nasıl bi merkez bu ya?.....kalınlığa bakmadan neye göre karar verip transferi gerçekleştirdiler .....Allah Allah ilk defa duydum böylesinide........çok bilmişlik yapmak istemem gerçi...elbette vardır bi bildikleri ama...bunlarda hiçbişey yapmamışlar anladığım kadarıyla...peki sen tel. arayıp yada hemşireyle görüşüp bunları sorup öğrensen...walla senin yerine ben merak ettim şimdi....nasıl ne amaçla ne düşüneerek bu transferi yaptıklarını
amin canım....biraz önce sana ve diğer arkadaşlara da çok dua ettim....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....bir kapı kapanır ardından yeni bir kapı açılır....sen içini ferah tutnurr seninde moralini bozdum yaaa ben çıkayım en iyisi kendine ve bebişine iyi bak...ALLAH'A EMANET OLUN...RABBİM KORUSUN SİZİ...ACI GÖSTERMESİN NE SANA NE BAŞKA ANNELERE...
e2 östrajon hormonu....bildiğim kadarıyla gebelik için bu hormonun yeterli düzeyde salgılanması gerekiyor....ve mutlaka bu tahlilin yapılması gerekiyo diye biliyorum ama dediğim gibi çok bilgim yok....doktoruna mutlaka sor derim sanae2 kalınlığı nedir benimde dondurulmus transferim olucak bilgim olsunda en azından sorarım doktora
yok canım sor tabiki niye burdayız...benim transfer 11 kasımdı....6 aralık için randevu verdiler kısmetse pazartesi gidiyorum inşallah görücem keseyi Allah nasip etmişse....sende muhtemelen o günlerde görürsün ama kalp atışı biraz daha geç görünüyo yaklaşık ondan 1 hafta kadar sonra....ben bugün 5+5 sende 5+6 sın yani aynıyız....sende pazartesi gidebilirsin bu durumda ve lütfen birbirimizi haberdar edelim.....inşallah müjdeyle hayırlı haberler alırız
Merhabalar,
Bikaç gündür ben de aranızdayım . İlk tüp denemem negatif sonuçlandı.Şimdi adetim ve bitince dr kontrolüm var.
Fakat adetim hiç bitecek gibi değil,bugün 4. gün.Gün geçtikçe coşmaya başladı..Tüp bebek denemesinden sonra bunu yaşamam normal mi acaba ?
mrb.benimde ekim ayında negatif sonuçlanan ilk tüp bebek maceram oldu.geçen ay adetim benimde çok oldu.hayatımda hiç böyle olmamıştım.kullanılan hormonların etkisi diye düşünüyorum.bide fazla olması iyi oldu bence uygulanan ilaç ,hormon vs. leri vücut atmış yani temizlemiş oldu.
yok canım sor tabiki niye burdayız...benim transfer 11 kasımdı....6 aralık için randevu verdiler kısmetse pazartesi gidiyorum inşallah görücem keseyi Allah nasip etmişse....sende muhtemelen o günlerde görürsün ama kalp atışı biraz daha geç görünüyo yaklaşık ondan 1 hafta kadar sonra....ben bugün 5+5 sende 5+6 sın yani aynıyız....sende pazartesi gidebilirsin bu durumda ve lütfen birbirimizi haberdar edelim.....inşallah müjdeyle hayırlı haberler alırız
canım öncelikle zor şeyler yaşamışsın geçmiş olsun benim doktorum 2 adet sonrası donmuş transferi yapıcak bana yani aslında en az 2 adet geçmesi rahimin kendine gelmesinden yana konuşur hep ama tabi bilemem her yiğidin yoğurt yiğişi ayrı oluyo bence biraz daha bekle hem psikolojik olarak rahatla stresin boşalsın hemde vücudun kendine gelsin.....
sana da gecmis olsun tatlım.. yukarıda da bahsettigim gibi doktor bir sonraki regl de baslayabiliriz eger her sey yolunda olursa dedi..zor günler atlatmışsın canım geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın..
benim de temmuz başında kimyasal gebelikle sonuçlandı denemem.. eylül adetiyle başlarız demişti doktorum ama adetlerimin arası 50-54 gün oldu.. bir de doktorum bu arada merkez değiştiriyordu, o yüzden biz de 2 ay gecikmeli olarak kasım ayında başladık.. kısmetim böyleymiş, buna da şükür..
tedavi için 2 ay ara veriyorlar diye biliyorum ama senin durumunu iyi görüyorsa doktorun bir ay da yeterli demektir..
