hiiiç lafı olurmu arkadaşım ya hayırlısıyla alın bebeleri gelin bak ne kutlamalar yapıyoruz burda bende yeni dansöz arıyorum sizlerin haberi gelene kadar dansözcüklerde gelir ooo konfeti bile patlatırız inşallahh..nasılsa benden tık yok bari sayfanızı şenlendirelim ayy yine sıkıntılar çöktü geldiler kara bulutlar üstüme olmıcakmı yoksa ya yoksa boşunamı ümitle bekliyorum ...ımmm şeey galiba evetTuğba ,hamile olursam bu kutlamalardan bende istiyorum:))
ooh oh maşallahhhslm kızlar ben geldim nasılsınız bugün bakalımbugün doktora gittik kese göründü:))şidilik herşey iyi dedi doktor 15 gün sonra kontrol var kalb atışı için yalnız bugün hafif lekelenmem oldu : doktor da olabilir korkulacak bişe olmadıgını söyledi allahım inş kALB ATIŞINI da duyarız gelsinki 15 gün ohoo zamanda gecmek bilmiyo
tebrikler canım!! ben topic de cok faal degilim simdilik takip ediyorum cunku henuz yeni kurtaj gecirdim 2 hafta evvel, kısmetse ocak ayında dondurulmuslarla deneyecegiz..
sizin gibi haberleri okuyunca cok umutlanıyorum.. Allah tamamına erdirsin..cok sevindimmm
arkadaşlaaaaaaarrr geshenkten hiçmi haber yok ne yaptıki sonucu nasıl acaba mutlaka iki gündede bir olsa uğrardı endişelenmeye başladım açıkcası umarım herşey iyidir ve yolundadır :26:
selamlar arkadaşlar hamileyim 10.gün238 12.gün 658 galiba ikiz 23 aralıkta kalp atışı dinlemeye gitcem
slm..gözünaydın çok sevindim sonuca......sen de benim gibi lekelenme yaşamışşın beni çok korkuttu ama Allaha şükür bugün biz de kese ve kalp atışını görebildik....seninki niye 15 gün sonra onu anlamadım....vaginal kontroldegörülebiliyo kalp atışı.....sana karından mı bakıldı.....bi de mide bulantıların ne durumda ben ciddi ciddi kötüyüm yani çok yoğun bulantı yaşıyorumslm kızlar ben geldim nasılsınız bugün bakalımbugün doktora gittik kese göründü:))şidilik herşey iyi dedi doktor 15 gün sonra kontrol var kalb atışı için yalnız bugün hafif lekelenmem oldu : doktor da olabilir korkulacak bişe olmadıgını söyledi allahım inş kALB ATIŞINI da duyarız gelsinki 15 gün ohoo zamanda gecmek bilmiyo
slm..gözünaydın çok sevindim sonuca......sen de benim gibi lekelenme yaşamışşın beni çok korkuttu ama Allaha şükür bugün biz de kese ve kalp atışını görebildik....seninki niye 15 gün sonra onu anlamadım....vaginal kontroldegörülebiliyo kalp atışı.....sana karından mı bakıldı.....bi de mide bulantıların ne durumda ben ciddi ciddi kötüyüm yani çok yoğun bulantı yaşıyorum
selamlar arkadaşlar hamileyim 10.gün238 12.gün 658 galiba ikiz 23 aralıkta kalp atışı dinlemeye gitcem
Luna nerelerdesin kuzum ya ben özlemyalcinkaya nick değiştirdim çok merak ediodum seni yine aynı zamanda tarnsfer olacağız hadi bakalım
inşalah herşey yolundadır merak etmeye başladım iyice inş.güzel haberlere döner..ben iyi gibiyim canım ya arada bi kara bulutları çekip üstüme umutsuz mutsuz olmıcak düşünceleriyle cebelleşiyorum sonra sizlerin duurmunu düşününce silkeleniyorum ama bi türlü cesaretimi toplayıp dondurmacıklarımı almaya gidemiyorumminan bende çok merak ediyorum geshenki.....sen ne durumdasın...herşey yolunda dimi?....ayrıca verdiğin teselliler için de çok teşekkür ediyorum canım
Allaha şükür bugün biz de kese ve kalp atışını görebildik....
benimde ocak ayında transferim olcak.bakarsınız bekleme süresini beraber geçiririz.biran önce gelsede bizde bu mutlulugu yaşasakk.
sagol canım benim tekrar tebrik ederim!!! Allah tamamina erdirsin...sağol canım...inşallah devamı gelirde sevincimiz devam eder...sanada geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın acı...
Ay canım cok sevindim seni gordugume sorma basıma neler geldi, ikiz bos gebelik gecirdim ve gecen hafta kurtaj oldum.. Simdi kismetse ocakta basliayaagiz.. Sen neler yaptin??Luna nerelerdesin kuzum ya ben özlemyalcinkaya nick değiştirdim çok merak ediodum seni yine aynı zamanda tarnsfer olacağız hadi bakalım
Arkadaşlar dün 9. günümdü kan testim 140 çıktı Çok mutlu olmuştum 1 saattir az da olsa kanamam oluyor.Offfffffffff ya moralim çok bozuldu.Doktorum yarın testi tekrarlayalım dinlen dedi.Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?