rüyalar çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin, darısı biz bekleyenlerin başına
tubiş çok saol canım inşallah bu defa güler yüzümüz Allah ın izniyle..
rüyalar çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin, darısı biz bekleyenlerin başına
tubiş çok saol canım inşallah bu defa güler yüzümüz Allah ın izniyle..
kızlarrrrrrrrr ben geldim dün annemlerdeydik sonuçtan sonraaa kusura bakmayın...yeni geldim eve sizi merakta bıraktım ama hemen açıp size haber veryim dedim....evetttt veeeeeeee sonuç POZİTİFFF....değer düşük ama inşallah yarın katlanır dünkü değer 37 dr çok iyi dedi ama bakalım yarında katlanırsa ne mutlu bana dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr...vee ümidinizi yitirmeyin sizleri öpüyorummmm...
Arkadaşlar merhaba, Bişey soracağım size.... Tüp bebek tedavisinde sürekli kan tahlilleri yapılıyordu...
Bu dondurulmuş transferinde size gene kan testleri yapıldımı periyodik olarakkk....
kimsenimn fikri yokmu
kızlarrrrrrrrr ben geldim dün annemlerdeydik sonuçtan sonraaa kusura bakmayın...yeni geldim eve sizi merakta bıraktım ama hemen açıp size haber veryim dedim....evetttt veeeeeeee sonuç POZİTİFFF....değer düşük ama inşallah yarın katlanır dünkü değer 37 dr çok iyi dedi ama bakalım yarında katlanırsa ne mutlu bana dualarınızı eksik etmeyin kızlarrr...vee ümidinizi yitirmeyin sizleri öpüyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?