Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım endiselenme ben degil kanama bildigin regl gecirdim, 6 gun surdu.. tam 2. deneme icin doktora gittim ki adam gebelik kesesi gordu.. cok nadir de olsa boyle seyler olabiliyormus..
gonlunu ferah tut! Ama tabi her zaman doktorun ne derse onu yap.. biz sadece tavsiye verebiliriz..

canım endiselenme ben degil kanama bildigin regl gecirdim, 6 gun surdu.. tam 2. deneme icin doktora gittim ki adam gebelik kesesi gordu.. cok nadir de olsa boyle seyler olabiliyormus..
gonlunu ferah tut! Ama tabi her zaman doktorun ne derse onu yap.. biz sadece tavsiye verebiliriz..

slm arkadaşlar iki gündür oldukça ağır ilerliyor topik herkes nerdeee idiil ne yaptı gittimi dondurmasını almaya acaba diğer hamişlerimizdende ses seda yok fatmanur yasmin nasıllar acep neyse inşalah bi sonraki gelişimde yeni bir hamiş haberiyle sevinç çığlıkları atabilirim hoşçakalıııın

Gözdem ve Luna Arkadaşlar yazdıklarınız moral oldu sağolun.Gözdem sana geçmiş olsun.Rabbim inşallah sana ve tüm bekleyenlere sağlıklı bir hamilelik ardından anne olma mutluluğunu yaşatır inşallah.Lunacım senin bebiş ne kadarlık oldu.Allah bağışlasın.
Ben bugün test yaptırdım değer yükseldi biraz rahatladım fakat kanama azda olsa devam ediyor Dr dinlen dedi.wC ye korkarak gidiyorum İki gün sonra testi tekrar edeceğiz Şimdi sürekli yatıyorum

sağol canım ama benim meleğim kardeşinide aldı yanına tutunma olmuş ama devam edememiş...buda bittiii...inşallah siz alırsınız kucaklarınıza canım...

şimdi kaldı 5 dondurulmuş ama ben çok kararsızım onlarımı denesem yoksa sıfırdanmı başlasam...kafam karışık................

rüyaacım şimdi ne diyeceğimi de biliemiyorum çünkü çok üzgünüm, çok inanmıştım olacağına..bazen inanmak yetmiyo demek ki... allahtan hayırlısı yine de.. elbet olacak bigün.. ben senin yerinde olsam donrurulmuşla bi kere daha denerim, kısmet olunca öyle de böyle de olur bence. ama kararına da sonuna kadar saygı duyarım...hayırlı kararı verirsin inşallah.. hafta sonu gidicem ben de.. ama buruldum çok..yine de pes etmiycez yine de savaşıcaz.. çok öpüyorum seni..

kızlarrr ne yazıkki benim değerim düştü üzgünüm...İNŞALLAH SİZ MUTLU SONA ULAŞIRSINIZ...

nasıl yani şaşkın ve çöküntüdeyimama üzülmek yok sağık diyelelim allahın izniyle olucak inşallah...karar senin canımiçine hangisi sinicekse dr hangi türüne daha çok umut veriyosa onu yap derim allah sabır güç ve daha fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı analı babalı büyütebileceğin bir evlat versinn

şimdi kaldı 5 dondurulmuş ama ben çok kararsızım onlarımı denesem yoksa sıfırdanmı başlasam...kafam karışık................

arkadaşım çok üzüldüm.bu hepimizin korkusu maleseff...ve işin en zor tarafııı..beklemek.o arada hayalde kuramıyosun olmazsa daha çok hayal kırıklıgına ugramamak için.veee etrafımızdaki insanlar okadar düşüncesizki..tedavi oldugunuzu bile bile senin yanında uzun uzun hamilelik ve dogumhanedeki anılarını anlatabiliyorlar...ve en sevmedigim soru geliyorr herkesin gözü size dönerek sizin çocugunuz yokmu.yokkkk....eee kaç yıllık evlisiniz.vsss vsss vss...sonra içlerinden biri insafa geliyorda konuyu degiştiriyorr..böylee bu da bizim kaderimizmiş..o yüzden üzülme arkadaşım yalnız degilsin..bence tekrar dene madem varmış dondurulmuşların hiç durma..bak ben 13.haftalıkken kaybetmiştim ilkini olmuycaksa başında olması daha iyii...hadii dualarımız seninleee...

