nnur arkadaşım seninle transferlerimiz bir gün arayla yapıldı galiba nasılsın keseyi ve kalp atışlarını duydunmu, bide ben hesaplayamıyorum ya tüp bebekte biraz değişik hafta hesaplama biz şimdi kaç haftalık hamileyiz benim transfer 10 kasım doktora ne zaman gideceksin çok soru sordum galiba.
hoşgeldin dileklerin için teşekkürler....22.gün endişelenecek bi durum değil benimde 20.gün transferim yapılmıştı....benim transferden 1-2 gün sonra hafif kasıklarımda sancı ve batma olmuştu ama bence bu tip belirtiler sonucun olumlu veya olumsuz olduğunu anlatmaz....sabırla ve inanarak test gününü beklemeni tavsiye ederim...Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katılıyorum.Bebek bekleyen arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almasını, benim gibi bu yolda mücadele veren arakadaşlara da aynı mutluluğu yaşamasını dilerim.Benim dondurulmuş transferimde 6. günüm.Transferim adetimin 22. günü yapıldı ve transferin yapıldığı gün adet sancılarım başlamıştı. Dün ve bugün adet belitilerim oldu sonocun olumsuz olacağını düşünüyorum.Merak ettiğim dondurulmuş transfer böyle geç mi yapılıyor.
transferin hayırlı olmasını ve müjdeyle sonuçlanmasını Rabbimden dilerimcanım benim yarın transferim olacak inşallah. Allah razı olsun, inşallah ben de topicin uğuruna uğur katarım :)
selam kızlar endemetrium kalınlığınınj kç olması gerekiyo benim adetin 4. gününde 4 idi. iyi mi ki acaba..bi dahaki kontrol taaa adetin 15.günündde..
rüyalar naber canım şimdi gördüm seni.. diğer yorumları okuyordum bende...ya ümit vermek gibi olmasın ama eğer çizgi silikse kesin hamileeeeesiiiinnnnn...inşallah inşallah...sürekli dualarımdasın zaten.....inşallah olucak Allahın izniyle birgün elbet olucak.....yürekten hissediyorum o yüzden de gerçekleşeceğine inanıyorum...şimdi benim anlamadığım transfer sonrası kaçıncı günündesin......12.günü geçmedi dimi?ayyy nur ya ben hala benim bu transferi anlamadım eğer benim pozitif olsaydı tabi idrar negetifya...kanda pozitif olma ihtimali artık çokkk uzak geliyo...olsa çıkardı şöyle kalın bi çizgi...neyse çıksaydı o kalın çizgi benim bu cumartesi 5.hafta bitiyo 6 ya giriyodu saçma değimi 2 haftaya kadarda kalp atışını duyardım heralde ağlanacak halimle dalga geçiyorum kendimle eyyy drm sen nasıl yaptın bu tarnsferi...nasıl farklı bişey bu ya ne ultrason rahim kalınlığı ne e2 ohhhh sadece para para...adetimde 3 gün geçti ben anlamdım bu dondurulmuşu....saçmalıyormuyum ne ama yalanmı saçma değilmi?
nasıl bi merkez bu ya?.....kalınlığa bakmadan neye göre karar verip transferi gerçekleştirdiler .....Allah Allah ilk defa duydum böylesinide........çok bilmişlik yapmak istemem gerçi...elbette vardır bi bildikleri ama...bunlarda hiçbişey yapmamışlar anladığım kadarıyla...peki sen tel. arayıp yada hemşireyle görüşüp bunları sorup öğrensen...walla senin yerine ben merak ettim şimdi....nasıl ne amaçla ne düşüneerek bu transferi yaptıklarınıvalla canım ben cvplamak isterdim am benim hiçççç ölçülmedi hiççç bilgim yok valla ben çok yabancıyım dondurulmuşla transferim yapıldı ama ne e2 ne kalınlık hiç birşeye bakılmadı sadece adetin üçüncü günü gittiğimde e2 ye bakıldı o kadarrr...
nasıl bi merkez bu ya?.....kalınlığa bakmadan neye göre karar verip transferi gerçekleştirdiler .....Allah Allah ilk defa duydum böylesinide........çok bilmişlik yapmak istemem gerçi...elbette vardır bi bildikleri ama...bunlarda hiçbişey yapmamışlar anladığım kadarıyla...peki sen tel. arayıp yada hemşireyle görüşüp bunları sorup öğrensen...walla senin yerine ben merak ettim şimdi....nasıl ne amaçla ne düşüneerek bu transferi yaptıklarını
24.gün transfer yapılabiliyo bu yüzden içini ferah tut...cumartesiyi senin kadar sabırsızlıkla ben de bekliyorum....herşeye hazırlıklı olalım kendimi pozitif sonuca odakladığımda sonucunda çok acı çektim sabahlara kadar ağladım...o yüzden ne tamamıyla bağlanmak ne de ümitsiz olmak gerekiyor dengede tuttuğun zaman insan daha rahat alışıyo hertürlü sonuca...tabi bu benim içinde geçerli....bu durumda bile ümitle ümitsizlik arasında gidip geliyorum her nekadar sonuç pozitif olsada.....yapmamız gereken sabırla inanarak dua etmek ve hayırlısını Rabbimden dilemeksağol canım benim yoksa bile bu yazdıkların mutlu etti beni...Allah razı olsun sende canım bütünn kızlarda inşallah canım benim bizlerede nasip olur ve bebişi göbüşünde olanlarda(SENDE) kucaklarına sağlıklı sıhatli alır....yok canım 12. gün cumartesi işte kan verceğim gün...ama hesaplama adet günün olarak hesaplanıyo ve beim dr bana 24.gün transfer yaptı...yani benim adet günüm 30 zuydu ve bu gün ayın 2si işte benimki böyle saçma yapıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?