zannedersem seninle transfer tarihimiz aynı günlerde.......bu iğnelere ne zamandan beri uyguluyosun ve nekadar süreyle devam edecek? benim merkezim pek aydınlatmadığı için o yüzden bilgi almak istedim...........bana transfer günü verildi ve bugün 16.yı vuruldum tabi mosmor çürümüş bi vaziyetteyim.....progestoron kullanımın nasıl iğne jel yada fitil?............bi de son bişi tansiyon yükselmesi yaşıyorum bu normal bi durum mu acaba? .....çok sordum ya kusura bakma
selammm fıstıklarr naberrr? bugün kimsecikler yok mu neee? nerelerdesiiinizzz? ben buggün iitibari ile bantlarıma başladımmm... allah yolumu hayırlı eder de bebeğime kavuşurum sonunda inşallahhhh... 13 ü inşallah transfer tarihiimm... tabii herşey yolunda giderse.. dualrınızı bekliyorummm
kilo vermeye de katılmak isterdim ama artık çok geç, 55 im şimdi aslında ideal kilomdayım amaaaa ben bi kaç kilo azla hamile kalıp da çook şişmesemmm mi diyodum o da kısmet kalabilirisem böle olsun kalıyım da di mi :)) hadi ama sizi takip ediyorummmm...
aah o anesteziden uyanınca yaşadığımkader arkadaşımm eylüül :)) aynı durumu geçen ay yaşadım ben deee bi uyandımm ki ölümm sankii yani sezaryandan çıkmış gibiyim... dediğin gibi ağrı kesiciler yapıldı falan 30 yumoş toplanmış benden de 20 si döllendi ve donduruldu.. çünkü bunca yumoş çıkınca ben ohhs oldumm karnımmm bir hafta sonra bi şişşştii kii görseen 7 aylık gibiyimm.. aman arkadaşııım boool boll sıvı tüket.. bende çok mide bulantısı oldu su içsem de çıkarttım hep.. ohhs oldum sonunda transferim ertelendi işte 2 hafta sorna olcak inşallahh.. allah sana yaşatmasııın inşallahhhh...çok zor günlerdiii ama geçtiiii ve şimdi heyecanla bebeğimi alacağım günü bekliyoruummmm :)
aslında send ehaklısın canım bu aşamadan sonra değiştirmekte düşündürücü...ama eğer şikayetlerini dile getirirsen inanıyorumki herşey daha bi düzene giricek ...dediklerinde çok haklısın değiştirmeyi düşündüm ama hem başka bi merkez araştıracak gücüm kalmadı hem de yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim deyip idare etmeye çalışıyorum işte..........bu gidişimde de eğer herşey benim kararıma bırakılırsa o zaman ciddi ciddi araştırıcam heralde hatta bu konuda tavsiyelerinizi de alabilirim......yalnız ben senin durumunu hiç bilmiyorum hangi aşamada olduğunu, varsa bişey ona göre yoksa ona göre dilekte bulunucam....gerçi her durum dA Allah gönlüne göre hayırlısıyla bebeğine veya bebeklerine kavuşmanı nasip etsin inşalllahhhh aminnnn.....
merhaba canım ben egeye gitmiyorum ama egenin drları başka bir hastanede tedvi ediyolar. dr un kim niye öyle düşündün.merhaba ben yeni katıldım aranıza.bende ege ünv. tedavi görüyorum.14 ekimde ilk tüp bebek denememiz olumsuz sonuçlandı.ocak ayında dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah.ama benim birincide olmamasının sebebini doktor hatası olarak görüyorum.angell80 senin hamile olman bana ümit verdi.allah tamamına erdirsin.
arkadaşım.istersen her ihtimale karşı uçak biletini alıp açık tarihde yapabilirsin.biliyosun sadece rahim hazır olmazsa transfer iptal olur.o zaman da arar bileti ileri bi tarihe ertelersin onada çok az bi fark ödüyosun diye biliyorum...off kızlarrr ya canım sıkkın birazzz, bana bi akıl verir misinizzz, malum tüp bebeğe şehir aşırı 3. defa gittik ve madden çok yıprandık,şimdi donrululmuşları almaya gidicem ama 15. günü burda muayene sonucu ok derlerde hemen o gün gitmem gerek ertesi gün antalyada olmalıyım, ama otobüs ya da uçak bulamam son anda.. burası doğu çünkü, önceden aalsam uçak bileti ya olmadı bu ay derlerse bi iznim yanar boşa hem de bi sürü para..olsa keşke de düşünmesek parayı.. napsam ki alsam mı yanarsa da napıyım diyip, olmama şansı var mı acaba transferin? ne durumlarda iptal ediliyo ki?
bende sana özelden mesaj attım umarım ulaşmıştırcanım öncelikle seni çok merak ediyordum özelden msjda çekmiştim ama neyse burdan okudum mutlu haberi ve çoook sevindim Allah sağlıklı,sıhatli kucağına almayı nasip etsin...bebişini sana seni bebişine hayırlı kılsın Rabbim....ve tansiyon önemli canım dra git derim ben ilk hamileliğimde yaşamıştım....
ahh canım ahh çok iyi anlıuyorum seni...bak bi fikrim geldiioff kızlarrr ya canım sıkkın birazzz, bana bi akıl verir misinizzz, malum tüp bebeğe şehir aşırı 3. defa gittik ve madden çok yıprandık,şimdi donrululmuşları almaya gidicem ama 15. günü burda muayene sonucu ok derlerde hemen o gün gitmem gerek ertesi gün antalyada olmalıyım, ama otobüs ya da uçak bulamam son anda.. burası doğu çünkü, önceden aalsam uçak bileti ya olmadı bu ay derlerse bi iznim yanar boşa hem de bi sürü para..olsa keşke de düşünmesek parayı.. napsam ki alsam mı yanarsa da napıyım diyip, olmama şansı var mı acaba transferin? ne durumlarda iptal ediliyo ki?