kızlarrr ne yazıkki benim değerim düştü üzgünüm...İNŞALLAH SİZ MUTLU SONA ULAŞIRSINIZ...

cnm benim ne diyecegimi bilemedim üzlme bitanem demekle olmaz bilirim üzülürsün hepimiz farklı farklı olaylarla karşılaştık hepi ayrı bi acı hepsi ayrı hüzün..ben şunu derim kesinlikle pes etmee 1 2ay gecsin toparla kendini dondurulmuşlarla devm et derim.veren rabbim alan rabbim ol der olur inşş en kısa zamanda bak bana tüp bebekle ilk oldu 9 haftalıkken kaybettim.. çok acı çok zorr olupta böyle üzülmektense en başından olmaması daha iyi.allahın s3vdikleri kullarıyız... allahım ne kadar büyyükki şuan allahım izin verirse inş kalb atışınıda duyarsak hamileyim diyecegim bu sene 20 temmuzda birini kaybettim seneye 20 temmuzda allah nasip ederse digerini kucagıma alacagım.bende dondurulmuşlarla denedim önce allah sonra şans bu bence pes etme hiçbi zaman...kimbilirki belki seneye bu üzüldügün günlerde anne olcaksın...

Son düzenleme:
kızlar gunaydın sormak ıstedıgım bır sey var dondurulmuslarlan ilac parası vede hastaneye cok para verılıormu
yksa sadece dondurup cozdurmye ıgnelremı para verıorsunuz
dondurulmuslarlan nasıl ıslem uygulandıgını bana anlatırmısınız?

Kızlar hamile olan arkadaşlar, nasılsınız benim hiçbişeyim yok çok iyiyim ne bulantı ne baş dönmesi ne uyku ne sık idrara çıkma hiçbişey hiçbir hamilelik belirtisi yok , keseyi gördük ama kalp atışlarını daha duymadık. benim gibi olan arkadaş varmı acaba bu normal bir durummu ay bu durumuma üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım.

incicim maalesef ben ikiz boş gebelik yaşadım Allah korusun hepinizi boyle bir seyden.. 2.5 hafta once kurtaj oldum simdi umutlarımı dondurmalarıma bagladım :)) insallah gelecek ay deneyecegiz bir daha..
bizi haberdar et.. emin ol bebegin saglıklıdır canım inan.. bak bende hic kanama bir sey olmadı mesela.. belki de kanama iyice yerlesmesinin isaretidir.. bana doktor soyle acıklamıstı embriyo rahimde kendine yer ayarlıyor ve ayalarken kılcal damarlarını kazıyor bu da hafif olcekli kanamalr oluyor.. normalde kan asagıya gelene kadar koyulasmalı eger kırmızıysa dinlenmen lazımdir diye bilgi vermisti..
eger senin doktor da bir sey yok diyorsa sadece yat tatlım.. arakadaslarımın da basına geldi.. sadece ve sadece yattılar ikisinin de kollarında simdi.. takma kafana kitap dergi bir seyler oku puzzle falan yap..
insallah bebisin senle kalacak insallah!

canım benim seni anlayabiliriz inan biz de kaybettik ve nasıl bir sey oldugunu biliyoruz.. soylenecek hicbir soz yok.. sadece umutlarını kaybetme .. ne demisler, "nefes alıyorsak umut vardır" ... Allah yardımcın olsun tatlım...dualarımız seninle..

evet canım kaybetmek daha acı bilirim 6 aylık bebeğimi kaybettim ben...kayıp daha acı ben diyorum zaten Rabbim bir evlat mezarım daha olmasın diye...iyiyim...inşallah canım sizler mutlu olursunuz sağlıklı sıhatli alırsınız kucağınıza...

sağol canım evet başında olması daha iyi 6 aylık bebeğimi kaybettim o daha acıydı...iyiyim çünkü diyodum Rabbim bir mezarım daha olmasın...kimbilir belkide kaybedecektim yine içimde onu, beynimde hayalini,yüreğimde sevgisini büyütecek ve kaybedecektim aynı ilk meleğimi kaybettiğim gibi....

sağol canım sizleride üzmek istemezdim ama olmadı işte...Hakkımızda hayırlısı...kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum...bakalım zaman gösterecek.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…