canım sana da cok gecmis olsun.. ben kendimi en azından iki kese de bostu kalp malp duymadan kaybettim diye avutuyorum.. yoksa delirecek gibi oluyorum.. bu arada dondurulmus embriyo transferini detaylı olarak anlattıgın icin cok tesekkur ederim.. anladıgım kadarıyla yine de ilacları dayıyorlar oyle yada boyle.. aman neyse hapsa alırım da igne yapmaktan cok sıkılmıstım...insallah embriyolarım saglıklıdır..çok gecmiş olsun arkadaşım..zor günler zor şeyler bunlar bende yaşadım bunları 9 haftalıkken kürtajla sonuclanmıştı.. bana doktorum rahim toarlayıcı hap vermişti ddaha sonraki 2 adet degil 3 adette tedaviye başladım.. dondurulmuş embriyolar digeri gibi uzun sürmüyo maksimum 16 ila en fazla 19 gün süren bi tedavi biçimi gerci her merkezin protokolu farklıdır ama benim yaşadıgımı anlatım sana.ilk adet olduguma doktorumu aradım oldum diye hemen bi bant ve bi kaç ilaç kullanmam gerektigini sölediler.adetin 3 veya 4 günü muayene cagırıyolar bi sonraki randevun yaklaşık 10 gün sonra tekrar muayene (rahim kalınlıgını ölçmek için yapılıyo muayenen)bu arada kullanmam gereken ilaçları söylüyolar daha sonrasında bi aksilik olmazsa 3 veya 4gün sonra transferin grcekleşiyo.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşş..Rabbim hayırlısını versin...
inşallah canım inşallah.....şimdiden heyecan sardı beni ama daha kalp atışı duyulmuyo heralde....yalnız sizde varmı bilmiyorum ama inanılmaz mide bulantılarım var çok sarsıyo beni....madensuları elimden düşmüyo....iyimidir kötümüdür nedir anlamadım....sende varmı bulantılar?ayy maşlh arka arkaya gidiyoruz bakalım bende bugün 5+2 oldum 6 aralık pazartei benimde randevum var kese icin rabbim inşş keseyi kalb atışı duyarız sonrada saglıklı kucagımıza almayı nasip eder inş
maytap nasılsın? çoktandır görünmüyordun...umarım herşey yolundadır...ne güzel şeyler yazmışşın öyle...insana çok iyi moral oluyo......ümitli olman beni çok mutlu etti ....çünkü ben yürekten inanıyorumki bu sayfadaki her birimiz bebeklerimizi alacağız Allahın izniyle....hep dualarımdasınızrüyalar test sonucunu merak ediyorum......idrar testi yanıltıcı olabilir....sende benim kader arkadaşımsın...sonuç ne olursa olsun üzülme.....bazı şeyler bizim elimşzde diil...kendini asla suçlama...derdimi seviyorum..çünkü VERENİ seviyorum de..takdiri ilahi de...bigün meleklerimiz kardeşlerini yollayacaklar....ümidini kesme....ama bütün bunların yanında hamilede olabilirssin...inşallah hayırlı haberlerle gel
e2 östrajon hormonu....bildiğim kadarıyla gebelik için bu hormonun yeterli düzeyde salgılanması gerekiyor....ve mutlaka bu tahlilin yapılması gerekiyo diye biliyorum ama dediğim gibi çok bilgim yok....doktoruna mutlaka sor derim sana
çok iyi yapmışşın doktora gitmekle...ben gidimmi gitmiim mi derken pazartesi yaklaştı artık kendi doktorumdan öğrenirim durumumu....kalp atışının daha sonradan duyulduğunu biliyodum ama bikaç gün sürer diye düşünüyodum....çünkü15 aralık a epey bi süre var....bu arada benim bulantılarım çok fena şu an bile nerdeyse zor nefes alıyorum o denli yani.....sizlerde bu belirtileri yaşıyomusunuz?Canım ben geçen hafta burda bi doktora gittim ultrasona girdim çok küçük kese görünüyo gibi dedi ama kalp atışlarını daha duymadık , kendi doktorum 15 aralıkta gel dedi onu bekliyecem herhalde inşallah sende pazartesi hayırlı haberleri verirsin.
tesekkür ederim cok sağol... bana hiçbirsey yapılmadııııı
merhaba piyanta üzücü durumlar yaşamışsın geçmiş olsun...dilerim birdaha ki denemelerinde tüm olumsuzluklar senden uzak olur.....Allah yar ve yardımcın olsunArkadaşlar merhaba,
dün sonucumu aldım negatif...
diyeceğim şudur ki, Ben hamile kalabiliyorum. Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için PGT ile tüp bebek deneniyor. Neyse şunu belirteceğim 2 kere normal hamile kaldım bebişleri hasta diye sonlandırdılar, 1 kere tüp denedim ( 1. kalite pırlanta gibilerdi. konduğu an hamilesin denecek kadar kaliteli) sonuç negatifti. Dondurulmuşlarımı denedim sonuç gene negatiffff.....
