Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

amin canım....biraz önce sana ve diğer arkadaşlara da çok dua ettim....Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....bir kapı kapanır ardından yeni bir kapı açılır....sen içini ferah tut
Allah razı olsun canım...aminnnnn...içim ferah bu gün daha iyiyim alıştım negatif düşündüm ve öyleymiş gibi davranıyorum...

arkadaşlarr huuuuu...ben birşey sorcam daha öncede yazdım...bu adetden sonra dondurulmuşlarla nasıl bi işlem sürüyor.veeee kaçıncı gün transfer işlemi oluyor...eşim ona göre izin alcak.hem tedavi sırasında hemde 12 gün boyunca yanımda olmak için.ortalama süreyi ögrenirsem ona göre ayarlarız..sesimi duyarsanız sevinirim...

cnm kişiden kişiye degişiyor maximum 18 ile 22 gün sürüyor adetten sonra transferine kadar 3 defa fln gidiyosun merkeze her merkez degişik ama ben 2 defa gittim 3. de transferim oldu(18. gün transferim oldu benim)2 defa gittigndede normal rutin muayenen oluyo rahim kalınlıgı ölçülüyo istenilen kalınlıga ulaşınca 2 veya 3 gün sonra tranferin oluyo

çok teşekkür ederim....bu bilgi çok işime yarıycakkk....

ayy maşlh arka arkaya gidiyoruz bakalım bende bugün 5+2 oldum 6 aralık pazartei benimde randevum var kese icin rabbim inşş keseyi kalb atışı duyarız sonrada saglıklı kucagımıza almayı nasip eder inş

Jaluusee inanamıyorumm yaaa. rrüya gibii... daha dün haberlerini bekliyorduuk allahım her anını korkusuz eksiksiiz yaşatır bebeğini kucağına verir inşallahhh.. haberlerini bekliyorumm

Piyanta, çor günler..herkesin başında bilinmeyen farklı farklı işler... allah hepimize sağlık ve sabır versin.. tez zamanda bebeğini kollarına almanı diliyorum. ve söylediğin her şeye sonuna kadar katılıyorum..

rüyalarr hadii haberlerin iyi olsun inşallah inana bana dua ve heyecan hatta senin şuan beklediğin gibi garip bi gaygı ile bekliyorum.. inşallah iyi haberler verirsin bize.. ama haberler şimdilik iyi olmasa da biz pes etmemek için burda eleeleyiz tatlıım... hangimizin negatifi olursa olsun ellerimiz hep birbirine kenetli olacak...yeniden yeniden deneyerek alıcaz meleklerimzii inşallahh... ve diliyorum hiç birine gerek kalmadn aldımm diye gelmen.. öpüyorumm

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

1.Rüyalar..............................................................................................................4 Aralık
2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................25Aralık
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak

slm arkadaşlar son iki üç gündür giremedim geçmişide okumadım varmı güzel gelişmeler..herkes iimi?

tubişim piyantadan kötü haber geldi maalesef.. ama bi gün iyisi de gelicek :) rüyadan da hebr bekliyoruz eli kuağındadır inşallah.. e beni merak edip soracak olursan :) bantlara devam haftaya pazartesi transfer inşallah bi aksilik çıkmzsa.. moralim de iyi... olmasa da olmasın amann napıyım, kocişim yeter ve hep deneyeceğim ...senden ne haber canım?

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

1.Rüyalar..............................................................................................................4 Aralık
2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................25Aralık
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak

şöyle okudumda yazılanları sanki günlük gibi. arkadaşlar bebeğimsiz bir yıl daha bittiyor oysa 2010 ilkgünlerinde tüp bebek tedavim vardı 1 şubatta transferim oldu 2010 a girerken belki seneye bu zamanlar anne olacağım diye düşünmüştüm ama olmadı kucağım bu senede boş. dondurulmuş 1 embiryom var onunlada çok ümütlenmek istemiyorum. histereskopi olmam lazım tüp bebek tedavimden sonra adet göremez oldum ilaç içmeden olmuyo. üfff histereskopi çektiremedim. adet göremedim adetten hemen sonra çekilmesi gerekiyormuş. 2 siklus geçecek ki embryo trasfer olabilsin.
ben böyle işte bebek yok iş te yok biri olsaydı ya ama ikisi de yok çok sıkıldım bu ara hayırlısı. tedavi sonucunu bekleyenler Allah yardımcınız olsun. hele tahlil verildiği gün nefes alamadan beklemeler acaba var mı diye birde negatifse sonuç o çöküş anı ama geçiyorr işte. Allahım hepimize sabır versin

Kızlar benim geçen ay enfeksşyonum vardı malesef bu ayda devam ediyormuş benim transfer ocak ayına kaldı bunda da bir hayır var diyorum ve bekliyorum

üzüldüm onun adına canım nasılda üzgündür şimdi inşallah çok yıpratmadan yaşar acısını ve çarçabuk atar üzerinden allah canlarımıza sağlık versin önemli olan o önce sağlık ve kesinlikle huzur gerisi bi şekilde geliyo inşallah allah çok bekletmeden onada bizlerede nasip eder...rüyada hayırlı haber versin kesin belli değil galiba onunki hadi hayırlı haberle gelsin inşallah sonucu almıştırda sevinçten bizi unutmuştur...veee sana gelinceee çok çok çok sevindim moralinin iyi olmasına inşallah bi aksilik çıkmadan hayırlısıyla gidip bebitonu alığp geliceksin...yasmin,lajuleden sonra sende inş sevinçli haber verirsen ertelemeden ocak ilk hafta ben alırım bebemi olmadı bir ay daha atarız bakalım haydi idil haydi idil haydiiiii seni bekliyor şimdi tubiiii

canım ya üzüme lütfen vardır rabbimin uygun gördüğü bi zaman hepimiz aynı duygular içindeyiz ama keşke elimizden dua etmekten,istemekten başka bişeyler gelse...allah sanada sabır versin hepimize güç versin inşallah daha fazla aratmadan bizlerede nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…