Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Kızlar benim geçen ay enfeksşyonum vardı malesef bu ayda devam ediyormuş benim transfer ocak ayına kaldı bunda da bir hayır var diyorum ve bekliyorum

hayırlısı olsun canım sıkma canını temizlenmiş olur bebenin yuvası hem daha iyi..bu arada geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmaya dikkat et derim zaten alman gereken önlemleri dr sölemiştir inşallah ocakta herşey daha güzel olur senin için 2011 bebesi olur inş.

herkese günaydın......dün gece kahverengi lekelenme oldu...bu sabah da dr aradım bulunduğun yerde hemen muayene olman lazım dedi....burda aradığım hastanelerde maalesef pazar olduğu için uzman dr yok.....offfff yarına kadar sabretmem gerekiyo.....böyle sıkıntı yaşayan oldumu aranızda cevaplarsanız çok sevinirim...yerleşme kanaması olsa dicem ama bu kadar geç olurmu 6haftalık oldum....bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

tatlım benim bildiğim sadece şu kırmızı kan yoksa korkma ve sen her ihtimale karşı yat, bi de beta hcg sonucun yüksek ise yani ilk yaptırdığğında yine korkma.. inşallah bişe yoktur.. milletin şakır şakır kanaması oluyo da bişe olmuyo.. olmaz bişe inşallahhh

dondurulmuş embriyo ne beni bilgilendirir misiniz??

neden saklıyorlar embriyoraları
sonra kötü amaçla kullanabilirler mi
başkasına nakletme gibi
çocukken areneda böyle bir konu izlemiştim
o günden beri tüp bebkte bana ait olanları başkalarına nakledecekler gibi geliyor
güvence var mı n

selam canım sakın panik yapma ben şuan 33 hftalık hamileyim benimde başıma gelmişti aynı şeyler 5. haftamda oldum 3 gün sürdü birde 12. haftamda olmuştu oda 4 gün sürdü kırmızıya dönmediği sürece korkma ama bildiğim bol bol su içmen gerektiği bu arada bebeğinde hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

idilcim çok teşekkür ederim cevabın için...rahatlattın beni ama ben yine de korkuyorum gerçi 11.gün değerim 298.60 tı. 13.günde 2 ye katlamıştı bugün 24.günüm ama neyin nesi bu anlamadım...gerçekten yoktur dimi önemli bişey? Allahım şu yarın bi olsada biran önce gitsem kontrole....

kızlar çok mutsuzum yaaa salak gibi dünden beri morfoloji sıkıntılarını okudum ve bütün motivasyonum 0 a indi sanki asla olmicak gibi geliyo...........

teşekkürler cevabın için...şimdilik kırmızı değil çok şükür kahverengi ama benim bildiğim adet gününde bu yerleşme kanaması olur hatta çoğu kişide adet olduğunu zannedermiş benim adetimin üstünden tam 12 gün geçti....bana garip gelen de bu işte....yani bunun ne anlama geldiği....progestan vaginal kullanmama rağmen niye böyle oldu.....Rabbim hepimizi korusun inşallahh amiiiiiiiiin..

nur bu kullanılan fitillerde bazen içerde birikip kahve rengi akıntı gibi dışarı atılıyormuş öle bişidir belki nolur stres yapma önemli bişi yoktur bence....

Amin canım ilaçlarımı kullanıyorum ayrıca soğan kürüde yapıcam bu ay iyice temizlensin bakalım :) İnşallah ocak ayında güzel haberlerle döneceğim aranıza

Gonca morfoloji sorununuzmu var?bizimde morfoloji 0 dı nisanda kasım ayında 1 olmuş zaman zaman değişiklik gösterebiliyor.

ben geldim canım yol arkadaşlarım.. güle oynaya girdim transfere, aldım minnoşu geldim Allah ın izniyle .. bu defa heyecandan mıdır nedir içeri kayış anını kaçırdım.. olsun yeter ki o iyi olsun sıkıca tutunsun annesine daha çoooook, bir ömür boyu görüşeceğiz değil mi.. hiç fark yok, hatta karnımdaki şişlerim bile indi. belirtilere takılmamaya çalışıyorum zaten hiç ağrım sızım da yok... sadece dün çok huzursuzdum, sinirliydim, yoktan yere eşimi üzdüm ve sonra ağladım biraz.. inşallah minnoşumun canı sıkılmamıştır.. şimdi iyiyim.. dualarınızı bizden eksik etmeyin ne olur.. hepinizi çooooook öpüyoruz :)

hadi bakalım hayırlı haberlerin olsun inşallaaaahhhhhhh

slm arkadaşlar biçok topiğe yazdım kimse cvp vermedi,transferimin 3.günü bugün.ve buradaki topiğin birinde okudum ananas yemek kanı sulandırdığı için yemeyin yazıyo,biçok yerdede transferden sonra ananas yeyin bol bol diyo,sizce?

valla ben yedim bir önceki transferde 3 gün yedim ama olmadı o ayrı bence bizararı yok 3 günden fazla yenmemesi öneriliyor ama onu okumuştum

anladım cnm sğl yemiyim artık o zaman,peki bana önereceğin bişi varmı şunu ye veya şunu sakın yeme diye?bu arada sen ne aşamadasın bilmiyorum ama Allah yolunu açık etsin.

bencede ananas yeme artık valla ben okadar güzel beslenmiştim ki anlatamam ama olmadı dediğim gibi ben ekimde negatif sonuç aldım donmuş transferi bekliyorum ocak başında işte durumum bu kabak çekirdeği ye demişlerdi bana birde kabızlık yaişamam adına bol bol kayısı yedim geri kalanda hep ev yemekleriyle beslendim salam sucuk sosois falan yemedim diyorum yaa okadar dikkat ettim ki anlatamam ama kısmetten öteye gidilmiyo senin sorunun ne kaçıncı denemen inşallah son olsun canım......

valla bende okumuştum ananas yiyin hüdreleri çogaltma özelligi var die ben yemiştim ama son zamanlarda yakaldım transferim 10. günü yakaladım hep yedim sonrada yedim şuan hamileyim :)gerci daha kalb atışımızı duymadık ama hayırlısı olsun

jaluse sizin sıkıntınız neydi kuzum ben bu ara acayip takılmış durumdayımda soruna:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…