sağol canım sizleride üzmek istemezdim ama olmadı işte...Hakkımızda hayırlısı...kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum...bakalım zaman gösterecek.........
Canım çok üzüldüm inan.Ben de 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi..Sonra dua ettim ..Rabbim olmayacaksa baştan olmasın die..Senin için de hayırlısı budur...Başka donmuşun yok mu?? Bide genetik test falan yaptırmadın mı???
gözdem cnm nasılsın ? genetik testlerini yaptırdın mı ??
gözdem cnm nasılsın ? genetik testlerini yaptırdın mı ??
selam kızlar yaaa çok moralim bozuk bana yardım edin lütfen bugün adetimin 13. günü transferime 4 gün kalmıştı ki ilk defa hayatımda kanamam oldu... hiç böyle olan var mı neden oldu ki acaba, transfer iptal mi edilir böyle bi durumda sizce... bu arada ben şuan estraderm bant kullanıyorum sadece.. onula alakalı mıdır bilen var mııı?
kanama regl gibi yoğun değil daa az ama lekelenme falan da değil baya geliyo. burada doktora gittim fzla ostrejen yüklendiği için ostrejen kırılma kanaması dedi. sonra kemal beyle görüştüm batlardan kaynaklanmış olabileceğini söyledi o da. tabii transferim iptal oldu.. büyük eyecanla ve sabırsızlıkla yola döktüğüm umutlarımı geri topladım.. bir ay sonra bant kullanamaylım dedi. ilk defa endometriumumla ilgili sorun yaşadım. diğer denemelerde hiç bişe kullanamdan oluyodu normal..şimdi de keşke kullanmasaydık.. çok üzgünüm.. ve bugün en çok hayırlısı kelimesini duydum..kısmetsizimkanamam derken regl gibimi oluyon bende estraderm kulladım ve hala kullanıyom onla alakalı oldugunu sanmıyorum funda hanıma yada inci hanıma tel açıp soraydın bi:26:
selam kızlar yaaa çok moralim bozuk bana yardım edin lütfen bugün adetimin 13. günü transferime 4 gün kalmıştı ki ilk defa hayatımda kanamam oldu... hiç böyle olan var mı neden oldu ki acaba, transfer iptal mi edilir böyle bi durumda sizce... bu arada ben şuan estraderm bant kullanıyorum sadece.. onula alakalı mıdır bilen var mııı?
Canım çok üzüldüm inan.Ben de 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi..Sonra dua ettim ..Rabbim olmayacaksa baştan olmasın die..Senin için de hayırlısı budur...Başka donmuşun yok mu?? Bide genetik test falan yaptırmadın mı???
rüyalar çok geçmiş olsun...allah sabır versin arkadaşım.....inşallah birdahaki sefere olacak.....sen içini ferah tut.Allah büyük ..inşallah hepimize nasip etcek
kanama regl gibi yoğun değil daa az ama lekelenme falan da değil baya geliyo. burada doktora gittim fzla ostrejen yüklendiği için ostrejen kırılma kanaması dedi. sonra kemal beyle görüştüm batlardan kaynaklanmış olabileceğini söyledi o da. tabii transferim iptal oldu.. büyük eyecanla ve sabırsızlıkla yola döktüğüm umutlarımı geri topladım.. bir ay sonra bant kullanamaylım dedi. ilk defa endometriumumla ilgili sorun yaşadım. diğer denemelerde hiç bişe kullanamdan oluyodu normal..şimdi de keşke kullanmasaydık.. çok üzgünüm.. ve bugün en çok hayırlısı kelimesini duydum..kısmetsizimve de mutsuz..
ah be tatlımvardır bundada bi hayır, öyle düşünmeye çalış
kanama regl gibi yoğun değil daa az ama lekelenme falan da değil baya geliyo. burada doktora gittim fzla ostrejen yüklendiği için ostrejen kırılma kanaması dedi. sonra kemal beyle görüştüm batlardan kaynaklanmış olabileceğini söyledi o da. tabii transferim iptal oldu.. büyük eyecanla ve sabırsızlıkla yola döktüğüm umutlarımı geri topladım.. bir ay sonra bant kullanamaylım dedi. ilk defa endometriumumla ilgili sorun yaşadım. diğer denemelerde hiç bişe kullanamdan oluyodu normal..şimdi de keşke kullanmasaydık.. çok üzgünüm.. ve bugün en çok hayırlısı kelimesini duydum..kısmetsizimve de mutsuz..
canııımm lütfen üzülmemeye çalış gerçekten ben inanıyorumki bu işte bir hayır var çünkü ilkkez böyle birşey duydum rabbim yüzüne gümüş bence inan çok iyi anlıyrum seni planlar hayaller suya düştü gibi görünsede inanki bu güzel başlangıçlara yol açıcak ben çok inanıyorum baştan beri diyorum bu kadar sıkıntı stres yapma lütfen bundan sonrası için üzülme herşeyin hayırlısı sonuçta eimizden bişi gelmiyo canım peki bi sonraki adetle başlayabiliyomusun dr bişi söedimi...çok öpüyorum o güze yüreğinden canımmmçok saolo canım, öyle düşünmeye çalışıyorum ama yılların da birikimi var ya.. ne bilyim,o kadar aciz hissediyorum kendimi.. gitsem de demek eli boş dönecektim, kısmet olmayacaktı yine..
Ah be canım nerdesin?? Sohbetini özledim valla..Gözüm seni arar oldu...Neler yapıyosun...? Tedavide ne aşamadasın?? Benim test sonuçlarım pazartesi elimde olucak..Ama hastaneyi arayıp teste bakan çocuğa sordum..Doktor yorumlayacak tabii ama bişey görünmüyo gibi dedi...Sabırsızlıkla bekliyorum..Bu ay 15i gibi adet olup kontrole gidicem..Bir daha ki ay başlayacağım kısmetse...
Uzak durmaya çalışıyorum cnm :) Kafamı çok takıyorum çünkü en son laparoskopi oldum sol tüpümde hafif tıkanıklık vardı açıldı . Bende ocak reglimle dondurulmuşu denemek istiyorum.
Ne zaman yaptırmıştın testleri ?
Genetik araştırma yaptırmak için herhangi bir rapora falan ihtiyaç var mı ? Mesela ben istesem yaptırabilir miyim ?
Gozdemmmmm yaa bazen hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. Bunun sonu yok gibi geliyor ama sonra kendimi toparlıyorum .
İnş hepimiz en kısa zamanda hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız .
Aynı zamanda mı deneyeceğiz yanii :)) sende ocak di mi ??
Arada sohbet edelim bende özlemişim sohbetini zaten bizim dönemimizden çok arkadaş göremiyorum ben =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?