teşekkür ederim arkadaşım.benimde dualarım seninle...ben paztsi günü gelişmelerden hbr ederim.bakalım.ALLAH HEPİMİZİ MELEGİMİZLE KAVUŞTURUR İNŞALLAHHH...
eylüül haber yok muu?
herşeyde bi hayır var, transfer olmadı anladığım kadarıyla di mi? olsuunnn durumun gayett iyi arkadaşımm, insanlar 2 yumurtaya seviniyo neredeyse..toplamadan hemen hemen 15 gün sonra adet olucan tatlım, daha erken senin..ikinci adetinden sonra da dondurulmuşlarını alabilirsin :)idil07...yaaa 20 tane olgun yumurta 3.gün 13 düşmüş.onuda 3.gün dondurdular...bende tam sana yazacaktım.5-4-4 diye ayırmışlar...ben ilk defa dondurma yapıcam.o yüzden bu olayı çok bilmiyorum.bide ben hala hasta olmadım.yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunuyor.aman ne bileyim.sence durumum nedirr...
herşeyde bi hayır var, transfer olmadı anladığım kadarıyla di mi? olsuunnn durumun gayett iyi arkadaşımm, insanlar 2 yumurtaya seviniyo neredeyse..toplamadan hemen hemen 15 gün sonra adet olucan tatlım, daha erken senin..ikinci adetinden sonra da dondurulmuşlarını alabilirsin :)
iinşallah canım, hoşgeldiinn,hiç canını sıkma olacak bi gün, azimle yola berabwr devamm :)
Hoşbuldum İdil, teşekkürler ilgin için
Adet sonrası kontrolden sonra , ne zaman transfer olacağını paylaşırım burada. Uğurlu listenize ben de dahil olurum ..
inşallah canım.burda yani kıbrısda yaş ne olursa olsun 3 koyuyolar.ben bu arada ananas yiyorum.bol bol.çok vitaminli.transferden sonrada tavsiye ederim.günde iki dilim.senin transferin ne zamandı...hangi şehirdesin...çözüldükten sonra yaşama oranları %70 diyor doktorlar. zaten 4 er donmuş yarısı bile olsa 2 tane cepte.. zaten 2 koyuyolar en fazla da :)) hiiç korkma hem de rahim dinlenmiş,ücut rahat olcakkk kalıcazz bu dondurmalarlaaa inşallahhh :)
aah canım ya ben biberon görsem neyse her gün her gece ya tüp bebek yaptırıyorum ya doğuma gidiyorum rüyalarımda şaştı artık valla hayırlısıyla bu sınavıda başrıyla bitirseydik derin bir nefes alıp ooh be demeyi nasıl istiyorum bi bilsen...aynen o cesaretsizlik bendede mevcut hayırlısını dilemekten başka yapıcak bişi yok canım allah yardımcın ve yardımcımız olsun göbüşlerimiz bebelerle dolsun kocişlerimizde artık baba olsunnnapıyosunuz herkezin kafası dönük gene benim gibi ne stresli işler yaaa denemeye cesaret bile bir dert ya olmazsa...... hepimiz aynı cümlelerle uyuyup uyanıyoruz başladım gene rüyamda biberon görmeye
kesinlikle bantlara bağlıyorum bu durumunu benide çok germişti o bantlar yazık kocişime çok çektirmiştim o bant ilaçların gerginliğinden...olucak ve sen bi sonraki ay benimle hamişlik tecrübeni paylaşıcantubiişş ya alemsin vallaaa... çok dil döktüünn tamam umut var olmaz mııı ama çok diil neyse artık takmıycam olmazsa bi soonraki ay seninle bi daha gelirim kız napıyımmm :))) ama yine de olur inşallahhh ...biraz da bu bantlar ı geriyo napıyo acaip başağrım var bantlara başladıktan sonra... offf rabbiim verrr artık hepimize bebeklerimiziiiiiii :)))
Kızlar ben dayanamayıp burda bir doktora gittim. Tekrar tahlil yaptırdım 1.0000 gibi bir rakam çıktı, ultrasona girdim kese gözüküyo gibi dedi doktor, yani çok küçük ama kese oluşmaya başlamış sanki , dış gebelikmi acaba diye çok korkuyordum çünkü ben daha önce dış gebelik geçirdim. Dış gebelik değilmiş çok şükür inşallah kese gelişir ve kalp atışlarını duyarız çok mutlu oldum Allah herkeze bu mutluluğu yaşatsın. İnşaallh devamı gelir dua edin arkadaşlar.
olmaz mı gülüm zevkleee. inşallahhhh olacakkk hepimizinn olacak, rabbim sabrımızı deniyooo sabredecez ve alcazz :))
mrb canım.bişey sormak istiyorum kıbrısta ücret konusu tr.le hemen hemen aynı gibimi nedir orada yaptırmanın maliyeti bilgilendirirmisin belki burda olmlazsa orayı düşünebilirz (aah birde olacağına kendimi inandırabilsem başkasına her türlü olumlu konuşurum ama kendime gelince sanki kara bulutlar hiç gitmicekmiş gibi hissedirm başımdaninşallah canım.burda yani kıbrısda yaş ne olursa olsun 3 koyuyolar.ben bu arada ananas yiyorum.bol bol.çok vitaminli.transferden sonrada tavsiye ederim.günde iki dilim.senin transferin ne zamandı...hangi şehirdesin...
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
1Piyanta...........................................Ege IVF/Dondurulmuş........................................2 Aralık
2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş........................................3 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................13Aralık
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
1Piyanta...........................................Ege IVF/Dondurulmuş........................................2 Aralık
2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş........................................3 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................13Aralık
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak
erkek infertisi canım sayı ve şekil bozukluğu vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?