Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hayırlı olur inşş cnm inş bundan sonraki ömründede minnoşun önce göbeginde sonra kucagında olur inşş..

ayy inşş bende duyarım o pıt pıt ları 6aralık pazartesi benimde randevum var kese bakcakmış doktor ozaman 5+5 oluyo acaba pıt pıt uyulurmuki senin nekadardu duyuldu daha önceki attıgı kaçken görülmüştü cnm

canım inşallah keseyide kalp atışınıda görürsün.ben araya bayram girdiği için doktora gittiğimde 6+3 tü.yani keseyi gördük bebekte çok küçüktü ama kalp atışını duyamamıştık küçük olduğu için.7+5 tede şükürler olsun kalp atışını duyduk.seninde az kalmış randevuya gerçi vakit geçmek bilmiyo bekledikçe ama ilk gittiğinde görürüsün inşallah minnoşunu.

hayırlı olur inşş cnm inş bundan sonraki ömründede minnoşun önce göbeginde sonra kucagında olur inşş..

canım benim Allah razı olsun, inşallah bu gece minnoşum olmadan geçirdiğim son gecedir, bundan sonraki günler ve gecelerde minnoşum beni hiç bırakmaz inşallaaaaah :)

nnur arkadaşım seninle transferlerimiz bir gün arayla yapıldı galiba nasılsın keseyi ve kalp atışlarını duydunmu, bide ben hesaplayamıyorum ya tüp bebekte biraz değişik hafta hesaplama biz şimdi kaç haftalık hamileyiz benim transfer 10 kasım doktora ne zaman gideceksin çok soru sordum galiba.

Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katılıyorum.Bebek bekleyen arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almasını, benim gibi bu yolda mücadele veren arakadaşlara da aynı mutluluğu yaşamasını dilerim.Benim dondurulmuş transferimde 6. günüm.Transferim adetimin 22. günü yapıldı ve transferin yapıldığı gün adet sancılarım başlamıştı. Dün ve bugün adet belitilerim oldu sonocun olumsuz olacağını düşünüyorum.Merak ettiğim dondurulmuş transfer böyle geç mi yapılıyor.

merhaba incicim, benim de transferim bir aksilik çıkmazsa yarın olacak inşallah. yarın adetimin 21. günü. yani transfer 18-22. gün arasında yapılıyor dye biliyorum. bir de kaçıncı gün embriyosu olduğuna göre de değişiyor olabilir. normal bir gebelikte 15. ya da 16. gün döllendiğini düşün, rahme düşmesi 20.-21. günü buluyor 5. gün embriyosunun. ona göre ayarlıyor bence.. inşallah donmış minnoşlarımızla güler yüzümüz..

cevabın için teşekkürler AdaEgecim Yarın inşallah senin için herşey güzel geçer minnoşların inşallah sımsıkı tutunur sana İyi şanslar

cevabın için teşekkürler AdaEgecim Yarın inşallah senin için herşey güzel geçer minnoşların inşallah sımsıkı tutunur sana İyi şanslar

Allah razı olsun incicim. inşallah Rabbim isteyen, bekleyen herkese ve bizlere katından tertemiz bir soy nasip etsin.. yarın 14.30 gibi merkeze çağırdılar, inşallah güzelce çözülür minnoşum ve herşey yolunda giderse herhalde 15.00-15.15 gibi transferim olur.. heyecan dorukta :)

transfere giricek arkadaşlarım.......
dolu dolu gelin geriye inşalllaaaaahhhhhhhhhh
son olsun bu sefer inşallllaaaaahhhhhhhhhh
hayırlı kuzular olsun inşallllllaaaaaahhhhhh
amiinnnnnn
bol şans

canım benim kusura bakma tatlım inan görmedim görsem cvp yazmammı tatlım
bu ara pek sık giremedim topiğe ondan görmemişimdir çok sağol canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

umarım topikteki herkez iyidir moraller yüksektir heyecan dorukta yine
nazar değmesin topik çok iyi gidiyor hep böyle devam etsin inşallah.
normalde bu topik unutulup gitmişti 3. sayfalara düşmüştü ozamanalar hep yazdım yokmu benden başka dondurulmuş transferi olacak diye bir iki arkadaş cvp yazmıştı dedim topiği ayağa kaldıralım ne o öyle 3. sayfalara düşmüş derken tekrar canlandı şimdi bakıyorum yeni yeni arkadaşlar katılıyor güzel haberlerini alıyoruz ne kadar güzel herkeze umut olsun moral olsun demekki oluyormuş desin herkez.
transferi olacak herkeze bende bol şans diliyorum ve Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar.

canım benim yarın transferim olacak inşallah. Allah razı olsun, inşallah ben de topicin uğuruna uğur katarım :)

Arkadaşlar dondurulmuş transferimde 6. günüm adet olacak gibi kahverengi lekelenme oluyor.Daha öncve böyle olan oldu mu?Sonuç olumsuzmu acaba?

Arkadaşlar dondurulmuş transferimde 6. günüm adet olacak gibi kahverengi lekelenme oluyor.Daha öncve böyle olan oldu mu?Sonuç olumsuzmu acaba?

canım benim de ilk transferimde 6. ve 7. gün dayanılmaz regl ve bel ağrılarım olmuştu. dr um o gün tutunmuş demek ki demişti değerime bakarak.. lekelenmeye gelince tutunma kanaması olabilir. inşallah öyledir, hayra yoralım hayır olsun inşallah. kaçıncı gün embriyosuydu?

inşallah olur incicim, amin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. bizler de 2011'e minnoşlarımızla gireriz inşallah..

Merhabalar,
Bikaç gündür ben de aranızdayım . İlk tüp denemem negatif sonuçlandı.Şimdi adetim ve bitince dr kontrolüm var.
Fakat adetim hiç bitecek gibi değil,bugün 4. gün.Gün geçtikçe coşmaya başladı..Tüp bebek denemesinden sonra bunu yaşamam normal mi acaba ?

Son düzenleme:
berracım benim bir arkadaşım olumsuz 3 tüp bebek denemesi oldu ve regl döneminde çok yoğun olduğunu söylemişti ben 1. olumsuz micro denemesinden sonra 55. günde regl oldum ve benimde diğerlerine göre daha yoğun olmuştu Endişelenme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…