Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım öncelikle seni çok merak ediyordum özelden msjda çekmiştim ama neyse burdan okudum mutlu haberi ve çoook sevindim Allah sağlıklı,sıhatli kucağına almayı nasip etsin...bebişini sana seni bebişine hayırlı kılsın Rabbim....ve tansiyon önemli canım dra git derim ben ilk hamileliğimde yaşamıştım....

demek bantlara başladın haydi hayırlısı atrık geri sayım başlamalımı ne dersin ayy heyecan yaptım şimdi inşallah güzel haberlerle dönüceks,n canım..15 gün sonramı transfer yapılıyo birde şunumerak ediyorum te bölgeyemi bant uyguluyosun ?aman hamiş kalda hatta üstüne bi 15 kloda al ay duamı ettim bedduamı belli değil tövbe tövbe
aah o anesteziden uyanınca yaşadığım
acı yokmuuuu kurtarın beni istemiyorum diye çığlık atmıştım 39 tane nurtopu gibi yumoş çıkardık dile kolay üç beş gün geçmişti üzerinden arkadaşla akrabasını ziyarete gitmiştik söylemek istemedim tedavide olduğumu hamilemisin diye sormuştu evet demiştim buruk bi tebessümle ne kadarlık deyince 2 aylık dedim oo maşallah sanki 4 aylık gibi duruyo demişti hatun ikiz demiştim yalandanda olsa hamileyim demekk gerçekten çok keyif vericiydi d,liyorum hepimiz gerçek olanından haykıra haykıra bangır bangır söyleyebilirz inş...

aslında send ehaklısın canım bu aşamadan sonra değiştirmekte düşündürücü...ama eğer şikayetlerini dile getirirsen inanıyorumki herşey daha bi düzene giricek ...
bizim durum erkek inf.... abir aşılama bir tüp bebe olmadı bend ebi türlü cesaretimi toplayım dondurulmuuş bebemi almaya gidemiyorum sizleri gördükçe daha bi hazır hisseder gibiyim bakalım bende galiba önümüzdeki ayki reglimle başlarım artık ilaçlara bu arada bu ay boş geçmesin dedik pressed aldık yumoş takibiyle kulancak kimbilir belki bi mucize olur bende durum bu merkezde cicişkom amin güzel dileklerin için hepimize nasip olur inş

merhaba canım ben egeye gitmiyorum ama egenin drları başka bir hastanede tedvi ediyolar. dr un kim niye öyle düşündün.

off kızlarrr ya canım sıkkın birazzz, bana bi akıl verir misinizzz, malum tüp bebeğe şehir aşırı 3. defa gittik ve madden çok yıprandık,şimdi donrululmuşları almaya gidicem ama 15. günü burda muayene sonucu ok derlerde hemen o gün gitmem gerek ertesi gün antalyada olmalıyım, ama otobüs ya da uçak bulamam son anda.. burası doğu çünkü, önceden aalsam uçak bileti ya olmadı bu ay derlerse bi iznim yanar boşa hem de bi sürü para..olsa keşke de düşünmesek parayı.. napsam ki alsam mı yanarsa da napıyım diyip, olmama şansı var mı acaba transferin? ne durumlarda iptal ediliyo ki?

arkadaşım.istersen her ihtimale karşı uçak biletini alıp açık tarihde yapabilirsin.biliyosun sadece rahim hazır olmazsa transfer iptal olur.o zaman da arar bileti ileri bi tarihe ertelersin onada çok az bi fark ödüyosun diye biliyorum...

bende sana özelden mesaj attım umarım ulaşmıştır

ahh canım ahh çok iyi anlıuyorum seni...bak bi fikrim geldii tubi derki, bildiğim kadarıyla kist enfeksiyon ve rahimle alakalı ciddi durumlarda iptal ederler kii inşallah öyle olmaz diyorumki sen merkezi arayıp rahim kalınlığının kaç olması gerektiğini öğrensen ona göre bulunduğun yerde gitmene bi kaç gün kala muayene olsan yani kontrolden geçip öyle yola çıksan bu arada eylül arkadaşın dediği gibi biletini açık alabilrisin
hem bi du bakem ya sen şimdiden nelerle yoruyosun kafanı bu aşamaya kadar gelmişsin stres yapıpta hırmon dengelerini bozma moral depola bakem milyarlarımız gitti ne yapalım allah can sağlığı versin bak iyi şeyler düşün güzel olacağına inan haydi canım öpüyorum çook

o-- lum --luuu---oooolllllll:76:
bak böyle dönücen inşallah bende sana bunu armağan edicem
anlaştıkmı şekercim

