tupbaby tanıdınmı beni nisan mayıs ayında?yeni tedaviye başlıyosun sanırım hayırlısı olsun cnm bende transferliyim gün sayıyorum..
canımmm ço saol yaa.. bilmiorum ki hiç beklemiyodum ya böle bişe ço üzüldüm bu da geçer de işte delik deşik oldu valla.. bilmiorum bi dahai ay gidicem her zamanki gibi aksilik ne çıkacak bilmiorumda ben çok ümitsizim her zaman bişi çıkyıo yacanııımm lütfen üzülmemeye çalış gerçekten ben inanıyorumki bu işte bir hayır var çünkü ilkkez böyle birşey duydum rabbim yüzüne gümüş bence inan çok iyi anlıyrum seni planlar hayaller suya düştü gibi görünsede inanki bu güzel başlangıçlara yol açıcak ben çok inanıyorum baştan beri diyorum bu kadar sıkıntı stres yapma lütfen bundan sonrası için üzülme herşeyin hayırlısı sonuçta eimizden bişi gelmiyo canım peki bi sonraki adetle başlayabiliyomusun dr bişi söedimi...çok öpüyorum o güze yüreğinden canımmm
fırsatın varsa buyur gel erzuruma misafirim ol değişiklik olur sana gitar çalarım gııı hem çalar hem oynarım senin için
Uzak durmaya çalışıyorum cnm :) Kafamı çok takıyorum çünkü en son laparoskopi oldum sol tüpümde hafif tıkanıklık vardı açıldı . Bende ocak reglimle dondurulmuşu denemek istiyorum.
Ne zaman yaptırmıştın testleri ?
Genetik araştırma yaptırmak için herhangi bir rapora falan ihtiyaç var mı ? Mesela ben istesem yaptırabilir miyim ?
Gozdemmmmm yaa bazen hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. Bunun sonu yok gibi geliyor ama sonra kendimi toparlıyorum .
İnş hepimiz en kısa zamanda hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız .
Aynı zamanda mı deneyeceğiz yanii :)) sende ocak di mi ??
Arada sohbet edelim bende özlemişim sohbetini zaten bizim dönemimizden çok arkadaş göremiyorum ben =((
:)) tanımaz mıyım cnm açtığım topikte listemizdeydin :)))
İnş güzel haberlerle gelirsin tatlım :)) yeni tedavimi dondurulmuş mu ?
Bence transfer zamanında çok topiklerde dolaşma çünkü insan ister istemez belirti aramaya çalışıyor (diğer arkadaşlardan görüyor ) ve stres yapıyor .Sen bilirsin tabii bu site biraz bağımlılık yapıyoor
neden bu kadar erken yaptırdın ve bu değer kesin mi yok demek ve asla yükselmez demekmi? belli mi olur Rabbimin işi dur bakalım belki birden yükselir belki test htalı.. üzülme olurmu.. demek o ağrıları ilaçlar yapıyor.. o ylancı ağrılar bende de baştan beri vardı demek boşuna.. basıl şiştim kaldım dudağım yara ne bileyim yine mi boşa yaa.. moralim bozuldu off neyse.. belli yani bizim şu anda buna göre ne olduğu.. bizim 9. gündü bugün( test yaptırmaya hiiiiiç cesaretim yok bu sefer.. acaba hazırmıyım negatifi duymaya.. oysa ne rahattım neden tuhaf oldum şimdi..
anlıyorum seni ama sende biliyosunki kısmetten öteye geçilmiyocanımmm ço saol yaa.. bilmiorum ki hiç beklemiyodum ya böle bişe ço üzüldüm bu da geçer de işte delik deşik oldu valla.. bilmiorum bi dahai ay gidicem her zamanki gibi aksilik ne çıkacak bilmiorumda ben çok ümitsizim her zaman bişi çıkyıo ya
Kızlar şimdi doktordan geldim. Allahıma çok şükür kalp atışlarını duyduk 6+3 haftalık hamileyim. Dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlara umut olsun diye yazıyorum hiç moralinizi bozmayın benim normal tüp bebek tedavimde tutmadı bak dondurulmuşlarla oldu. Dondurulmuşlarda şans daha fazla çünkü vücudun dinlenmiş oluyo fazla ilaç kullanmıyorsun daha çok şansınız oluyor bide bol bol dua edin dua çok önemli her şeyi veren Allah.
