Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

1Piyanta...........................................Ege IVF/Dondurulmuş........................................2 Aralık
2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş........................................3 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................13Aralık
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak

eylüül haber yok muu?

idil07...yaaa 20 tane olgun yumurta 3.gün 13 düşmüş.onuda 3.gün dondurdular...bende tam sana yazacaktım.5-4-4 diye ayırmışlar...ben ilk defa dondurma yapıcam.o yüzden bu olayı çok bilmiyorum.bide ben hala hasta olmadım.yumurta toplamadan kaç gün sonra adet olunuyor.aman ne bileyim.sence durumum nedirr...

herşeyde bi hayır var, transfer olmadı anladığım kadarıyla di mi? olsuunnn durumun gayett iyi arkadaşımm, insanlar 2 yumurtaya seviniyo neredeyse..toplamadan hemen hemen 15 gün sonra adet olucan tatlım, daha erken senin..ikinci adetinden sonra da dondurulmuşlarını alabilirsin :)

YOK zaten transfer olmuycaktı.dr daha ymurtaa top.önce söylemişti.evt dogru söylüyosun.benim korkum çözüldükten sonra yaşamazlarsa.ama biraz olsun içimi rahatlatdın.sagol arkadaşım.

çözüldükten sonra yaşama oranları %70 diyor doktorlar. zaten 4 er donmuş yarısı bile olsa 2 tane cepte.. zaten 2 koyuyolar en fazla da :)) hiiç korkma hem de rahim dinlenmiş,ücut rahat olcakkk kalıcazz bu dondurmalarlaaa inşallahhh :)

iinşallah canım, hoşgeldiinn,hiç canını sıkma olacak bi gün, azimle yola berabwr devamm :)

Hoşbuldum İdil, teşekkürler ilgin için
Adet sonrası kontrolden sonra , ne zaman transfer olacağını paylaşırım burada. Uğurlu listenize ben de dahil olurum ..

Hoşbuldum İdil, teşekkürler ilgin için
Adet sonrası kontrolden sonra , ne zaman transfer olacağını paylaşırım burada. Uğurlu listenize ben de dahil olurum ..

olmaz mı gülüm zevkleee. inşallahhhh olacakkk hepimizinn olacak, rabbim sabrımızı deniyooo sabredecez ve alcazz :))

inşallah canım.burda yani kıbrısda yaş ne olursa olsun 3 koyuyolar.ben bu arada ananas yiyorum.bol bol.çok vitaminli.transferden sonrada tavsiye ederim.günde iki dilim.senin transferin ne zamandı...hangi şehirdesin...

kıbrısı düşündüüm amaa güvenemedim biraz sakat geldi bana....transferim 13 ünde inşallahhh antalya tüp bebekte..

napıyosunuz herkezin kafası dönük gene benim gibi ne stresli işler yaaa denemeye cesaret bile bir dert ya olmazsa...... hepimiz aynı cümlelerle uyuyup uyanıyoruz başladım gene rüyamda biberon görmeye
aah canım ya ben biberon görsem neyse her gün her gece ya tüp bebek yaptırıyorum ya doğuma gidiyorum rüyalarımda şaştı artık valla hayırlısıyla bu sınavıda başrıyla bitirseydik derin bir nefes alıp ooh be demeyi nasıl istiyorum bi bilsen...aynen o cesaretsizlik bendede mevcut hayırlısını dilemekten başka yapıcak bişi yok canım allah yardımcın ve yardımcımız olsun göbüşlerimiz bebelerle dolsun kocişlerimizde artık baba olsunn

kesinlikle bantlara bağlıyorum bu durumunu benide çok germişti o bantlar yazık kocişime çok çektirmiştim o bant ilaçların gerginliğinden...olucak ve sen bi sonraki ay benimle hamişlik tecrübeni paylaşıcan inş...

maşallah devamı gelsin sağlıkla inşallahhh bunu üzerine dua edip susmalıyım galibahadi iki halay çekem bu güzel haber için

olmaz mı gülüm zevkleee. inşallahhhh olacakkk hepimizinn olacak, rabbim sabrımızı deniyooo sabredecez ve alcazz :))

inşallah canım.burda yani kıbrısda yaş ne olursa olsun 3 koyuyolar.ben bu arada ananas yiyorum.bol bol.çok vitaminli.transferden sonrada tavsiye ederim.günde iki dilim.senin transferin ne zamandı...hangi şehirdesin...
mrb canım.bişey sormak istiyorum kıbrısta ücret konusu tr.le hemen hemen aynı gibimi nedir orada yaptırmanın maliyeti bilgilendirirmisin belki burda olmlazsa orayı düşünebilirz (aah birde olacağına kendimi inandırabilsem başkasına her türlü olumlu konuşurum ama kendime gelince sanki kara bulutlar hiç gitmicekmiş gibi hissedirm başımdan )