Canım ben iğneleri sonucu ögrendiğim günden beri kullanıyorum bacagından at igneyi daha kolay oluyor morarma falan olmuyor. Ne kadar igne vurulacagımı bende bilmiyorum. progesteron olarak crınon jel kullanıyorum hala eksrofem kullanıyorum folik asit alıyorum. tansiyonla ilgili bir sorunum yok ama normal bişey dir herhalde ya vücutta bişeyler degişiyor o kadarcık olacak herhalde ama yinede doktoruna sor. Sen keseyi ve kalp atışlarını duydunmu ?

tubşiişş saol tatlım ya bana bu dönemlerde geliyolar herladeee... stresliyim nedense çok.. sanırım yine olmaycak korkusu mu sarıyo ne.. sağdan soldan çıkartıyorum, bi de yalnız gitmek beni kasıyo, bi de ben işini sağlama alan yapıdayımdır öyle son dakkada belli oluyo bunda herşey tahammül edemiyorum mu neee... inşallah iyi olur bu defa....inşallahhhh canım.. öpüyorum çok

iyiyim canım bir sorun yok beklemedeyim benim doktor çok geç çagırdı ya üç hafta sonra bakalım ultrasonda dedi çatlıcam merakımdan. burda herhangi bir doktora gitsemmi acaba diye düşünmekteyim.

valla haklısın canım ya beklemek kadar zor bişe var mı bi de yıllardır bekliyoruz biz, ama yıllar geçti inşallah bu haftalarda geçer, erken gitme bence olumsuz bişe söler aynı 8. gün falan gebelik tahlili yapınca acaba mı diyoruz ya öyle üzer seni.. zamanında git tık tık tık dinle kalbini bebeğinin inşallah :)

Merhaba,

Ben bu dondurulmuş transferinden sonra çok ruhsuz oldum. İlk tüp bebek gibi heyecanım ve stresim yok.
Kaçıyorum gibi geliyor bana o kadar çok olumsuz sonuc aldım ki olumlu sonucun ne olduğunu bilmiyorum.
Perşembe sonucumu alacağım. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum hep....
Hep kendimizi mi kandırıyoruz biz arkadaşlar?????

idiiiiilll şuanda banada geldiler diyim bak sana bu düşünceleri barındırıyosan içinde dinle beni gitme umutlu ol gördüğümüz güzellikleri düşün bak aynı merkezden aynı işlemle iki arkadaşımız hamile belkide dr bile aynı niye böle düşünüyosun sen gidip donmuş bebeni canlı canlı alıp geleceksin buna inan lütfennn yalnız gitmek kasıyodur haklısın bende yalnız gidicem ama bak senin ailen yanında olucak ya ben ne yapayım duvarlarla konuşurum artıkah canım ya keşke ilaca başlamamış olsaydın yada ben imkanlarımı değiştirebilsemde birlikte gidebilseydik kafanı şişirdim konuşmaktan yalın ayak kaçardım o zaman yalnız kalmak istiyorum diyebende öyle herşeyimi garantiye almadan bişey yapmam ama bu kadarda inceleme bazı yerlerde seyirci kalmaya çalış ve lütfen olumlu düşün kendini telkin et olmıcaksa neden gidiyorsun söle bakem hıı umudun varki gidiyorsun dimi cicişkom bebeğime kavuşmama çok az kaldı de birde önemli not..
transferden önce sıkıştırıyolar ya su içip içip patlama noktasında alıyolar içeri sakın ve sakın transferden sonra lavaboya çıkma tutbildiğin kadar tut tabi kendini sıkıp kasmadan hatta gerekirse sürgü iste dr lar kalkabilirsin desede sen kalkma canım ilk 48 saat çok öenmli biliyosun haydi gül bakem cicişkom dualarımdasın son kez söylüyorum örnekleri düşün yasmin ve jolita yı düşün aynı merkez aynı işlemmm aaah dilim şişti
aah canım ahh hepimiz aynı şeyleri düşünüp hisediyoruz bunu birebir yaşıyoruz kim daha iyi anlayab,lirki bizi bizden başka ama lütfen biraz daha umutlu ol belkide içinde bebeğin hatta içinde olduğuna inan lütfen inşallah güzel sonuç verirsin senide listemizde görürüz kandırmak olurmu hiç bak hamiş istemize maşallah bir ay içinde oldu bunlar kendine bunları söyleme canınıda sıka daha pozitif ol lütfen allah yardımcım nolsun sevinenlerden etsin inşallah

