günaydın kızlar, günümüz aydın, yolumuz açık olsun..
benim bir aksilik çıkmazsa, herşey yolunda giderse bugün transferden önceki son gün, minnoşum olmadan geçireceğim son gece olacak inşallah :)) heyecan dorukta yani
mrb kızlar.tuğbiş haberi vermiş şükürler olsun kalp atışını duyduk.allahım sizlerede yaşatsın inşallah.tuğbacığım neden karamsarsın sen bakim.bak sen bana diyordun ama şimdi senmi başladın olumsuz düşüncelere.çok iyi anlıyorum aslında insanın elinde dğil ama olumlu düşünmeye çalış.bak bir sürü hamilemiz var çok şükür.şimdiden kıbrısı falan araştırmaya başlamışsın.allahın izniyle bundan sonra bişeye gerek kalmayacak.birdahaki sefere antalyaya bebeğin kucağında geleceksin inşallah.ben burdaki diğer arkadaşlar adınada senin adınada çok umutluyum.
zenurcuğum hadi gözün aydın inşallah kalp atışınıda duyarsın kısa zamanda.ah şu dış gebelik korkusu yokmu.bende daha önce yaşadığım için bu sfere başta çok kokmuştum ama şükürler olsun bu güne geldik.darısı sana canım.
tuğbacığım blast embriyo 5.güne kadar bekletilmiş embriyo demek.yani embriyo 5.güne kadar yaşıyorsa tutunma ihtimalide yüksek diye düşünülüyor.kalitesi düşük olan embriyolar 5.güne gelmeden öleceği için hiç tarnsfer edilmiyor.ama şimdi sen bizimkiler 2.gün donduruldu tutunma ihtimali düşükmü diye düşünme.ben birde şöyle bişey okumuştum.embriyolar doğal ortamında yani rahimde daha kolay bölünüp yaşama şansı yakalıyorlarmış.mesela dış ortamda 5.güne kadar yaşamayan embriyo rahme yerleştirlmiş olsa doğal ortamı olduğu için tutunup bölünmeye devam edebilirmiş.yani kısacası 2.gün 5.gün diye aklını karıştırma.her iki türlüde hamile kalan sayısı çok.
ayy inşş bende duyarım o pıt pıt ları 6aralık pazartesi benimde randevum var kese bakcakmış doktor ozaman 5+5 oluyo acaba pıt pıt uyulurmuki senin nekadardu duyuldu daha önceki attıgı kaçken görülmüştü cnm
hayırlı olur inşş cnm inş bundan sonraki ömründede minnoşun önce göbeginde sonra kucagında olur inşş..
FATMANUR bikaç kere yazdım sana ama hiç cevap gelmedi heralde dikkatinden kaçtı neyse tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. yasmin 07 aynı dileklerim senin içinde....sanada yazdım ama inşallah benle ilgili bi problem yoktur
Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katılıyorum.Bebek bekleyen arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almasını, benim gibi bu yolda mücadele veren arakadaşlara da aynı mutluluğu yaşamasını dilerim.Benim dondurulmuş transferimde 6. günüm.Transferim adetimin 22. günü yapıldı ve transferin yapıldığı gün adet sancılarım başlamıştı. Dün ve bugün adet belitilerim oldu sonocun olumsuz olacağını düşünüyorum.Merak ettiğim dondurulmuş transfer böyle geç mi yapılıyor.
cevabın için teşekkürler AdaEgecim Yarın inşallah senin için herşey güzel geçer minnoşların inşallah sımsıkı tutunur sana İyi şanslar
transfere giricek arkadaşlarım.......
dolu dolu gelin geriye inşalllaaaaahhhhhhhhhh
son olsun bu sefer inşallllaaaaahhhhhhhhhh
hayırlı kuzular olsun inşallllllaaaaaahhhhhh
amiinnnnnn
bol şans
FATMANUR bikaç kere yazdım sana ama hiç cevap gelmedi heralde dikkatinden kaçtı neyse tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. yasmin 07 aynı dileklerim senin içinde....sanada yazdım ama inşallah benle ilgili bi problem yoktur
umarım topikteki herkez iyidir moraller yüksektir heyecan dorukta yine
nazar değmesintopik çok iyi gidiyor hep böyle devam etsin inşallah.
normalde bu topik unutulup gitmişti 3. sayfalara düşmüştü ozamanalar hep yazdım yokmu benden başka dondurulmuş transferi olacak diye bir iki arkadaş cvp yazmıştı dedim topiği ayağa kaldıralım ne o öyle 3. sayfalara düşmüş derken tekrar canlandı şimdi bakıyorum yeni yeni arkadaşlar katılıyor güzel haberlerini alıyoruz ne kadar güzel herkeze umut olsun moral olsun demekki oluyormuş desin herkez.
transferi olacak herkeze bende bol şans diliyorum ve Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar.
Arkadaşlar dondurulmuş transferimde 6. günüm adet olacak gibi kahverengi lekelenme oluyor.Daha öncve böyle olan oldu mu?Sonuç olumsuzmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?