Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

tupbaby tanıdınmı beni nisan mayıs ayında?yeni tedaviye başlıyosun sanırım hayırlısı olsun cnm bende transferliyim gün sayıyorum..

:)) tanımaz mıyım cnm açtığım topikte listemizdeydin :)))
İnş güzel haberlerle gelirsin tatlım :)) yeni tedavimi dondurulmuş mu ?
Bence transfer zamanında çok topiklerde dolaşma çünkü insan ister istemez belirti aramaya çalışıyor (diğer arkadaşlardan görüyor ) ve stres yapıyor .Sen bilirsin tabii bu site biraz bağımlılık yapıyoor

canımmm ço saol yaa.. bilmiorum ki hiç beklemiyodum ya böle bişe ço üzüldüm bu da geçer de işte delik deşik oldu valla.. bilmiorum bi dahai ay gidicem her zamanki gibi aksilik ne çıkacak bilmiorumda ben çok ümitsizim her zaman bişi çıkyıo ya

Testleri yaptıralı 1.5 aydan fazla oldu...Benim eşimin doktorunun yardımıyla yaptırabildim o olmasaydı 5-6 aya randevu veriyorlardı...Şimdi bu ay ayın 15 i gibi adet olsam kontrole gitsem diyorum..Tekrar adet olduğumda yani ocak 15 gibi başlamak niyetindeyim ama kısmet tabii..Hangi hastaneye karar verdin bu arada??

inşallah salı günü güzel hbr veririm size cnm,ben sil baştan yeni tedaviye başladım cnm bide eşime bildiğin gibi tese uygulanmıştı ya o yüzden 6 ay bekledik ve öyle başladık tedaviye,ahh cnm sorma hergün girdim siteye dediğin gibi fena bi bağımlılığım oldu ne belirtiler aradım kendimde ama akıllandım boşverdim gitti,senin tedavin ne durumda cnm..bu arada benim için şans dile ttalım..

geshenk seni gerçekten cok merak ettik ve çok özledik nerelerdesin?n,ç,n hiçbirimize ses vermedin??
sen böyle yaptıkça biz çok üzülüyoruz...herşeyin hayırlısı sen saglıklı ol eşinle sımsıkı sarılın birbirinize...

anlıyorum seni ama sende biliyosunki kısmetten öteye geçilmiyo inşalah bi dahaki ay herşey çok güzel olucak artık kendini kasıp sıkmayı bırakki hormonarında kendine gelsin azıcık seyirci kal şekercim harap etme kendini olurmu..inşalah meleğini kucağına alınca o delik deşiklerden eser kalmıcak yerini mutluluk çığıkları aocak bak görürüüsün

idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllll bak bir önceki mesajda yerini mutluluk çığıkları alacak yerine aocak yazmışım bak bunda bi hayır var parmaklarım ocak yazmış bilinç dışı haydi gül gül ben inanıyorum hemde çoookkkk...hem bak yalnız sıkılırım orda diyodun kimbilir aynı süreye denk gelirsek bende yanında olabilirim hehoootttttyyyyyt

tatlı arkadaşıım beniimmm hadi inşallahh beraber olsak ne güsel olur di miiii yaaa bu arada ben o batlardan kullnamasam mı ilaç kullanırız dedi kemal hoca ama...
kızlar bant kullanıp da benim gibi ara kanama ile tedavisi yarım kalan olmadı mı hiiççç? estraderm 100 lük kullanmıştım ama çok mu gelmiş nolmuş 13. günü adet oldum bi daha.. şimdi de bant yerine hap kullanalım dedi e aynısı olmaz mı kii?

Kızlar şimdi doktordan geldim. Allahıma çok şükür kalp atışlarını duyduk 6+3 haftalık hamileyim. Dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlara umut olsun diye yazıyorum hiç moralinizi bozmayın benim normal tüp bebek tedavimde tutmadı bak dondurulmuşlarla oldu. Dondurulmuşlarda şans daha fazla çünkü vücudun dinlenmiş oluyo fazla ilaç kullanmıyorsun daha çok şansınız oluyor bide bol bol dua edin dua çok önemli her şeyi veren Allah.

Merhaba herkese inş. keyfiniz yerindedir:82:

Ben çok üzgünüm dün dondurulmuş transferim vardı Ank. gittik ama emriyorlar canlanmadı bir tanesi iyi giibiydi ama doktor uğraşmayalım taze emriyo ile yapalım dedi bu ay başlıcam tekrar ganola-f ye sıfırdan.

