Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

günaydın arkadaşlar.. hamile arkadaşları tebrik ediyorum, darısı biz bekleyenlerin başına diyorum..

benim ilk denemem temmuz başında maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.. 5. gün blast transferiydi. şimdi de kısmetse bu cuma 5. gün blastosist transferi olacak. yaştan dolayı tek embriyo.. inşallah bu defa olur.

beni de listenize ekler misiniz.. uğurlu gelir inşallah :)

IVI Tüp Bebek Merkezi Dondurulmuş 3 Aralık transfer tarihim..

Bendede hiçbişey yok ne bulantı ne halsizlik ne uyku hiçbirşey yok. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin bol bol dua ediyorum sadece.

Kızlar ben dayanamayıp burda bir doktora gittim. Tekrar tahlil yaptırdım 1.0000 gibi bir rakam çıktı, ultrasona girdim kese gözüküyo gibi dedi doktor, yani çok küçük ama kese oluşmaya başlamış sanki , dış gebelikmi acaba diye çok korkuyordum çünkü ben daha önce dış gebelik geçirdim. Dış gebelik değilmiş çok şükür inşallah kese gelişir ve kalp atışlarını duyarız çok mutlu oldum Allah herkeze bu mutluluğu yaşatsın. İnşaallh devamı gelir dua edin arkadaşlar.

tebrik ederim zenurcum, Allah tamamına erdirsin. darısı biz sıradakilerin başına olsun inşallah :)

canım benim yazdım görmemişsindir tatlım.
doktor kısa da olsa dinletti çok şükür herşey yolunda dedi kansulandırıcı iğneye ve jele 3 hafta devam et dedi tekrar kontrole çağırdı bu arada ultrason resmi veriyorlarya onun altında bebeğin haftası yazıyor
benim sata göre 1 gün farketti bilgin olsun canım. sanada kan sulandırıcı iğne verdilermi?

maaşallah nazar değmesin bende dayanamayıp bir hastaneye gidip baktırmıştım çok iyi yapmışsın raz da olsa rahatlamışsındır bana öyle olmuştu çünkü.

fatmanur bişi sorimmi sana probleminiz neydi sizin bişi araştırıyorumda umutla ilgili bacım.....

hayırlı olsun cnm tedavin inşş hayırlı sonuclar alırsınn rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. liste bana, ben gibi bi kaç ark da ugur getirdi.. inş sanada ugur getirir cnm.

hayırlı ugurlu olsun arkadaşım çok sevindiminş bizde sorunsuz gecirirz 6 aralıkda gidecem bende kese görmek için hayırlısı olur inş

hayırlı olsun cnm tedavin inşş hayırlı sonuclar alırsınn rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. liste bana, ben gibi bi kaç ark da ugur getirdi.. inş sanada ugur getirir cnm.

jaluse çok teşekkür ederim cevabın ve iyi dileklerin için.. Allah senin hamileliğini de tamamına erdirsin inşallah.. kimsecikler yazmayınca kendimi kötü hissetmiştim. inşallah dediğin gibi liste bana ve bekleyen herkese de uğur getirir. beni ekleyecek olan arkadaşı bilmediğim için ortaya yazıverdim ama şimdiden teşekkürler...

huu huu beni gören yok galiba :/

canım benim görmemişiz kusurumuza bakma arkadaşım biz birbirimize burada hep destek olduk
bu yapılan 2. liste hakkaten uğurlu maaşallah diyelim nazar değmesin
blasta şansın daha yüksek biliyorsun inşallah bu defa sende hamile kalıcaksın canım bol bol dua et canım.

maaşallah nazar değmesin bende dayanamayıp bir hastaneye gidip baktırmıştım çok iyi yapmışsın raz da olsa rahatlamışsındır bana öyle olmuştu çünkü.

Rahatladım tabi fatmanurcum inşallh kalp atışlarını duyunca dahada rahatlıcam Sağlıklı olur inşaallh Allahtan hep hayırlısını istedim. Hayırlıdır inşallh.

Merhabalar arkadaşlar,
İlk tüp bebek denemem yaklaşık 3 gün önce hüsranla sonuçlandı..Her şey kusursuz ilerlemişti , 5.gün transferiydi, maalesef olmadı.Bugün doktorumla konuşma cesaretinde bulunarak görüşmeye gittim.O da çok şaşırmış.Adetim bitince bir kontrolden sonra, benim istediğim bir ay dondurulmuşlarımla yola devam edicem.

Artık ben de topiğinizdeyim.Biraz okumaya çalıştım vakit buldukça..Muradına eren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Umarım herkes bir gün burada hamileyim müjdesini verir...

fatmanur nerelerdesin ya?......artık unuttuğunu düşünmeye başlamıştım önceden az da olsa bişeyler yazardın ya da sorardın......gerçekten seni çok merak ediyordum aynı zamanda geshenk averacann ve yasminide..........keseyi görmüşsün çok sevindim hayırlı uğurlu olsun......bende kısmetse 6 aralıkta kese için umuta gidicem......sen kontrollerini ordamı oluyosun?ben çok kararsızım oraya mı devam etsem yoksa bulunduğum yerde mi devam etsem diye?....fikir verirsen çok sevinirim......bide sen randevu öncesi dayanamayıp gitmiştin ya bana ne tavsiye edersin.......son bişi bugün hemşireyi aradım kan sulandırıcılar 12.haftaya kadar devam edicekmiş.....diğer ilaçları ise geldiğinde dr la konuşursun dedi....ne çok konuştum....hazır seni bulmuşken.....lütfen çok uzaklaşma aramızdan....

Teşekkr ederim canım. İnşaalh Allah isteye herkese nasip etsin dualarımızı kabul etsin.

ikinize de çok teşekkür ederim arkadaşlar, Allah razı olsun.. ilki de blasttı ama kimyasal oldu, inşallah bu defa sağlıklı ve devamını getirebileceğim bir hamilelik olur.. listeniz bana da uğurlu gelir inşallah :)

iinşallah canım, hoşgeldiinn,hiç canını sıkma olacak bi gün, azimle yola berabwr devamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…