Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

benim 2.denemem bu cnm ve bugün transferimin 3.günü.bak yine ikilemede kaldım yesemmi yemesemmi,kabak çekirdeği yiyorum asitli şeyler içmiyorum kola kahve kestim zaten.

tatlım korkmaaa ya nolurr.. benim 20 ile başladı da kırmızı kanamam oldu doktor korkma dedi.. sana hiiç bişe olmuycak inşallahhhh..

aynı sıkıntı donmamış embryo ile d var canım, sonuçta 3 ya da 5 gün sonra sana transfer ediliyo bu merkezine güvenmekle alakalı.. ve merkezler ödenemeyecek tazminatlar altına girmezler. artık insanlar en ufak şüphede dna testi yapabiliyo.. yeniden aynı acıları yaşamamak için olmuş embiriyonu donduruyolar. ilaç iğne olmadan gidip alıyosun sen sadece..

kızlarrrrrrrrr ben geldim dün annemlerdeydik sonuçtan sonraaa kusura bakmayın...yeni geldim eve sizi merakta bıraktım ama hemen açıp size haber veryim dedim....evetttt veeeeeeee sonuç POZİTİFFF....değer düşük ama inşallah yarın katlanır dünkü değer 37 dr çok iyi dedi ama bakalım yarında katlanırsa ne mutlu bana dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr...vee ümidinizi yitirmeyin sizleri öpüyorummmm...

canımsınnn... inşallah devam eder pozitif sonucum biliyorum canım benim sonuç ne olursa olsun elele olacağımızı...

HAdi hayırlısı inşallah güzel haberlerle dön

Tebrik ederim canım rabbim sonunu daim etsin inşallah.Hayırlısıyla sağlıkla kucağı alırsın inşallah.

HAdi belirtilerini yaz bize :)kaçıncı denemeydi sorun neydi

canımsınnn... inşallah devam eder pozitif sonucum biliyorum canım benim sonuç ne olursa olsun elele olacağımızı...

canııımm çook çook sevindiim ay iki gündür meraktan öldüüümm vallaaa hayyydii halayaaaaa yarın da geç kalmaaaaa içimize bi serin suu serppp taam mıııı sonuçta gebesiin ve artacakkkkkk inşallahhhhh ttubişiiim dansözleriii sen yollaaaaaaa bekliyorummmmm

rüyalar canım şimdiden tebrik ederim inşallah kat kat artar değerin minik mercimeğin sımsıkı tutunur sana inşallaaaah dualarımdasın canım
nur ben senin durumuna ne desem yalan olur canım diliyorum olumsuz bişeyin işareti değildir bu konuda tamamen tecrübesizim en iisi susup senin için dua etmek sanırım..lütfen panik yapma rahat olmaya çalış dua et yarında güzel haberle dön inşallah canım

tranfer olan şeker arkadaşlar nasılsınız bakalım inşallah bu defa melekleriniz sımsıkı tutunur 12 gün sonunda müjdeli haberlerle coşarız inşallah çok öpüyoum allaha emanetsiniz arkadaşlar

dur dur haber verdim yolda dansözler ver elini iki halay çekelim madem dansöz hatunlar gelene kadar

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................25Aralık
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak

ADAEGEE sıra sende şekercim haydi moral depola bu haberle 12 gün sonra seda sayanı oynatıcam sana inşallahhhh

hayırlısı olsun Rabbim inş bizlerede o güzel günleri gösterir inş..tek embriyo transferimiydi peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…