Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

teşekkürler canım ALLAH iyilerle karşılaştırsın :)
BELKİ BEN DE YAPARIM DİYE SORDUM
RAHATLADAIM AMA :)

rüyalar tebrik ederim canım.sen aynı benim yaşadıklarımı yaşadın sanıyorum.bende idrar testi yapmıştım ve negatifi görünce kesin olumsuz dedim ve kabullendim.12.gün test yaptırmaya bile öylesine gittim.sonucum 22 çıkmıştı şok olmuştum ama düşük bir değer olduğu için yine ümidim yoktu.allah binlerce kez şükürler olsunki değerim katlanarak arttı ve geçen haftada kalp atışını gördük.inşalah sende öyle olacaksın canım.daha yeni sonucunu alan bir arkadaşında değeri 30 çıkmıştı oda kalp atışını gördü.yani değer düşükte çıksa sımsıkı tutunabiliyor.seninde değerin katkat artarak devam etsin ve bebeişin sağ sağlim kucağına al canım.darısı sıradaki diğer arkadaşlarımıza.

slm kızlar ben geldim nasılsınız bugün bakalım bugün doktora gittik kese göründü:))şidilik herşey iyi dedi doktor 15 gün sonra kontrol var kalb atışı için yalnız bugün hafif lekelenmem oldu : doktor da olabilir korkulacak bişe olmadıgını söyledi allahım inş kALB ATIŞINI da duyarız gelsinki 15 gün ohoo zamanda gecmek bilmiyo

pozitif çıkan arkadaşları okudum hepsine çok sevindim.darısı tüm isteyenlere bizden ayrılmasınlar bütün gelişmeleri anlatıp bizede umut olsunlar...umarım ALLAH TAMAMINA ERDİRİR...

ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM..DARISI BİZEE...ÖYLE LEKELENMELER OLUR ÇOCUK YERLEŞİRKEN OOO ÇOK GÜZEL YAAA...KENDİNİ YORMA...BU DÖNEM ÇOK ÖNEMLİİ..allah nazarlardan saklasın....

tebrikler canım!! ben topic de cok faal degilim simdilik takip ediyorum cunku henuz yeni kurtaj gecirdim 2 hafta evvel, kısmetse ocak ayında dondurulmuslarla deneyecegiz..
sizin gibi haberleri okuyunca cok umutlanıyorum.. Allah tamamına erdirsin.. cok sevindimmm

sağol canım...inşallah devamı gelirde sevincimiz devam eder...sanada geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın acı...

evet yasmin aynı yaşadıklarımız çok sağol yazını okuyunca rahatladım ve adına çokkk sevindim inşallah tamamına erersin canım benim...ayyy nasıl ümit oldun bana anlatamam katlanır inşallah bende duyarım kalp atışını...çook ama çokkk teşekürler...

rüyalarrr çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahhhhhh......
darısı başımıza inşalllaaaahhhhhhhhh

sağol canlarım...inşallah artar değerde rahatlarım...:26:inşallah hepinizin değerleri çoook yüksek çıkar ve bebişlerinizi hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız...RABBİM HAYIRLI KILSIN BU YOLU SİZE....

ayy canım benim ya sizlerin böyle yazıları beni öylesine rahatlatıyoki...yanımda olduğunuz ve beni rahatlattığınız için çok teşekkürler sizlere kızlar... RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİLERİ SİZLERE HAYIRLI KILSINNN...

Tebrik ederim canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın ve sağlıkla kucağına alırsın, 15 gün sonra mı gel dedi doktor o zamanmı duyulurmuş kalp atışları , bende duymadımya daha kalp atışlarını merak ediyorum.

ne demek tatlımm hep eleleyiz.. sonucu bildir bizee mutlaka..içimiz bi rahat etsin gerçi ben rahatım allahın izni ile artacak inanıyorum ama yine de habersiz bırakmaaaa

allah razı olsun cnm inş duyarız evet 15 gün sonra gel dedi bende daha erken gelsem dedim 15 gün çok var daha dedim oda en azından 10 gün gecsin öyle gel dedi:))11 günü burdayım ozaman dedim:)))hatta keseyi görünce 15 gün sonra kesin duymamız lazım kalb atışları dedi.

inşallah tatlım bu kadarı oldu ya şükür gerisi de gelicek.... hiç bitmiyo di mi sıkıntı kalsak da kese gör, kalp duy derken stresle geçiyo... allahım tamamına erdirsin inşallahhhh

amin cnm benim yaa bu heycanmı deyim korku bir telaş hiç bitmiyoo test,katlaması, kese derken kalb atışı o olur bitecek inşbusefer başka şeler yok şu yok bu anam bitmez bu telaş:)) neysee saglıkla hepimiz alalım inşş o günleri rabbim gösterir bizlere hepimize inşş...

ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM..DARISI BİZEE...ÖYLE LEKELENMELER OLUR ÇOCUK YERLEŞİRKEN OOO ÇOK GÜZEL YAAA...KENDİNİ YORMA...BU DÖNEM ÇOK ÖNEMLİİ..allah nazarlardan saklasın....

amin cnm aminn inşş en kısa zamanda seninde böyle haberlerini alırız inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…