Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Tuğba ,hamile olursam bu kutlamalardan bende istiyorum:))
hiiiç lafı olurmu arkadaşım ya hayırlısıyla alın bebeleri gelin bak ne kutlamalar yapıyoruz burda bende yeni dansöz arıyorum sizlerin haberi gelene kadar dansözcüklerde gelir ooo konfeti bile patlatırız inşallahh..nasılsa benden tık yok bari sayfanızı şenlendirelim ayy yine sıkıntılar çöktü geldiler kara bulutlar üstüme olmıcakmı yoksa ya yoksa boşunamı ümitle bekliyorum ...ımmm şeey galiba evet neyse neyse yeni hamişlerimizi germeyelim inşallah bi mucize olurda benim velette gelir bende bugünlerin acısını poposunu ısırarak çıkarırım

ooh oh maşallahhh bebemiz yerinide yapmış yerleşmeyede geçmiş hay maşşşşşalaaaaaaaaaahhh allahım tamamına erdirsin ccalusee

arkadaşlaaaaaaarrr geshenkten hiçmi haber yok ne yaptıki sonucu nasıl acaba mutlaka iki gündede bir olsa uğrardı endişelenmeye başladım açıkcası umarım herşey iyidir ve yolundadır :26:

Luna nerelerdesin kuzum ya ben özlemyalcinkaya nick değiştirdim çok merak ediodum seni yine aynı zamanda tarnsfer olacağız hadi bakalım

RÜYALAR canıııımmmmmm ben sana ne demiştiiiiim bak gördünmü dualarım dualarımız kabul oldu çok şükür........şükürler olsun rabbime....çok sevindim çok çok...katlayarak da devam edicek inşallah ve de 9 ay sonrada kollarımıza alıcaz Allahın izniyle.....benim 2 gün önce lekelenmem olmuştu epey bi moralim bozuldu ama neyseki bugun kü kontrolümde keseyi ve kalp atışını gördük Allaha şükürler olsun......ama kalp atışı daha geç görülmüyomudu.......neyse bulduk ta bunamayalım.....Allah sana ve isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.....dualar da herşey...ve ben hala da etmeye devam ediyorum

arkadaşlaaaaaaarrr geshenkten hiçmi haber yok ne yaptıki sonucu nasıl acaba mutlaka iki gündede bir olsa uğrardı endişelenmeye başladım açıkcası umarım herşey iyidir ve yolundadır :26:

inan bende çok merak ediyorum geshenki.....sen ne durumdasın...herşey yolunda dimi?....ayrıca verdiğin teselliler için de çok teşekkür ediyorum canım

slm..gözünaydın çok sevindim sonuca......sen de benim gibi lekelenme yaşamışşın beni çok korkuttu ama Allaha şükür bugün biz de kese ve kalp atışını görebildik....seninki niye 15 gün sonra onu anlamadım....vaginal kontroldegörülebiliyo kalp atışı.....sana karından mı bakıldı.....bi de mide bulantıların ne durumda ben ciddi ciddi kötüyüm yani çok yoğun bulantı yaşıyorum

saol cnm bendesana çok sevindimde senin ne kadarlık oldu kalb atışı duyuldu maşallah bana karnımdan bakıldı eger gözükmesse kese vajinal bakarız dedi.şükür göründü.15 gün sonra kontrole gel dedi 5+5 oldu internette çok araştırdım 6 7 haftadan önce dinletmiyolarmış doktorlar zaten ozaman atmaya başlıyomuş :S bu arada mide bulantım yok sadece bel agrım çok fena :S

selamlar arkadaşlar hamileyim 10.gün238 12.gün 658 galiba ikiz 23 aralıkta kalp atışı dinlemeye gitcem

arkadaşım.bugün okudugum ikinci güzel hbr.ben böyle olumlu hbrleri okuyunca daha çok motive oluyorum..bunların hepsi dondurulmuşlarla yapılan transferler dimi...çok güzel yaaa...ALLAH HERKESE NASİB ETSİN KİMSENİN EMEGİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN.sanada arkadaşım kalp atışını gümbür gümbür duymayı nasib etsin...sizde bizler için dua edin...lütfenn...

transferim 2 hafta sonra allahım hayırlısını nasip etsin hamiş olanları kalpten kutluyorum hayırlı olsun darısı bizlerin basına

inan bende çok merak ediyorum geshenki.....sen ne durumdasın...herşey yolunda dimi?....ayrıca verdiğin teselliler için de çok teşekkür ediyorum canım
inşalah herşey yolundadır merak etmeye başladım iyice inş.güzel haberlere döner..ben iyi gibiyim canım ya arada bi kara bulutları çekip üstüme umutsuz mutsuz olmıcak düşünceleriyle cebelleşiyorum sonra sizlerin duurmunu düşününce silkeleniyorum ama bi türlü cesaretimi toplayıp dondurmacıklarımı almaya gidemiyorummaralık reglimle gidicektim ocakta önemli bi işimiz çıktı yani kaldı ocak regline aslında bi bakıma iyi daha çok dua etme şansım olucak vakit kazanıcam nebileyim bakalım neler olucak
...recalar olsun canım teselli değil gerçek düşüncelerimi söledim inşalla rahatlatmıştır...
Allaha şükür bugün biz de kese ve kalp atışını görebildik....

sağol canım...inşallah devamı gelirde sevincimiz devam eder...sanada geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın acı...
sagol canım benim tekrar tebrik ederim!!! Allah tamamina erdirsin...

Luna nerelerdesin kuzum ya ben özlemyalcinkaya nick değiştirdim çok merak ediodum seni yine aynı zamanda tarnsfer olacağız hadi bakalım
Ay canım cok sevindim seni gordugume sorma basıma neler geldi, ikiz bos gebelik gecirdim ve gecen hafta kurtaj oldum.. Simdi kismetse ocakta basliayaagiz.. Sen neler yaptin??

Arkadaşlar dün 9. günümdü kan testim 140 çıktı Çok mutlu olmuştum 1 saattir az da olsa kanamam oluyor.Offfffffffff ya moralim çok bozuldu.Doktorum yarın testi tekrarlayalım dinlen dedi.Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu.

Canım benim de çok kanamam olmuştu..Parça parça, yoğun..Hastaneye zor yetiştim..İki gün sürdü.sonra durdu...O aralar bebeğe bişey olmadı...Kısmet..Bundan 4-5 hafta sonra hiçbişey yokken kaybettim..Boşuna korkup panik yapma...Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…