Testleri yaptıralı 1.5 aydan fazla oldu...Benim eşimin doktorunun yardımıyla yaptırabildim o olmasaydı 5-6 aya randevu veriyorlardı...Şimdi bu ay ayın 15 i gibi adet olsam kontrole gitsem diyorum..Tekrar adet olduğumda yani ocak 15 gibi başlamak niyetindeyim ama kısmet tabii..Hangi hastaneye karar verdin bu arada??
inşallah salı günü güzel hbr veririm size cnm,ben sil baştan yeni tedaviye başladım cnm bide eşime bildiğin gibi tese uygulanmıştı ya o yüzden 6 ay bekledik ve öyle başladık tedaviye,ahh cnm sorma hergün girdim siteye dediğin gibi fena bi bağımlılığım oldu ne belirtiler aradım kendimde ama akıllandım boşverdim gitti,senin tedavin ne durumda cnm..bu arada benim için şans dile ttalım..
Of çok uzun sürüyormuş :I ben yaptırmak isterimde yaparlar mı bilmiyorıum. Doktora ne demem lazım cnm?
Buarada Bende ocak 15 gibi başlayacağım ( kısmetse) =))) Bahçecide denemeye karar verdim tatlım sen ??
kızlar şimdi doktordan geldim. Allahıma çok şükür kalp atışlarını duyduk 6+3 haftalık hamileyim. Dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlara umut olsun diye yazıyorum hiç moralinizi bozmayın benim normal tüp bebek tedavimde tutmadı bak dondurulmuşlarla oldu. Dondurulmuşlarda şans daha fazla çünkü vücudun dinlenmiş oluyo fazla ilaç kullanmıyorsun daha çok şansınız oluyor bide bol bol dua edin dua çok önemli her şeyi veren allah.
merhaba herkese inş. Keyfiniz yerindedir:82:
Ben çok üzgünümDün dondurulmuş transferim vardı ank. Gittik ama emriyorlar canlanmadı bir tanesi iyi giibiydi ama doktor uğraşmayalım taze emriyo ile yapalım dedi bu ay başlıcam tekrar ganola-f ye sıfırdan.
Allah yardımcınız olsun.
İnş tatlım inanıyorum ki güzel sonuçlarla geleceksin
Belirtiler herkeste farklılık gösteriyor bunu çok okuduk sen içini ferah tut bol bol dua et cnm.
Dua okuyacağım birazdan senin içinde okuyacağım :)
Ben 15 ocak gibi dondurulmuş tedavisine başlayacağım allah kısmet ederse
kızlar iyi geceler..ben daha öncede bazı şeyler sormuştum ama cevap veren olmadı. bende 1 hafta sonra regli olucam ve dondurulmuşumu deneyeceğim. benim sadece 1 tane dondurulmuşum var.o yüzden çok ama çok kaygılıyım. çözülme aşamasında birşey olr mu diye. bilginiz var mı . çok sık yaşanan bir durum mu.. lütfen bildikleriizi paylaşırmısınız. ayrıca üreç nasıl işliyor transfere kadar kaç kez kontrole gidiliyor, çok ilaç kullanılıyor mu. normal tüp tedavisi kadar uzun ve meşakkatli değil bildiğim kadarıyla. cevaplayan olursa çok sevinirim..
tupbaby sağl cnm arkadaşım iyi dileklerin içinn
belirtileri çok taktım kafama ama artık ilgilenmiyorum
dualarına benide eklediğin için sağol cnm Allah razı olsun
seninde tedavin 1 ay sonra hemen hemen inşallah senin içi hayırlısı olur cnm dondurulmuşunun olması çok güzel,sen nerede yaptırmıştın tedavini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?