Aynı zamanlarda başlıyoruz kısmetse..Hemen gidersen yetişir testler o zaman..3 düşüğüm var dersen yapıyolar...Ben heralde memorialde devam edeceğim..
Cnm merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz:)) benimde bir negatif denemem oldu ve elimde sadece 1 tane embriyom var.Bende çok korkuyordum ama şöyle düşün birçok insana göre şanlıyız.Okuyoruz hep tedavi sonrası donduralacak kadar kaliteli embriyosu kalmayan arkadaşları onun için biz 1-0 öndeyiz öyle düşün :))
Ayrıca ona güven annesi ona inanki seni yarı yolda bırakmasın .Hem bu tedavi daha zahmetsiz hem daha uygun ohhh neden denemeyelim ki :))
Kaç arkadaş tanıyorum dondurulmuşları çözüldükten sonra kalitesi düşen ama allahım ol dedikten sonra oluyor işte :))
Ben doktoruma sıfır tedavimi dondurulmuş mu dediğimde düşünmeden dondurulmuş dedi.Deneyelim dedi dondurulmuş şansı daha yüksek oluyor dedi bende tamam dedim .
inş olacak inş ama olmadı diyelim çok şükür sağlığımız yerinde maddi manevi gücüümüz yettiği yere kadar deneriz bee arkadaşım sen üzme tatlı canını :))
Bu tedavinde toplamda 2 yada 3 kere gidiyorsun muayeneye ilaçlarının maliyetide 150-200 arası birşey tutuyor cnm eğer kafana takılan birşey olursa ya da dertleşmek istersen ben burdayım öptüm
canım çok teşekkür ederim. ilgin ve bilgi verdiğin için. yalnız merak ettim. sen o bir embryo ne oldu konuldu mu sen hangi aşamadasın.transfer yapıldı mı
adaege nerelerdesniin naptıın haber yok mu benim ertelendi sorun çıktı.. sesimiz soluğumuz kesilmesinnn ...umut listemiz bu.. bu defa olmayanlar bi dahakine olcak inşallahhhh.. haberlerinizi bekliyoruuz
kızlarr listeye katılmak isteyenleeer haber veriinn
destannn hemen ekliyorum seniii...
her zamans eninle canım neresi düşük değerinin bi gün geç tutulmuş olsa iki gün sonra 100 ü kesin geçer.. hiç üzülmeeee hayırlı olsuunnnn darısı bizee olsunn :))
selam canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende ocakta tek embryom için hazırlanacağım. canım adetle beraber rahim duvarı belli bir kalınlığa ulaşana kadar 2 günde dr a gidiyorsun uygun gördüğü günde transfer tüp bebek kadar zor olmaz galiba. tekde olsa şans vermek lazım varmı acaba tek konup tutan.kızlar iyi geceler..ben daha öncede bazı şeyler sormuştum ama cevap veren olmadı. bende 1 hafta sonra regli olucam ve dondurulmuşumu deneyeceğim. benim sadece 1 tane dondurulmuşum var.o yüzden çok ama çok kaygılıyım. çözülme aşamasında birşey olr mu diye. bilginiz var mı . çok sık yaşanan bir durum mu.. lütfen bildikleriizi paylaşırmısınız. ayrıca üreç nasıl işliyor transfere kadar kaç kez kontrole gidiliyor, çok ilaç kullanılıyor mu. normal tüp tedavisi kadar uzun ve meşakkatli değil bildiğim kadarıyla. cevaplayan olursa çok sevinirim..
aaaa o nasıl sözz aşkol emi ne demek sevinemedim maşallahkıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
selam canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende ocakta tek embryom için hazırlanacağım. canım adetle beraber rahim duvarı belli bir kalınlığa ulaşana kadar 2 günde dr a gidiyorsun uygun gördüğü günde transfer tüp bebek kadar zor olmaz galiba. tekde olsa şans vermek lazım varmı acaba tek konup tutan.
aaaa o nasıl sözz aşkol emi ne demek sevinemedim maşallahcanımcım yasmini hatırlarsan kızcağızın değeri 20 lerdeydi maşallah şimdi kalp atışını duydu bunları düşün bence gayet güzel değerin normal yolla olan gebeliklerde 5 ve üzeri pozitif seninki hazırlanmış o süreci geçmiş embriyo bence gayet iyi yani herksinki 100 veya üzeri olacak diye bişey yok lütfen kasıp sıkma kendini haydi hamile moduna gir her anını saniyeni bile değerlendir
canım dansözleri getirmek istiyorum ama istersen ikinci değerinle gelde öyle kutlayalım senin için rahat olsun ama ben bir iki halay çekmeden çıkmam heee
kıslarr geldim ben yaptırdım kan tahlilimi ama pekte sevinemedim açıkçası,yaa kızlar bugün 12.günüm ama değerim 42.64 çok düşük 2 gün sonra tekrar yapıcam bakalım ne olacak,acaba yenimi tutundu yoksa gelişimimi iyi değil anlayamadım SİZCE?:18::18::18:
s.tuğba ayy cnm benim ne güzel şeyler yazmışsın okuyunca bi havam bile değişti hee
ahh cnm 2 gün sonra değerim bi katlansın o zaman ne alaylar çekeriz sen hele gör,
bebişim inşallah annesine geç tutunmuşturdurda ondandır değerin düşüklüğü diye düşünüyorum,
bide 2 gün önce hafif lekelenmem olmuştu acaba o zamanmı tutunduda değer ondan azdı bugün oda tutunma lekelenmesimiydi die düşünüyorum
ahh cnm sğl yazdıkların için eşimle daha kimseye söylemedik 2.değeri öğrenelim ondan sonra söyleyeceğiz inşallah perşembe günü güzel hbrler veririm sizlerede inşallah yarabbim yardım et bu yolda olan bütün kullarına benide ayırma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?