Allah yardımcınız olsun.

ayy gercektenmiii çok sevindimmmaşallahhhh subanallah allahım inş bende duyarım kalb atışını haftaya gidecem bende ya

Of çok uzun sürüyormuş :I ben yaptırmak isterimde yaparlar mı bilmiyorıum. Doktora ne demem lazım cnm?
Buarada Bende ocak 15 gibi başlayacağım ( kısmetse) =))) Bahçecide denemeye karar verdim tatlım sen ??

İnş tatlım inanıyorum ki güzel sonuçlarla geleceksin
Belirtiler herkeste farklılık gösteriyor bunu çok okuduk sen içini ferah tut bol bol dua et cnm.
Dua okuyacağım birazdan senin içinde okuyacağım :)
Ben 15 ocak gibi dondurulmuş tedavisine başlayacağım allah kısmet ederse

Of çok uzun sürüyormuş :I ben yaptırmak isterimde yaparlar mı bilmiyorıum. Doktora ne demem lazım cnm?
Buarada Bende ocak 15 gibi başlayacağım ( kısmetse) =))) Bahçecide denemeye karar verdim tatlım sen ??

Aynı zamanlarda başlıyoruz kısmetse..Hemen gidersen yetişir testler o zaman..3 düşüğüm var dersen yapıyolar...Ben heralde memorialde devam edeceğim..

canımm çok çok sevindimm allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. Dua et bize de :))

canımm ben de iyi değilim, ama hayırlısı diyoruz işte yine.. üzülme denemez ki..benim de transferim iptal oldu.. Ama olsaymış da nasip değilmiş olmayacakmış demek ki... inşallahh güler bize de kader bigün..

tupbaby sağl cnm arkadaşım iyi dileklerin içinn
belirtileri çok taktım kafama ama artık ilgilenmiyorum
dualarına benide eklediğin için sağol cnm Allah razı olsun
seninde tedavin 1 ay sonra hemen hemen inşallah senin içi hayırlısı olur cnm dondurulmuşunun olması çok güzel,sen nerede yaptırmıştın tedavini?

kızlar iyi geceler..ben daha öncede bazı şeyler sormuştum ama cevap veren olmadı. bende 1 hafta sonra regli olucam ve dondurulmuşumu deneyeceğim. benim sadece 1 tane dondurulmuşum var.o yüzden çok ama çok kaygılıyım. çözülme aşamasında birşey olr mu diye. bilginiz var mı . çok sık yaşanan bir durum mu.. lütfen bildikleriizi paylaşırmısınız. ayrıca üreç nasıl işliyor transfere kadar kaç kez kontrole gidiliyor, çok ilaç kullanılıyor mu. normal tüp tedavisi kadar uzun ve meşakkatli değil bildiğim kadarıyla. cevaplayan olursa çok sevinirim..

Cnm merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz:)) benimde bir negatif denemem oldu ve elimde sadece 1 tane embriyom var.Bende çok korkuyordum ama şöyle düşün birçok insana göre şanlıyız.Okuyoruz hep tedavi sonrası donduralacak kadar kaliteli embriyosu kalmayan arkadaşları onun için biz 1-0 öndeyiz öyle düşün :))
Ayrıca ona güven annesi ona inanki seni yarı yolda bırakmasın .Hem bu tedavi daha zahmetsiz hem daha uygun ohhh neden denemeyelim ki :))
Kaç arkadaş tanıyorum dondurulmuşları çözüldükten sonra kalitesi düşen ama allahım ol dedikten sonra oluyor işte :))
Ben doktoruma sıfır tedavimi dondurulmuş mu dediğimde düşünmeden dondurulmuş dedi.Deneyelim dedi dondurulmuş şansı daha yüksek oluyor dedi bende tamam dedim .
inş olacak inş ama olmadı diyelim çok şükür sağlığımız yerinde maddi manevi gücüümüz yettiği yere kadar deneriz bee arkadaşım sen üzme tatlı canını :))
Bu tedavinde toplamda 2 yada 3 kere gidiyorsun muayeneye ilaçlarının maliyetide 150-200 arası birşey tutuyor cnm eğer kafana takılan birşey olursa ya da dertleşmek istersen ben burdayım öptüm

Son düzenleme:

:) İlk tedavim Memorial da cnm 2. bahçecide olacak allah kısmet ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…