perşembe günü megafonla haykır herkese haaaaa miiiiii leeee yyyyyyyiiiiiiim diyes.tuğba ayy cnm benim ne güzel şeyler yazmışsın okuyunca bi havam bile değişti hee
ahh cnm 2 gün sonra değerim bi katlansın o zaman ne alaylar çekeriz sen hele gör,
bebişim inşallah annesine geç tutunmuşturdurda ondandır değerin düşüklüğü diye düşünüyorum,
bide 2 gün önce hafif lekelenmem olmuştu acaba o zamanmı tutunduda değer ondan azdı bugün oda tutunma lekelenmesimiydi die düşünüyorum
ahh cnm sğl yazdıkların için eşimle daha kimseye söylemedik 2.değeri öğrenelim ondan sonra söyleyeceğiz inşallah perşembe günü güzel hbrler veririm sizlerede inşallah yarabbim yardım et bu yolda olan bütün kullarına benide ayırma...
inanamıyorum maşallaaaahhhhcanım tuğba da bahsetmiş.benim değerim 12.gün 20 idi.hatta ben sonucu aldıktan sonra hiç sevinmedim.kesin kimyasal gebeliktir diye.bizde ilk sonuçtan sonra kimseye söylemedik.ama 2 gün sonra değerim 4 e katladı.o zaman bile tam sevinemedim.endişelerini anlıyorum.ama senin değerin bendende yüksek.bendede 14.gün lekelenme oldu.yani sanıyorum geç tutunma yaşadım.seninkide öyledir.inşallah perşembe günü güzel haberler alırsın canım.ayrıca düşük değerle hamile kalan birtek ben değlim.başka topikte yine antalyada tüp bebek yaptıran bir arkadaşında 12.gün değeri 30 çıktı.şimdi oda kalp atışını duydu ve hamileliği ilerliyor (maşallah) sende üzülme.inşallah sende gün gelir benimde düşük başlamıştı ama bak hamileyim diye başkalarına moral olursun.
ada ege sonuc almışta pozitif gibi pek sevinemiyo bugün 12. günü ama o 9 günden başlamış yapmaya testi de katlaması tam olmamış sanırım ondan pek sevinemiyo başk bi topikte görmüştüm yazısını 9. günü 202...10. günü 345...12 günü 400 civarı fln die yazıyordu
günaydın güzel arkadaşlarım.. kusura bakmayın dün yazamadım çünkü ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmez haldeydim.. hoş şimdi de farklı değilim ya..
ben dayanamayıp geçen pazar yani 9. günümde test yaptırdım 220 çıktı değerim.. doğrusunu isterseniz tam olarak sevinemedim kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak iki gün sonraki değeri bekledim.. 11. günümde yani salı günü korktuğum gibi değerim 2'ye katlamadı ne yazık ki 345 olarak kaldı.. dr uma haber verince 12. günümde yani 2 gün beklemeden bir daha yaptırmamı istedi zaten gerçek test günüm de 12. günüm yani çarşambaydı ve 455 çıktı bu defa.. ama belli ki 2'ye katlamayacak yine, 2'ye katlayacak olsa bir gün sonra 455 yerine 500 küsürat çıkması lazımdı.. bana tek 5. gün blast embriyo konuldu.. çok kaliteliydi ve hatch olmaya başlamıştı (zarını yırtmış tutunmaya hazırdı).. şimdi dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik ya da normal gebelik olabilirmiş.. boğazım düğüm düğüm yarını bekliyorum.. 800 veya üstü bir değer çıkarsa umutlanabilirmişiz aksi halde gidişatımız kötü( dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6. JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. ADAEGE............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF
RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF
1.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
2.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
3..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
4.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
5.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
6.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
8.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
9.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak
10.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
11. Luna................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş......................Ocak
üzülme arkadaşım yaa bence o bebiş var bu sefer içime öle doğuyo bak benim iyi düşünelim iyi olsun hem tamammı
kendimi bu listede hamiş görünce içim bir garip oldu.. keşke bunu kesinleştirebilsek idilcim.. keşke bebeğim hala benimle ve doğru yere tutunmuş olarak yaşıyor olsa.. Rabbim bana bunu da nasip etse..
inşallah goncam, inşallah vardır ve rahme tutunmuştur.. onu kaybetmek istemiyorum
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6. JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. ADAEGE............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF
RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF
1.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
2.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
3..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
4.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
5.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
6.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
8.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
9.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak
10.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
11. Luna................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş......................Ocak
tatlımm sen şuan hamilesin.. ötesi yok... sadece aksilik olmasın diye dua ediyoruz bizzz. innnşallah yarın bu saatlerde deriin bir ohhh çekicez...
