Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

rüyalar çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin, darısı biz bekleyenlerin başına

tubiş çok saol canım inşallah bu defa güler yüzümüz Allah ın izniyle..

rüyalar çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin, darısı biz bekleyenlerin başına

sağol canım senin transferinde hayırlı olsun...bebişin sımsıkı tutunsun ve hiççç bırakmasın Rabbim hayırlı kılsın....

çok teşekkürler canlarım benim yaa inşallah sizlerdede oynatırız...evet tekti ama değer çok düşük geldi bana yaa inşallah katlanır drm 15 i geçen değer sağlıklı demektir dedi ama ben inanamadım...hayırlısı kızlar ya inşallah katlanır...

Tatlıım korkma katlanıcak inşallahhh benim 5 ile başladıı ya yine de ümitliydim ki 500 e kadar çıkabildi birden fırladı senin de yarınn 200 lere gelmiş olcak bi gün geç tutnsa tamam işte.. göreceksinnnn :)))

canımm transferin hayırlı olsuun inşallahh seni de listenin üst kısmına hamiiişşşşşşşşşşşşş diye yazıcaz.. rekor kırıcak bu listeeee allahın da izni ile....

merabalar kizlar sizlere sorum var hastaligimin 13 cü gününde bir iki damla kanaman oldu neden olabilir fikri olan varmi?

Arkadaşlar merhaba, Bişey soracağım size.... Tüp bebek tedavisinde sürekli kan tahlilleri yapılıyordu...
Bu dondurulmuş transferinde size gene kan testleri yapıldımı periyodik olarakkk....

ay çok sevindim arkadaşım...Allah tamamına erdirsin......benim için umut oldun:)))))

Arkadaşlar merhaba, Bişey soracağım size.... Tüp bebek tedavisinde sürekli kan tahlilleri yapılıyordu...
Bu dondurulmuş transferinde size gene kan testleri yapıldımı periyodik olarakkk....

hayır canım bana şuan yapılmıyor kan tahlili... ama geneli bilmiyorumm

değildir kötü bişey kötü olsa farkederdin, ağrı sızı bişe olurdu mutlaka.. bende de bi defa oldu hatta ben hamileyim mi acaba diye ümitlenmiştim ama öyle olsa daha geç olması gerekiyomuş adete yakın.. inşallah bişe yoktur değerlendir bence sen bu günleri.. :)

genelde benim yumurtlama tarihlerim 10 cu gün oluyor yani gecti pek agrim yok sagol canim kafan karismisti rahatlattin beni

ayy cnm benimm çok sevindm inş yarın kat kat katlanır sonucun inş kucagına almayıda nasip eder rabbim

Hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ..Rabbim tamamına erdirsin...Tuğba ,hamile olursam bu kutlamalardan bende istiyorum:))

rüyalarrr çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahhhhhh......
darısı başımıza inşalllaaaahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…