Allah razı olsun canım...aminnnnn...içim ferah bu gün daha iyiyim alıştım negatif düşündüm ve öyleymiş gibi davranıyorum...amin canım....biraz önce sana ve diğer arkadaşlara da çok dua ettim....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....bir kapı kapanır ardından yeni bir kapı açılır....sen içini ferah tut
arkadaşlarr huuuuu...ben birşey sorcam daha öncede yazdım...bu adetden sonra dondurulmuşlarla nasıl bi işlem sürüyor.veeee kaçıncı gün transfer işlemi oluyor...eşim ona göre izin alcak.hem tedavi sırasında hemde 12 gün boyunca yanımda olmak için.ortalama süreyi ögrenirsem ona göre ayarlarız..sesimi duyarsanız sevinirim...
cnm kişiden kişiye degişiyor maximum 18 ile 22 gün sürüyor adetten sonra transferine kadar 3 defa fln gidiyosun merkeze her merkez degişik ama ben 2 defa gittim 3. de transferim oldu(18. gün transferim oldu benim)2 defa gittigndede normal rutin muayenen oluyo rahim kalınlıgı ölçülüyo istenilen kalınlıga ulaşınca 2 veya 3 gün sonra tranferin oluyo
ayy maşlh arka arkaya gidiyoruz bakalım bende bugün 5+2 oldum 6 aralık pazartei benimde randevum var kese icin rabbim inşş keseyi kalb atışı duyarız sonrada saglıklı kucagımıza almayı nasip eder inş
Arkadaşlar merhaba,
dün sonucumu aldım negatif...
diyeceğim şudur ki, Ben hamile kalabiliyorum. Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için PGT ile tüp bebek deneniyor. Neyse şunu belirteceğim 2 kere normal hamile kaldım bebişleri hasta diye sonlandırdılar, 1 kere tüp denedim ( 1. kalite pırlanta gibilerdi. konduğu an hamilesin denecek kadar kaliteli) sonuç negatifti. Dondurulmuşlarımı denedim sonuç gene negatiffff.....
Tüp bebek denemesi yapıp başarı elde eddemeyenlere de PGT öneriliyor düşününki ben doğurgan biriyim ve PGT yapılıyor ve tutmuyor. Belirtilerimin hepsi vardı hamileliğe dair ancak ilaçlar beni kandırmışşşş.....
İyi kötü- çok az- belirtilik belirtisizlik- kafaya takma takmama- kurum murum- ilaçlar, tadavi yöntemleri kısa uzun protokol- kalınlık incelik- kanama kanamama........ hepsi hikaye.... olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa olmuyor......
bahane aramak sadece kandırılmakkkk.... Bu işin mantığı yok....
Ya şansın vardır yada yokturrrr..........
İnandığım bişey var inanıyorsan devam edeceksinnn....
Herkese gönlünce versin diyemiyorum ne yazık ki ..... Hayırlısı ne ise o olsun Arkadaşlar..... Size kolay gelsinnn..... Ben 1-2 ay ara vereceğim öncekiler gibi :))))
tubişim piyantadan kötü haber geldi maalesef.. ama bi gün iyisi de gelicek :) rüyadan da hebr bekliyoruz eli kuağındadır inşallah.. e beni merak edip soracak olursan :) bantlara devam haftaya pazartesi transfer inşallah bi aksilik çıkmzsa.. moralim de iyi... olmasa da olmasın amann napıyım, kocişim yeter ve hep deneyeceğim ...senden ne haber canım?
canım ya üzüme lütfen vardır rabbimin uygun gördüğü bi zaman hepimiz aynı duygular içindeyiz ama keşke elimizden dua etmekten,istemekten başka bişeyler gelse...allah sanada sabır versin hepimize güç versin inşallah daha fazla aratmadan bizlerede nasip eder...şöyle okudumda yazılanları sanki günlük gibi. arkadaşlar bebeğimsiz bir yıl daha bittiyor oysa 2010 ilkgünlerinde tüp bebek tedavim vardı 1 şubatta transferim oldu 2010 a girerken belki seneye bu zamanlar anne olacağım diye düşünmüştüm ama olmadı kucağım bu senede boş. dondurulmuş 1 embiryom var onunlada çok ümütlenmek istemiyorum. histereskopi olmam lazım tüp bebek tedavimden sonra adet göremez oldum ilaç içmeden olmuyo. üfff histereskopi çektiremedim. adet göremedim adetten hemen sonra çekilmesi gerekiyormuş. 2 siklus geçecek ki embryo trasfer olabilsin.
ben böyle işte bebek yok iş te yok biri olsaydı ya ama ikisi de yok çok sıkıldım bu ara hayırlısı. tedavi sonucunu bekleyenler Allah yardımcınız olsun. hele tahlil verildiği gün nefes alamadan beklemeler acaba var mı diye birde negatifse sonuç o çöküş anı ama geçiyorr işte. Allahım hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?