idilcim çok teşekkür ederim cevabın için...rahatlattın beni ama ben yine de korkuyorum gerçi 11.gün değerim 298.60 tı. 13.günde 2 ye katlamıştı bugün 24.günüm ama neyin nesi bu anlamadım...gerçekten yoktur dimi önemli bişey? Allahım şu yarın bi olsada biran önce gitsem kontrole....
dondurulmuş embriyo ne beni bilgilendirir misiniz??
neden saklıyorlar embriyoraları
sonra kötü amaçla kullanabilirler mi
başkasına nakletme gibi
çocukken areneda böyle bir konu izlemiştim
o günden beri tüp bebkte bana ait olanları başkalarına nakledecekler gibi geliyor
güvence var mı n
canımsınnn... inşallah devam eder pozitif sonucum biliyorum canım benim sonuç ne olursa olsun elele olacağımızı...rüyalarr hadii haberlerin iyi olsun inşallah inana bana dua ve heyecan hatta senin şuan beklediğin gibi garip bi gaygı ile bekliyorum.. inşallah iyi haberler verirsin bize.. ama haberler şimdilik iyi olmasa da biz pes etmemek için burda eleeleyiz tatlıım... hangimizin negatifi olursa olsun ellerimiz hep birbirine kenetli olacak...yeniden yeniden deneyerek alıcaz meleklerimzii inşallahh... ve diliyorum hiç birine gerek kalmadn aldımm diye gelmen.. öpüyorumm
ben geldim canım yol arkadaşlarım.. güle oynaya girdim transfere, aldım minnoşu geldim Allah ın izniyle .. bu defa heyecandan mıdır nedir içeri kayış anını kaçırdım.. olsun yeter ki o iyi olsun sıkıca tutunsun annesine daha çoooook, bir ömür boyu görüşeceğiz değil mi.. hiç fark yok, hatta karnımdaki şişlerim bile indi. belirtilere takılmamaya çalışıyorum zaten hiç ağrım sızım da yok... sadece dün çok huzursuzdum, sinirliydim, yoktan yere eşimi üzdüm ve sonra ağladım biraz.. inşallah minnoşumun canı sıkılmamıştır.. şimdi iyiyim.. dualarınızı bizden eksik etmeyin ne olur.. hepinizi çooooook öpüyoruz :)
kızlarrrrrrrrr ben geldim dün annemlerdeydik sonuçtan sonraaa kusura bakmayın...yeni geldim eve sizi merakta bıraktım ama hemen açıp size haber veryim dedim....evetttt veeeeeeee sonuç POZİTİFFF....değer düşük ama inşallah yarın katlanır dünkü değer 37 dr çok iyi dedi ama bakalım yarında katlanırsa ne mutlu bana dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr...vee ümidinizi yitirmeyin sizleri öpüyorummmm...
canımsınnn... inşallah devam eder pozitif sonucum biliyorum canım benim sonuç ne olursa olsun elele olacağımızı...
dur dur haber verdim yolda dansözlercanııımm çook çook sevindiim ay iki gündür meraktan öldüüümm vallaaa hayyydii halayaaaaa yarın da geç kalmaaaaa içimize bi serin suu serppp taam mıııı sonuçta gebesiin ve artacakkkkkk inşallahhhhh ttubişiiim dansözleriii sen yollaaaaaaa bekliyorummmmm
canııımm çook çook sevindiim ay iki gündür meraktan öldüüümm vallaaa hayyydii halayaaaaa yarın da geç kalmaaaaa içimize bi serin suu serppp taam mıııı sonuçta gebesiin ve artacakkkkkk inşallahhhhh ttubişiiim dansözleriii sen yollaaaaaaa bekliyorummmmm
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF
RÜYALARRRR.......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................25Aralık
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş.................................24 Ocak
kızlarrrrrrrrr ben geldim dün annemlerdeydik sonuçtan sonraaa kusura bakmayın...yeni geldim eve sizi merakta bıraktım ama hemen açıp size haber veryim dedim....evetttt veeeeeeee sonuç POZİTİFFF....değer düşük ama inşallah yarın katlanır dünkü değer 37 dr çok iyi dedi ama bakalım yarında katlanırsa ne mutlu bana dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr...vee ümidinizi yitirmeyin sizleri öpüyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?