Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Aynı zamanlarda başlıyoruz kısmetse..Hemen gidersen yetişir testler o zaman..3 düşüğüm var dersen yapıyolar...Ben heralde memorialde devam edeceğim..

Sen memnundun cnm hastaneden bencede aynı yerde dene.
Zaten olumlu sonuç almıştın inş dondurulmuş tedavinde öyle olaacak ve sağlıklı gebelik elde deceksin :))
Gelişmmelerden birbirimizi haberdar ederiz tatlım :87:

jaluse çizelgeni özeline atmıştım canım...nasıl takacağınıda anlattım..takabildin mi...?

canım çok teşekkür ederim. ilgin ve bilgi verdiğin için. yalnız merak ettim. sen o bir embryo ne oldu konuldu mu sen hangi aşamadasın.transfer yapıldı mı

canım çok teşekkür ederim. ilgin ve bilgi verdiğin için. yalnız merak ettim. sen o bir embryo ne oldu konuldu mu sen hangi aşamadasın.transfer yapıldı mı

Yok cnm daha değil ben ocağın ortasında tedaviye başlamayı düşünüyorum. Tek embriyom yaşarsa onu koydurucam :)))

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF

2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş..............................24 Ocak

adaege nerelerdesniin naptıın haber yok mu benim ertelendi sorun çıktı.. sesimiz soluğumuz kesilmesinnn ...umut listemiz bu.. bu defa olmayanlar bi dahakine olcak inşallahhhh.. haberlerinizi bekliyoruuz

kızlarr listeye katılmak isteyenleeer haber veriinn

Son düzenleme:

mrb.bende siteye katılmak istiyorum .daha öncede katılmaya çalıştım ama pek sesimi duyan olmadı.ocakta dondurulmuşlarla deneyeceğim bende

kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:

destannn hemen ekliyorum seniii...
her zamans eninle canım neresi düşük değerinin bi gün geç tutulmuş olsa iki gün sonra 100 ü kesin geçer.. hiç üzülmeeee hayırlı olsuunnnn darısı bizee olsunn :))

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF

2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş..............................24 Ocak:70
:
11.Destan82........................................................................................................Ocak

idil cim inş dediğin gibidir bebişim geç tutunmuşturda değer ondan düşüktür,2 gün önce hafif lekelenmem olmuştu belki o gün tutunduda tutunma lekelenmesiydi hemde belki geç tutunduğu için değer düşüktür,
rabbim herkese versin herkesciklere versin bebiş benide ayırmasın inş..

selam canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende ocakta tek embryom için hazırlanacağım. canım adetle beraber rahim duvarı belli bir kalınlığa ulaşana kadar 2 günde dr a gidiyorsun uygun gördüğü günde transfer tüp bebek kadar zor olmaz galiba. tekde olsa şans vermek lazım varmı acaba tek konup tutan.

hamile arkadaşları gördükçe umutlanıyorum bende.birinci deneme olumsuz olunca insan ikinciden korkuyor, gene aynı üzüntüyü yaşamak ve beslediğin ümitler solacak diye.allahım herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin

aaaa o nasıl sözz aşkol emi ne demek sevinemedim maşallah canımcım yasmini hatırlarsan kızcağızın değeri 20 lerdeydi maşallah şimdi kalp atışını duydu bunları düşün bence gayet güzel değerin normal yolla olan gebeliklerde 5 ve üzeri pozitif seninki hazırlanmış o süreci geçmiş embriyo bence gayet iyi yani herksinki 100 veya üzeri olacak diye bişey yok lütfen kasıp sıkma kendini haydi hamile moduna gir her anını saniyeni bile değerlendir
canım dansözleri getirmek istiyorum ama istersen ikinci değerinle gelde öyle kutlayalım senin için rahat olsun ama ben bir iki halay çekmeden çıkmam heee

Biz olacağız inş :))) bende ocakta tek embriyomla yola devam edeceğimm :))) İlk sayfalardan okumaya başlarsanız görüceksiniz tek embriyoyla tutan arkdaşlarımız var

s.tuğba ayy cnm benim ne güzel şeyler yazmışsın okuyunca bi havam bile değişti hee
ahh cnm 2 gün sonra değerim bi katlansın o zaman ne alaylar çekeriz sen hele gör,
bebişim inşallah annesine geç tutunmuşturdurda ondandır değerin düşüklüğü diye düşünüyorum,
bide 2 gün önce hafif lekelenmem olmuştu acaba o zamanmı tutunduda değer ondan azdı bugün oda tutunma lekelenmesimiydi die düşünüyorum
ahh cnm sğl yazdıkların için eşimle daha kimseye söylemedik 2.değeri öğrenelim ondan sonra söyleyeceğiz inşallah perşembe günü güzel hbrler veririm sizlerede inşallah yarabbim yardım et bu yolda olan bütün kullarına benide ayırma...

arkadaşım çok tebrik ediyorum da bu haber bu kadar heyecansız verilir mi. senin dondurulmuş değil galiba. kaçıncı denemen. allah tamamına erdirsin inş.

Insallah canim degerlerin kat kat artarda, bizlerede morel olursun, lutfen sonuclari aldinmi bizide bilgilendir, dondurlmusalrla sans cok dusuk diyolar ama yazilanlari okudukca banada Ocak asyinda basliycam tedavim icin morel oluyo, bende dondulmuslarla denedim, hamile kaldim ama bir hafta sonra kan degeri dustu, simdi o yuzden korkuyprum biraz dondurulmuslara denmekten ama en azindan hamile kalabildim icin sevinmistim, umarim degerlein kat kat katlanir, canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…