Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

perşembe günü megafonla haykır herkese haaaaa miiiiii leeee yyyyyyyiiiiiiim diye
amiin canım amin inşallah duların bu mübarek eyda kabul olucak inşallaaahh
e ben yarın dansözlere söliyimde kimseye söz vermesinler sende bizi merakta bırakma erken gel olarmı canım du ben şimdiden tebrik edeyim sonra sıra gelmeyebilir neme lazım çok çok çok tebrikler allah tamamına erdirsin canımm
inanamıyorum maşallaaaahhhhbunları yazan senmisin yasmin o evhamlı o panik sesi titreyen, acaba oldumu olmadımı arasında günün her dakikası gidip gelen yasmin demi doğru okudum hehooyyytttt maşallaaaahhhh allahım tamamına erdirsinde sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın emiiii sizi kangurucuklar siziii eeh darısıda başımıza

şimdi ben anlakta zorluk çekiyorum idrak yollarım kaanıverdi bu iyi bişeymi kötü bişeymi ne yani değer düzenli katlanmıyomu fazlamı katlıyo biri beynime ışık olup yol göstersin lütfeeennn

Son düzenleme:
günaydın güzel arkadaşlarım.. kusura bakmayın dün yazamadım çünkü ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmez haldeydim.. hoş şimdi de farklı değilim ya..

ben dayanamayıp geçen pazar yani 9. günümde test yaptırdım 220 çıktı değerim.. doğrusunu isterseniz tam olarak sevinemedim kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak iki gün sonraki değeri bekledim.. 11. günümde yani salı günü korktuğum gibi değerim 2'ye katlamadı ne yazık ki 345 olarak kaldı.. dr uma haber verince 12. günümde yani 2 gün beklemeden bir daha yaptırmamı istedi zaten gerçek test günüm de 12. günüm yani çarşambaydı ve 455 çıktı bu defa.. ama belli ki 2'ye katlamayacak yine, 2'ye katlayacak olsa bir gün sonra 455 yerine 500 küsürat çıkması lazımdı.. bana tek 5. gün blast embriyo konuldu.. çok kaliteliydi ve hatch olmaya başlamıştı (zarını yırtmış tutunmaya hazırdı).. şimdi dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik ya da normal gebelik olabilirmiş.. boğazım düğüm düğüm yarını bekliyorum.. 800 veya üstü bir değer çıkarsa umutlanabilirmişiz aksi halde gidişatımız kötü ( dualarınızı eksik etmeyin ne olur..

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

1. YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
2. NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
3. FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
4. ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
5. ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
6. JALUSEEEE........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
7. ADAEGE............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

PİYANTA...........................ŞİMDİLİK NEGATİF

RÜYALARRRR.......................ŞİMDİLİK NEGATİF

1.Miranda......................................Beylikdüzü Medc IVF/Dondurulmuş..........................20 Aralık
2.Sintra..........................................Özel Şafak IVF/Dondurulmuş................................21 Aralık
3..Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
4.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................07 ocak
5.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
6.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
7.Denizden77..................................Memorial IVF/Dondurulmuş................................Aralık/Ocak
8.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
9.Cemrehayal......................................Maya IVF/Dondurulmuş...............................24 Ocak
10.Destan82.......................................Ege üniversitesi IVF/Dondurulmuş............................Ocak
11. Luna................................................Acıbadem IVF/Dondurulmuş......................Ocak

Son düzenleme:
slm kızlarr geçte olsa günydın....
1 1.5 saat sonra gideceğim tahlilim için
şu mübarek aşure gününün hürmetine rabbim hepmizin dileklerini kabul eylesin inş..
inşallah benimde bugün değerim kat kat katlanmış olurda bi hep beraber oh çekeriz inş..
allahım herkesin dileklerini kabul eylesin beide ayırmasın ..