Tüp bebek denemesi yapıp başarı elde eddemeyenlere de PGT öneriliyor düşününki ben doğurgan biriyim ve PGT yapılıyor ve tutmuyor. Belirtilerimin hepsi vardı hamileliğe dair ancak ilaçlar beni kandırmışşşş.....
İyi kötü- çok az- belirtilik belirtisizlik- kafaya takma takmama- kurum murum- ilaçlar, tadavi yöntemleri kısa uzun protokol- kalınlık incelik- kanama kanamama........ hepsi hikaye.... olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa olmuyor......
bahane aramak sadece kandırılmakkkk.... Bu işin mantığı yok....
Ya şansın vardır yada yokturrrr..........
İnandığım bişey var inanıyorsan devam edeceksinnn....
Herkese gönlünce versin diyemiyorum ne yazık ki ..... Hayırlısı ne ise o olsun Arkadaşlar..... Size kolay gelsinnn..... Ben 1-2 ay ara vereceğim öncekiler gibi :))))
inşallah canım inşallah.....şimdiden heyecan sardı beni ama daha kalp atışı duyulmuyo heralde....yalnız sizde varmı bilmiyorum ama inanılmaz mide bulantılarım var çok sarsıyo beni....madensuları elimden düşmüyo....iyimidir kötümüdür nedir anlamadım....sende varmı bulantılar?
Arkadaşlar merhaba,
dün sonucumu aldım negatif...
diyeceğim şudur ki, Ben hamile kalabiliyorum. Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için PGT ile tüp bebek deneniyor. Neyse şunu belirteceğim 2 kere normal hamile kaldım bebişleri hasta diye sonlandırdılar, 1 kere tüp denedim ( 1. kalite pırlanta gibilerdi. konduğu an hamilesin denecek kadar kaliteli) sonuç negatifti. Dondurulmuşlarımı denedim sonuç gene negatiffff.....
Tüp bebek denemesi yapıp başarı elde eddemeyenlere de PGT öneriliyor düşününki ben doğurgan biriyim ve PGT yapılıyor ve tutmuyor. Belirtilerimin hepsi vardı hamileliğe dair ancak ilaçlar beni kandırmışşşş.....
İyi kötü- çok az- belirtilik belirtisizlik- kafaya takma takmama- kurum murum- ilaçlar, tadavi yöntemleri kısa uzun protokol- kalınlık incelik- kanama kanamama........ hepsi hikaye.... olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa olmuyor......
bahane aramak sadece kandırılmakkkk.... Bu işin mantığı yok....
Ya şansın vardır yada yokturrrr..........
İnandığım bişey var inanıyorsan devam edeceksinnn....
Herkese gönlünce versin diyemiyorum ne yazık ki ..... Hayırlısı ne ise o olsun Arkadaşlar..... Size kolay gelsinnn..... Ben 1-2 ay ara vereceğim öncekiler gibi :))))
canımsın bu yazıyı okuyunca gözlerimden yaşlar süzüldü çok güzel yazmışsın kader arkadaşım...evet ben inanıyorum meleklerimiz annelerine kardeşlerini gönderecekler...rabbim bir gün bizede o mutluluğu yaşatacak ama işte insanoğlu okadar aciziski bazen ümitsizce saçmalıyoruz ...rabbime hamd olsun...birdaha aynı acıyı ne bize ne başkalarına yaşatsın...inşallah canım inşallah güzel bir haber verebilirim yarın...rüyalar test sonucunu merak ediyorum......idrar testi yanıltıcı olabilir....sende benim kader arkadaşımsın...sonuç ne olursa olsun üzülme.....bazı şeyler bizim elimşzde diil...kendini asla suçlama...derdimi seviyorum..çünkü vereni seviyorum de..takdiri ilahi de...bigün meleklerimiz kardeşlerini yollayacaklar....ümidini kesme....ama bütün bunların yanında hamilede olabilirssin...inşallah hayırlı haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?