm eylüül :)) aynı durumu geçen ay yaşadım ben deee bi uyandımm ki ölümm sankii yani sezaryandan çıkmış gibiyim... dediğin gibi ağrı kesiciler yapıldı falan 30 yumoş toplanmış benden de 20 si döllendi ve donduruldu.. çünkü bunca yumoş çıkınca ben ohhs oldumm karnımmm bir hafta sonra bi şişşştii kii görseen 7 aylık gibiyimm.. aman arkadaşııım boool boll sıvı tüket.. bende çok mide bulantısı oldu su içsem de çıkarttım hep.. ohhs oldum sonunda transferim ertelendi işte 2 hafta sorna olcak inşallahh.. allah sana yaşatmasııın inşallahhhh...çok zor günlerdiii ama geçtiiii ve şimdi heyecanla bebeğimi alacağım günü bekliyoruummmm :)arkadaşlar benim cuma günü yumurtalarım toplandı anestezi verdiler uyudum hiç bişey anlamadım.ama uyandıgım zaman öyle bi acıyla uyandımki karnımda ve rahmimde inanılmaz bir acı.hemşirelere söyledim.hemen agrı kesici yaptılar.ilkinde böyle olmamıştım.neyse 34 yumurtam olmuş.o yüzden agrım çok olmuş.bugünde aradılar 20 tanesi döllenmiş..şimdi pazartesiyi bekliyoruz o gün bize hbr vercekler kaç tanesinin dondurulmaya uygun oldugunu.dr adet oldugumda muayene edecek uygunsa bu ay uygun degilse diger adete kalcak....bakalım ben gelişmeleri anlatmaya devam ederim.kıbrıstan sevgiler kaderdaşlara..
tatlım endometrium kalınlığının istenilen boyutta olması için estraderm diye bi bant kullanılıyo.. bi de forbiol ve coraspiirin şimdilik, 15 . günde tetradox, prednol,progesteron.. bu kadar :))idil07....ne bantı anlamadım.bu dondurulmuşlar transfer olmadan önce ne gibi bi protokol isteniyooo...
tatlım endometrium kalınlığının istenilen boyutta olması için estraderm diye bi bant kullanılıyo.. bi de forbiol ve coraspiirin şimdilik, 15 . günde tetradox, prednol,progesteron.. bu kadar :))
bu ne yaaaa...yine birsürü ilaççç..aman sonucu güzel olsunda...
teşekkür ederim arkadaşım.benimde dualarım seninle...ben paztsi günü gelişmelerden hbr ederim.bakalım.ALLAH HEPİMİZİ MELEGİMİZLE KAVUŞTURUR İNŞALLAHHH...amiin canıımm aman sen kendineee çok dikkat et boool bol su iiiçç, proteinn al.. inşallahh hakkında hayırlısı olur hem şimdiden hiiç düşünme allah korusun ohhs olunca insan zaten koyalım dese deee isetemiyo kendi canın kıymete biniyo ama şunu da bilmeni isterim ohss lu koyarlarsssa sonrasııı çook zor karnından su falan aldıran arlkadaşlar olduu.. inşallahh hiiç biri olmayacak sanaaa şimdi iyiysen zaten hiiç bişeyciik olmaz.. öpüyorumm canımm dualarım seninleeee....
zannedersem seninle transfer tarihimiz aynı günlerde.......bu iğnelere ne zamandan beri uyguluyosun ve nekadar süreyle devam edecek? benim merkezim pek aydınlatmadığı için o yüzden bilgi almak istedim...........bana transfer günü verildi ve bugün 16.yı vuruldum tabi mosmor çürümüş bi vaziyetteyim.....progestoron kullanımın nasıl iğne jel yada fitil?............bi de son bişi tansiyon yükselmesi yaşıyorum bu normal bi durum mu acaba? .....çok sordum ya kusura bakmaÇok teşekkür ederim canım. Bu seferki iğneği bacağıdan yaptım bişey olmadı hiç acıma ve morarma yok herhalde göbekten yaptıığım iğnede kılcal damara falan denk getirdim ben, doktor öyle söyledi, Testi tekrarlamadım doktor tekrarlamana gerek yok dedi. Daha kalp keseyi ve kalp atışlarını görmedik bakalım hayırlısıyla inşaallh onlarıda görücem merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
dileklerin için teşekkürler..........sonucunun iyi çıktığına çok sevindim.....inşallah en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz seni ve tabi diğer arkadaşları da....gelişmelerden haberdar olursak sevinirim....Allah yar ve yardımcın olsunhamilecikler çok tebrik ederim sizi inşallah sonunna kadar sorunsuz yürüsün bebişleriniz......
kızlar dün histereskopim oldu ve şükür bişi çıkmadı önümüz ay için bekliyorum bende yaklaştım sanırım........
dediklerinde çok haklısın değiştirmeyi düşündüm ama hem başka bi merkez araştıracak gücüm kalmadı hem de yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim deyip idare etmeye çalışıyorum işte..........bu gidişimde de eğer herşey benim kararıma bırakılırsa o zaman ciddi ciddi araştırıcam heralde hatta bu konuda tavsiyelerinizi de alabilirim......yalnız ben senin durumunu hiç bilmiyorum hangi aşamada olduğunu, varsa bişey ona göre yoksa ona göre dilekte bulunucam....gerçi her durum dA Allah gönlüne göre hayırlısıyla bebeğine veya bebeklerine kavuşmanı nasip etsin inşalllahhhh aminnnn.....NUR CUM anladığım kadarılya merkezin biraz ilgisiz send ehoşnut değilsin dolağ olarak farklı bim yerde devam etme şansın yokmu canım ya bu kadar stres yapmana değrmi üzme tatlı canını ve içindeki mercimeği.gerçi bende anlamış değlim nası seninn isteğine bıraılıyo nası takip edilmez ya kolaymı elde edildi o öocuk neler yaşadığını herkesten iyi onar görüyor yuh artık ya değiş canım dr değiş bide gidip görüpte iice stres olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?