Kızlar benim geçen ay enfeksşyonum vardı malesef bu ayda devam ediyormuş benim transfer ocak ayına kaldı bunda da bir hayır var diyorum ve bekliyorum
herkese günaydın......dün gece kahverengi lekelenme oldu...bu sabah da dr aradım bulunduğun yerde hemen muayene olman lazım dedi....burda aradığım hastanelerde maalesef pazar olduğu için uzman dr yok.....offfff yarına kadar sabretmem gerekiyo.....böyle sıkıntı yaşayan oldumu aranızda cevaplarsanız çok sevinirim...yerleşme kanaması olsa dicem ama bu kadar geç olurmu 6haftalık oldum....bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
idilcim çok teşekkür ederim cevabın için...rahatlattın beni ama ben yine de korkuyorum gerçi 11.gün değerim 298.60 tı. 13.günde 2 ye katlamıştı bugün 24.günüm ama neyin nesi bu anlamadım...gerçekten yoktur dimi önemli bişey? Allahım şu yarın bi olsada biran önce gitsem kontrole....tatlım benim bildiğim sadece şu kırmızı kan yoksa korkma ve sen her ihtimale karşı yat, bi de beta hcg sonucun yüksek ise yani ilk yaptırdığğında yine korkma.. inşallah bişe yoktur.. milletin şakır şakır kanaması oluyo da bişe olmuyo.. olmaz bişe inşallahhh
selam canım sakın panik yapma ben şuan 33 hftalık hamileyim benimde başıma gelmişti aynı şeyler 5. haftamda oldum 3 gün sürdü birde 12. haftamda olmuştu oda 4 gün sürdü kırmızıya dönmediği sürece korkma ama bildiğim bol bol su içmen gerektiği bu arada bebeğinde hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun canım sıkma canını temizlenmiş olur bebenin yuvasıhem daha iyi..bu arada geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmaya dikkat et derim zaten alman gereken önlemleri dr sölemiştir inşallah ocakta herşey daha güzel olur senin için 2011 bebesi olur inş.
hadi bakalım hayırlı haberlerin olsun inşallaaaahhhhhhhben geldim canım yol arkadaşlarım.. güle oynaya girdim transfere, aldım minnoşu geldim Allah ın izniyle .. bu defa heyecandan mıdır nedir içeri kayış anını kaçırdım.. olsun yeter ki o iyi olsun sıkıca tutunsun annesine daha çoooook, bir ömür boyu görüşeceğiz değil mi.. hiç fark yok, hatta karnımdaki şişlerim bile indi. belirtilere takılmamaya çalışıyorum zaten hiç ağrım sızım da yok... sadece dün çok huzursuzdum, sinirliydim, yoktan yere eşimi üzdüm ve sonra ağladım biraz.. inşallah minnoşumun canı sıkılmamıştır.. şimdi iyiyim.. dualarınızı bizden eksik etmeyin ne olur.. hepinizi çooooook öpüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?