Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım tuğba da bahsetmiş.benim değerim 12.gün 20 idi.hatta ben sonucu aldıktan sonra hiç sevinmedim.kesin kimyasal gebeliktir diye.bizde ilk sonuçtan sonra kimseye söylemedik.ama 2 gün sonra değerim 4 e katladı.o zaman bile tam sevinemedim.endişelerini anlıyorum.ama senin değerin bendende yüksek.bendede 14.gün lekelenme oldu.yani sanıyorum geç tutunma yaşadım.seninkide öyledir.inşallah perşembe günü güzel haberler alırsın canım.ayrıca düşük değerle hamile kalan birtek ben değlim.başka topikte yine antalyada tüp bebek yaptıran bir arkadaşında 12.gün değeri 30 çıktı.şimdi oda kalp atışını duydu ve hamileliği ilerliyor (maşallah) sende üzülme.inşallah sende gün gelir benimde düşük başlamıştı ama bak hamileyim diye başkalarına moral olursun.

arkadaşım çok tebrik ediyorum da bu haber bu kadar heyecansız verilir mi. senin dondurulmuş değil galiba. kaçıncı denemen. allah tamamına erdirsin inş.

meldicim ben bu sayfaya uğramıyordum dondurulmuş topiği olduğu için,değerim hakkında görüşlerinizi almak için burayada yazdım,değerim beklediğimden düşük çıktığı için pek yazamadım ama şimdi çok rahatım inanıyorumki değerim yükselecek,merak etme sen yarın verecem sizlere güzel hbrimi inş.
benim 2,denememdi şekerim memorialde tedavi gördüm ikisinide,dua edin kızlar ne olur değerim yükselsin hazır tutunmuşken

silanaz sağol cnm güzel dileklerin için teşekkürler,inşallah yarın güzel sonucumu alayım sizlerede bildirecem tabiki,senin için üzüldüm cnm ama herşeyde vardır bi hayır,arkadaşalr bi dua edin benim içinde değerim katlansın ne olur..

Cnm benim yarın inş değerinin katlandığınıda görücez sen içini ferah tut

merhaba arkadaşlar bende sizdenim bir dondurulmuş hamişiyim lütfen güvenin bu tedviye benim 4 tane normal denemem tutmadı 5. tedavimde bu şekşlde tuttu herşey allahtan o ol desin yeter kalbim ve dualarım her zaman sizinle tüm tedavideki arkadaşlarıma bol şans diliyorum umarım bu son tedaviniz olur allahım bu uğurda savaş veren tüm arkadaşlarıma bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah bu ara da yeni hamişlerimize de hayırlı olsun rbbim tamamına erdirsin kızlar baştan beri olan hamişleri liste yapsanızda umut olsa diğer arkadaşlarımıza ben liste yapmayı bilmiyorum bilsem yapacaktım neyse kızlar ben ara sıra yine uğrarım rabbim yar ve yardımcınız olsun

selam kızlar ben de varım beni de yazın... Ocak ayında -Acıbadem IVF

tebrik ederim canım seni takip ediyordum cok sevindim Allah tamamına erdirsin

Allah bebegini sana bagıslasın canım insallah kucagina da alirsin .. duaların icin kendi adıma cok tesekkur ediyorum..

Son düzenleme:
luna sğl cnm ,yarını bekliyorum inşallah değerimin yükseldiğini göreceğim Allahımın izni ile,Rabbim herkesin yardımcısı olsun benide ayırmasın inş..

Rica edrim canım ne demek dualarım hep sizinle aalahım senin tedavini de hayırlı uğurlu etsin inşallah pozitif sonuç alıp bebeğini kucağına alırsın bu arada liste çok güzel olmuş eline sağlık

yasmin inş cnm inş yaa sizlerin bana morel olduğunuz gibi inş bende başka arkadaşlara morel olurum,şuan için Allahımdan değerimin katlanması dışında hiç bişey istemiyorum inşallah rabbim sesimi duyacaktır bebişim bna hazır tutunmuşken onu kaybetmek istemiyorum,seninde hamileliğin hayırlı olsun cnm ne güzel sen bizlere dua et senin duaların çok tutar.

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF

2.Adaege...........................................IVI IVF/Dondurulmuş.......................................15 Aralık
2.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
3.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
4.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................26 Aralık
5..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
6.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
9.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
10.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak

11.Destan82........................................................................................................Ocak
12. Luna....................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş......................Ocak

ada ege sonuc almışta pozitif gibi pek sevinemiyo bugün 12. günü ama o 9 günden başlamış yapmaya testi de katlaması tam olmamış sanırım ondan pek sevinemiyo başk bi topikte görmüştüm yazısını 9. günü 202...10. günü 345...12 günü 400 civarı fln die yazıyordu

yaaa üzüldüm, bize haber vermedi ama belki önce çoğuldur sonra teki yola devam etmeye karar vermiştir. inşallah öyledir allah gönlüne göre versin ne diyelim...

slm kızlaar,iyi geceler bu arada,yarın benim dönüm noktam oluyo merkezime gidip kan tahlilimi yaptıracağım bakalım inşallah bebişim bizim için mücadele ediyodurda belirtisini bize belli ederde bizleri mutlu eder bunu çok istiyorum ..
inşallah yarın size güzel hbrlerimi vericem ve hep beraber alay çekicez inş...

inşallah tatlım benim içim nedense senden yana ççok rahat biliyorum artacak allahın da izni ile.. haberlerini bekliyor olacağızzzz :)

listede benim eksik bilgilerim var.hemen bildireyim.ege üniversitesinde dondurulmuşlarla deneyeceğim ilk defa.ilki tüp bebekti kalanlarrı dondurmuştuk 14 ekimde.ocak 7 -10 u arası bi aksilik olmazsa inşallah tedaviye başlayacağım.allah herkesin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…