s.tuğba ayy cnm benim ne güzel şeyler yazmışsın okuyunca bi havam bile değişti hee
ahh cnm 2 gün sonra değerim bi katlansın o zaman ne alaylar çekeriz sen hele gör,
bebişim inşallah annesine geç tutunmuşturdurda ondandır değerin düşüklüğü diye düşünüyorum,
bide 2 gün önce hafif lekelenmem olmuştu acaba o zamanmı tutunduda değer ondan azdı bugün oda tutunma lekelenmesimiydi die düşünüyorum
ahh cnm sğl yazdıkların için eşimle daha kimseye söylemedik 2.değeri öğrenelim ondan sonra söyleyeceğiz inşallah perşembe günü güzel hbrler veririm sizlerede inşallah yarabbim yardım et bu yolda olan bütün kullarına benide ayırma...
arkadaşım çok tebrik ediyorum da bu haber bu kadar heyecansız verilir mi. senin dondurulmuş değil galiba. kaçıncı denemen. allah tamamına erdirsin inş.
Insallah canim degerlerin kat kat artarda, bizlerede morel olursun, lutfen sonuclari aldinmi bizide bilgilendir, dondurlmusalrla sans cok dusuk diyolar ama yazilanlari okudukca banada Ocak asyinda basliycam tedavim icin morel oluyo, bende dondulmuslarla denedim, hamile kaldim ama bir hafta sonra kan degeri dustu, simdi o yuzden korkuyprum biraz dondurulmuslara denmekten ama en azindan hamile kalabildim icin sevinmistim, umarim degerlein kat kat katlanir, canim
silanaz sağol cnm güzel dileklerin için teşekkürler,inşallah yarın güzel sonucumu alayım sizlerede bildirecem tabiki,senin için üzüldüm cnm ama herşeyde vardır bi hayır,arkadaşalr bi dua edin benim içinde değerim katlansın ne olur..
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF
RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF
2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş..............................24 Ocak:70
:
11.Destan82........................................................................................................Ocak
s.tuğba ayy cnm benim ne güzel şeyler yazmışsın okuyunca bi havam bile değişti hee
ahh cnm 2 gün sonra değerim bi katlansın o zaman ne alaylar çekeriz sen hele gör,
bebişim inşallah annesine geç tutunmuşturdurda ondandır değerin düşüklüğü diye düşünüyorum,
bide 2 gün önce hafif lekelenmem olmuştu acaba o zamanmı tutunduda değer ondan azdı bugün oda tutunma lekelenmesimiydi die düşünüyorum
ahh cnm sğl yazdıkların için eşimle daha kimseye söylemedik 2.değeri öğrenelim ondan sonra söyleyeceğiz inşallah perşembe günü güzel hbrler veririm sizlerede inşallah yarabbim yardım et bu yolda olan bütün kullarına benide ayırma...
merhaba arkadaşlar bende sizdenim bir dondurulmuş hamişiyim lütfen güvenin bu tedviye benim 4 tane normal denemem tutmadı 5. tedavimde bu şekşlde tuttu herşey allahtan o ol desin yeter kalbim ve dualarım her zaman sizinle tüm tedavideki arkadaşlarıma bol şans diliyorum umarım bu son tedaviniz olur allahım bu uğurda savaş veren tüm arkadaşlarıma bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah bu ara da yeni hamişlerimize de hayırlı olsun rbbim tamamına erdirsin kızlar baştan beri olan hamişleri liste yapsanızda umut olsa diğer arkadaşlarımıza ben liste yapmayı bilmiyorum bilsem yapacaktım neyse kızlar ben ara sıra yine uğrarım rabbim yar ve yardımcınız olsun
selam kızlar ben de varım beni de yazın... Ocak ayında -Acıbadem IVF
tebrik ederim canım seni takip ediyordum cok sevindim Allah tamamına erdirsin
Allah bebegini sana bagıslasın canıminsallah kucagina da alirsin .. duaların icin kendi adıma cok tesekkur ediyorum..
canım tuğba da bahsetmiş.benim değerim 12.gün 20 idi.hatta ben sonucu aldıktan sonra hiç sevinmedim.kesin kimyasal gebeliktir diye.bizde ilk sonuçtan sonra kimseye söylemedik.ama 2 gün sonra değerim 4 e katladı.o zaman bile tam sevinemedim.endişelerini anlıyorum.ama senin değerin bendende yüksek.bendede 14.gün lekelenme oldu.yani sanıyorum geç tutunma yaşadım.seninkide öyledir.inşallah perşembe günü güzel haberler alırsın canım.ayrıca düşük değerle hamile kalan birtek ben değlim.başka topikte yine antalyada tüp bebek yaptıran bir arkadaşında 12.gün değeri 30 çıktı.şimdi oda kalp atışını duydu ve hamileliği ilerliyor (maşallah) sende üzülme.inşallah sende gün gelir benimde düşük başlamıştı ama bak hamileyim diye başkalarına moral olursun.
tabii eklerim tatlım nerde yapılcak tedavin ?idilcim benide ekler misin aksilik olmazsa ocak 16 gibi tedaviye başlycam
ada ege sonuc almışta pozitif gibi pek sevinemiyo bugün 12. günü ama o 9 günden başlamış yapmaya testi de katlaması tam olmamış sanırım ondan pek sevinemiyo başk bi topikte görmüştüm yazısını 9. günü 202...10. günü 345...12 günü 400 civarı fln die yazıyordu
slm kızlaar,iyi geceler bu arada,yarın benim dönüm noktam oluyo merkezime gidip kan tahlilimi yaptıracağım bakalım inşallah bebişim bizim için mücadele ediyodurda belirtisini bize belli ederde bizleri mutlu eder bunu çok istiyorum ..
inşallah yarın size güzel hbrlerimi vericem ve hep beraber alay çekicez inş...
inşallah tatlım benim içim nedense senden yana ççok rahat biliyorum artacak allahın da izni ile.. haberlerini bekliyor olacağızzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?