Son düzenleme:
hayır daha duymadım...gerçekten bu aşama daha zormuş.....banada 2 hafta sonrasına randevu vermişlerdi o sürenin dolmasını bekliyorum sabırsızlıkla.....kaldı 7 gün yani 6 aralıkta gidicem kısmetse......ama çok sabırsızlanıyorum bulunduğum yerde herhangi bi hastaneye gidip ne durumda olduğumu öğrensemmi acaba?......nasıl gidiyo senin?.....ben o kadar normalimki bi halsizlik, yorgunluk bide ara ara tansiyon yükselmesi dışında hiçbişi yok.....sende belirti olarak neler var biraz paylaşırsan sevinirim....benim bundan önceki gebeliklerimde inanılmaz bi bulantı olurdu ama şimdi tık yok....hayırlısı bakalım

napıyosunuz herkezin kafası dönük gene benim gibi ne stresli işler yaaa denemeye cesaret bile bir dert ya olmazsa...... hepimiz aynı cümlelerle uyuyup uyanıyoruz başladım gene rüyamda biberon görmeye

tubiişş ya alemsin vallaaa... çok dil döktüünn tamam umut var olmaz mııı ama çok diil neyse artık takmıycam olmazsa bi soonraki ay seninle bi daha gelirim kız napıyımmm :))) ama yine de olur inşallahhh ...biraz da bu bantlar ı geriyo napıyo acaip başağrım var bantlara başladıktan sonra... offf rabbiim verrr artık hepimize bebeklerimiziiiiiii :)))

arkadaşlar bugün embriyolog aradı.20 tane embriyodan 3.güne 13 tanesi yaşamış onuda dondurmuşlar.34 tane yumurtadan kalan sayı budur işte...daha çözüldükten sonra bakalım yaşıycaklarmı merak ediyorum.şimdi adet olmayı bekliyorum.bide bilgisi olanlara soruyorum.benimki 5-4-4 şeklinde dondurulmuş peki bunu transferden önce çözerken bi tüpün içindekilerin hepsimi çözülcek.yoksa 3 tanesini ayıracaklarmı.anlamadım aydınlatırsanız sevinirim.

canım bildiğim kadarıyla hepsi çözülüyor ama merkezin uygulamasına bağlı olarak çözüldükten sonra beşinci güne kadar yaşayan ve kalitesini koruyan embriyo olursa belki yine dondurabilirler.ama çözülürken o partinin içinde kaç adet embriyo varsa hepsi çözülüyor maalesef.o yüzden partilere ayırıyorlar hepsi birden heba olmasın diye.hayırlısyla inşallah sağlıklı çözülürler ambriyoların.
idil geri sayım başlamış.hadi hayırlısı.senin ve tuğbanında antalya tüp bebeğin hamişleri arasına girmenizi tüm kalbimle diliyorum ve istiyorum.inşallah güzel haberlerinizi alacağız buna çok inanıyorum.tabi burdaki tüm arkadaşların bu uğurda harcadıkları emeklerin bir bir karşılığını almalarını çok istiyorum.bukadar güzel haberden sonra dondurulmuş tedavisinin daha etkili olduğuna iyice inanmaya başladım.çünkü belki birçoğumuz yaşadık yumurta geliştirici iğneler ve yumurta toplama mahvetti hepimizi.ama dondurulmuşta vücudumuzda aklımızda daha rahat oluyor.inşallah bu rahatlık bebeişlerinizede yansır.yayıla yayıla sağlıkla yerleşirler anneciklerine.
bu arada fatmanur c.tesi günü kalp atışını duymaya gidecekti.haberi olan varmı.yazdıda benmi kaçırdım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…