ADAEGE rabbim şu güzel gün hatrına yavrunu sana bağışlasın inşallah Allah yardımcın olsun.Dualarım seninle
Canım insallah bugun guzel sonuclar alacagiz senden!!!luna sğl cnm ,yarını bekliyorum inşallah değerimin yükseldiğini göreceğim Allahımın izni ile,Rabbim herkesin yardımcısı olsun benide ayırmasın inş..
Amin tatlim cumlemizin.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasınRica edrim canım ne demek dualarım hep sizinle aalahım senin tedavini de hayırlı uğurlu etsin inşallah pozitif sonuç alıp bebeğini kucağına alırsın bu arada liste çok güzel olmuş eline sağlık
günaydın güzel arkadaşlarım.. kusura bakmayın dün yazamadım çünkü ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmez haldeydim.. hoş şimdi de farklı değilim ya..
ben dayanamayıp geçen pazar yani 9. günümde test yaptırdım 220 çıktı değerim.. doğrusunu isterseniz tam olarak sevinemedim kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak iki gün sonraki değeri bekledim.. 11. günümde yani salı günü korktuğum gibi değerim 2'ye katlamadı ne yazık ki 345 olarak kaldı.. dr uma haber verince 12. günümde yani 2 gün beklemeden bir daha yaptırmamı istedi zaten gerçek test günüm de 12. günüm yani çarşambaydı ve 455 çıktı bu defa.. ama belli ki 2'ye katlamayacak yine, 2'ye katlayacak olsa bir gün sonra 455 yerine 500 küsürat çıkması lazımdı.. bana tek 5. gün blast embriyo konuldu.. çok kaliteliydi ve hatch olmaya başlamıştı (zarını yırtmış tutunmaya hazırdı).. şimdi dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik ya da normal gebelik olabilirmiş.. boğazım düğüm düğüm yarını bekliyorum.. 800 veya üstü bir değer çıkarsa umutlanabilirmişiz aksi halde gidişatımız kötü( dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
Canım insallah bugun guzel sonuclar alacagiz senden!!!
Amin tatlim cumlemizin.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasın
canım lutfen moralini bozma bu sayılar tamam bir seyin gostergesi ama gecen ay yasadıgım bos gebelik tecrubemde benim rakamlarım ne kadar guzel katlanıyordu bir gorsen sanki cok normal bir gebelikti sirasiyla yaziyorum 1500- 11.000-30.000 gibi rakamlara ulastik doktor mukemmel dedi ama iki kesem olmasina ragmen ikisi de bos cıktı.. dolayısıyla Allah'ıma bol bol dua et tatlım bu rakamlara takılma insallah yavrun senine bu sefer gitmeyecek.. ne demisler cikmadik candan umit kesilmez!!
Dualarimiz seninleee
sagol canım Allah beterinden saklasın en azından kalp atısı duymadan kaybettim "keselerimi" :)ah canım çok çok geçmiş olsun. ne kadar zor bir süreç geçirmişsin, Allah yardımcın olsun.. haklısın çıkmadık candan ümit kesilmez ama umutlanıp sonradan daha da yıkılmak istemiyorum. bunu derken bile içimde bir yer zaten umutlandın bile diyor ama.. Rabbim sıkıntılarımızın sonunu hayır etsin inşallah.. duaların için Allah razı olsun..
sagol canım Allah beterinden saklasın en azından kalp atısı duymadan kaybettim "keselerimi" :)
ama sana tekrar ediyorum canım umut et her zaman.. ben de senin gibiydim bir yandan olmayacak diyordum bir yandan olacak diyordum..
sonucu degistiremesen de en azından umut et pozitif olursun.. cunku ne kadar da umutlanıp sonradan yıkılmak istemiyorum desen de insan her turlu yıkılıyor o yuzden umut et neseli ol.. hamileyim de kendine
Allah senden de razı olsun..
kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz
değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü
Allah senden razı olsun miranda.. inşallah, amin.. inşallah senin hiç böyle sıkıntıların olmadan alırsın güzel haberini canım benim..
kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz
değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?