arkadaşlaaaaarrrr bu ikinci defa soruşum ama gözden kaçtı galiba ilk sorduğum zaman bu blast nasıl bişey oluyoki onun şansı daha yüksek oluyo:26:

birde geshenkten haberi olan varmı merak etmeye başladım ben iice..:97:
bu arada yasmincik mesaj attı içindeki minikk mercimeğin pıt pıtlarını duymuş canım ya çok çok çook seviniyırum o ve diğer hamiş kalan hatun kişiler için darısıbaşımıza darısı başımıza darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaa

buu şeker hamişler içindi..arkadaşlar dualarınızda yer almak dileğiyle inş...

mrb kızlar.tuğbiş haberi vermiş şükürler olsun kalp atışını duyduk.allahım sizlerede yaşatsın inşallah.tuğbacığım neden karamsarsın sen bakim.bak sen bana diyordun ama şimdi senmi başladın olumsuz düşüncelere.çok iyi anlıyorum aslında insanın elinde dğil ama olumlu düşünmeye çalış.bak bir sürü hamilemiz var çok şükür.şimdiden kıbrısı falan araştırmaya başlamışsın.allahın izniyle bundan sonra bişeye gerek kalmayacak.birdahaki sefere antalyaya bebeğin kucağında geleceksin inşallah.ben burdaki diğer arkadaşlar adınada senin adınada çok umutluyum.
zenurcuğum hadi gözün aydın inşallah kalp atışınıda duyarsın kısa zamanda.ah şu dış gebelik korkusu yokmu.bende daha önce yaşadığım için bu sfere başta çok kokmuştum ama şükürler olsun bu güne geldik.darısı sana canım.
tuğbacığım blast embriyo 5.güne kadar bekletilmiş embriyo demek.yani embriyo 5.güne kadar yaşıyorsa tutunma ihtimalide yüksek diye düşünülüyor.kalitesi düşük olan embriyolar 5.güne gelmeden öleceği için hiç tarnsfer edilmiyor.ama şimdi sen bizimkiler 2.gün donduruldu tutunma ihtimali düşükmü diye düşünme.ben birde şöyle bişey okumuştum.embriyolar doğal ortamında yani rahimde daha kolay bölünüp yaşama şansı yakalıyorlarmış.mesela dış ortamda 5.güne kadar yaşamayan embriyo rahme yerleştirlmiş olsa doğal ortamı olduğu için tutunup bölünmeye devam edebilirmiş.yani kısacası 2.gün 5.gün diye aklını karıştırma.her iki türlüde hamile kalan sayısı çok.

hepinize günaydın yol arkadaşlarım, günümüz aydın olsun..

idilcim listeye eklediğin için çok teşekkür ederim. inşallah bana da, bekleyen tüm arkadaşlarımıza da uğurlu gelir listemiz...

arkadaşlar hanginizin kaç embriyosu vardı ve sağlıklı çözüldüler mi, aryıca tek dondurulmuş minnoş ile şu an hamile olan var mı diye sormak istiyorum. benim sadece 2 balstım var, bir problem olmasın diye içim hop ediyor.. yasadan dolayı da yine tek embriyo transfer edilecek.. aslında ikisini de koyuverse ne güzel olurdu :))

erkek infertisi canım sayı ve şekil bozukluğu vardı.

bak gene içime su serptiinnn:))))) ne hayırlı arkadaşsın sen problemimizde aynıymış valla senin hamileliğin bana acayip umut oldu merkez aynı doktor aynı sorun aynı yurupppiiiiiii:)))) gülüyorum ağlanıcak halime adeti bekliyorum benimde az kaldı başlicaz bismillah diyip dua et bana da......:26:

biz de de sorun erkek infertilitesi.. hatta dondurulmuş minnoşlarımızı eski merkezden alıp dr umun yeni merkezine götürürken kağıtlara baktık da bütün sayfalarda morfoloji çok kötü!! yazıyordu.. eşim de çok üzüldü tekrar görünce.. ilkinin kimyasal gebelik olma nedeni buydu belki de ama Allah bilir.. inşallah biz de fatmanur gibi bebeğimizi göbeğimize koyabiliriz bu defa inşallaaaah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…