zenuuurrrrrr nasılsıın?
zannedersem seninle transfer tarihimiz aynı günlerde.......bu iğnelere ne zamandan beri uyguluyosun ve nekadar süreyle devam edecek? benim merkezim pek aydınlatmadığı için o yüzden bilgi almak istedim...........bana transfer günü verildi ve bugün 16.yı vuruldum tabi mosmor çürümüş bi vaziyetteyim.....progestoron kullanımın nasıl iğne jel yada fitil?............bi de son bişi tansiyon yükselmesi yaşıyorum bu normal bi durum mu acaba? .....çok sordum ya kusura bakma
ahh canım ahh çok iyi anlıuyorum seni...bak bi fikrim geldiitubi derki, bildiğim kadarıyla kist enfeksiyon ve rahimle alakalı ciddi durumlarda iptal ederler kii inşallah öyle olmaz diyorumki sen merkezi arayıp rahim kalınlığının kaç olması gerektiğini öğrensen ona göre bulunduğun yerde gitmene bi kaç gün kala muayene olsan yani kontrolden geçip öyle yola çıksan bu arada eylül arkadaşın dediği gibi biletini açık alabilrisin
hem bi du bakem ya sen şimdiden nelerle yoruyosun kafanıbu aşamaya kadar gelmişsin stres yapıpta hırmon dengelerini bozma moral depola bakem milyarlarımız gitti ne yapalım allah can sağlığı versin bak iyi şeyler düşün güzel olacağına inan haydi canım öpüyorum çook
o-- lum --luuu---oooolllllll:76:
bak böyle dönücen inşallahbende sana bunu armağan edicem
anlaştıkmı şekercim
iyiyim canım bir sorun yok beklemedeyim benim doktor çok geç çagırdı ya üç hafta sonra bakalım ultrasonda dedi çatlıcam merakımdan. burda herhangi bir doktora gitsemmi acaba diye düşünmekteyim.
amiiiiin canım kocaman bi aminnnnnnallahım herkesin gönlüne göre versin insallah
idiiiiilll şuanda banada geldiler diyim bak sanatubşiişş saol tatlım ya bana bu dönemlerde geliyolar herladeee... stresliyim nedense çok.. sanırım yine olmaycak korkusu mu sarıyo ne.. sağdan soldan çıkartıyorum, bi de yalnız gitmek beni kasıyo, bi de ben işini sağlama alan yapıdayımdır öyle son dakkada belli oluyo bunda herşey tahammül edemiyorum mu neee... inşallah iyi olur bu defa....inşallahhhh canım.. öpüyorum çok
aah canım ahh hepimiz aynı şeyleri düşünüp hisediyoruz bunu birebir yaşıyoruz kim daha iyi anlayab,lirki bizi bizden başka ama lütfen biraz daha umutlu ol belkide içinde bebeğin hatta içinde olduğuna inan lütfen inşallah güzel sonuç verirsin senide listemizde görürüz kandırmak olurmu hiç bak hamiş istemize maşallahMerhaba,
Ben bu dondurulmuş transferinden sonra çok ruhsuz oldum. İlk tüp bebek gibi heyecanım ve stresim yok.
Kaçıyorum gibi geliyor bana o kadar çok olumsuz sonuc aldım ki olumlu sonucun ne olduğunu bilmiyorum.
Perşembe sonucumu alacağım. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum hep....
Hep kendimizi mi kandırıyoruz biz arkadaşlar?????
hayır daha duymadım...gerçekten bu aşama daha zormuş.....banada 2 hafta sonrasına randevu vermişlerdi o sürenin dolmasını bekliyorum sabırsızlıkla.....kaldı 7 gün yani 6 aralıkta gidicem kısmetse......ama çok sabırsızlanıyorum bulunduğum yerde herhangi bi hastaneye gidip ne durumda olduğumu öğrensemmi acaba?......nasıl gidiyo senin?.....ben o kadar normalimki bi halsizlik, yorgunluk bide ara ara tansiyon yükselmesi dışında hiçbişi yok.....sende belirti olarak neler var biraz paylaşırsan sevinirim....benim bundan önceki gebeliklerimde inanılmaz bi bulantı olurdu ama şimdi tık yok....hayırlısı bakalımCanım ben iğneleri sonucu ögrendiğim günden beri kullanıyorum bacagından at igneyi daha kolay oluyor morarma falan olmuyor. Ne kadar igne vurulacagımı bende bilmiyorum. progesteron olarak crınon jel kullanıyorum hala eksrofem kullanıyorum folik asit alıyorum. tansiyonla ilgili bir sorunum yok ama normal bişey dir herhalde ya vücutta bişeyler degişiyor o kadarcık olacak herhalde ama yinede doktoruna sor. Sen keseyi ve kalp atışlarını duydunmu ?
arkadaşlar bugün embriyolog aradı.20 tane embriyodan 3.güne 13 tanesi yaşamış onuda dondurmuşlar.34 tane yumurtadan kalan sayı budur işte...daha çözüldükten sonra bakalım yaşıycaklarmı merak ediyorum.şimdi adet olmayı bekliyorum.bide bilgisi olanlara soruyorum.benimki 5-4-4 şeklinde dondurulmuş peki bunu transferden önce çözerken bi tüpün içindekilerin hepsimi çözülcek.yoksa 3 tanesini ayıracaklarmı.anlamadım aydınlatırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?