üzülme arkadaşım yaa bence o bebiş var bu sefer içime öle doğuyo bak benim iyi düşünelim iyi olsun hem tamammı

kızlar bide fatmanurr nerde ya bişimi oldu acaba yok oldu bir anda merak etmeye başladım ben onu.....

kendimi bu listede hamiş görünce içim bir garip oldu.. keşke bunu kesinleştirebilsek idilcim.. keşke bebeğim hala benimle ve doğru yere tutunmuş olarak yaşıyor olsa.. Rabbim bana bunu da nasip etse..
üzülme arkadaşım yaa bence o bebiş var bu sefer içime öle doğuyo bak benim iyi düşünelim iyi olsun hem tamammı

inşallah goncam, inşallah vardır ve rahme tutunmuştur.. onu kaybetmek istemiyorum

tatlımm sen şuan hamilesin.. ötesi yok... sadece aksilik olmasın diye dua ediyoruz bizzz. innnşallah yarın bu saatlerde deriin bir ohhh çekicez...

İdilcim daha öncede yazdım ama gözden kaçtı sanırım benim aralık ayı transferim vajinal enfeksiyon nedeniyle ocak ayına kaldı canım hayırlısı böyleymiş demekki Ocak 3 gibi adet olurum transferimde ocak 20 gibi olur sanırım

ADAEGE rabbim şu güzel gün hatrına yavrunu sana bağışlasın inşallah Allah yardımcın olsun.Dualarım seninle

tatlımm sen şuan hamilesin.. ötesi yok... sadece aksilik olmasın diye dua ediyoruz bizzz. innnşallah yarın bu saatlerde deriin bir ohhh çekicez...

inşallah idilcim inşallah canım.. içim sanki yangın yeri.. Rabbim çok büyük.. Duha suresini gördüm bugün tesadüfen. bir ayetinde diyor ki "Rabbin seni terketmedi, sana darılmadı da.." biliyorum Rabbim beni terketmedi.. inşallah bir huzur verecek içime inşallah..

luna sğl cnm ,yarını bekliyorum inşallah değerimin yükseldiğini göreceğim Allahımın izni ile,Rabbim herkesin yardımcısı olsun benide ayırmasın inş..
Canım insallah bugun guzel sonuclar alacagiz senden!!!

Rica edrim canım ne demek dualarım hep sizinle aalahım senin tedavini de hayırlı uğurlu etsin inşallah pozitif sonuç alıp bebeğini kucağına alırsın bu arada liste çok güzel olmuş eline sağlık
Amin tatlim cumlemizin.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasın

canım lutfen moralini bozma bu sayılar tamam bir seyin gostergesi ama gecen ay yasadıgım bos gebelik tecrubemde benim rakamlarım ne kadar guzel katlanıyordu bir gorsen sanki cok normal bir gebelikti sirasiyla yaziyorum 1500- 11.000-30.000 gibi rakamlara ulastik doktor mukemmel dedi ama iki kesem olmasina ragmen ikisi de bos cıktı.. dolayısıyla Allah'ıma bol bol dua et tatlım bu rakamlara takılma insallah yavrun senine bu sefer gitmeyecek.. ne demisler cikmadik candan umit kesilmez!!
Dualarimiz seninleee

ah canım çok çok geçmiş olsun. ne kadar zor bir süreç geçirmişsin, Allah yardımcın olsun.. haklısın çıkmadık candan ümit kesilmez ama umutlanıp sonradan daha da yıkılmak istemiyorum. bunu derken bile içimde bir yer zaten umutlandın bile diyor ama.. Rabbim sıkıntılarımızın sonunu hayır etsin inşallah.. duaların için Allah razı olsun..

sagol canım Allah beterinden saklasın en azından kalp atısı duymadan kaybettim "keselerimi" :)

ama sana tekrar ediyorum canım umut et her zaman.. ben de senin gibiydim bir yandan olmayacak diyordum bir yandan olacak diyordum..

sonucu degistiremesen de en azından umut et pozitif olursun.. cunku ne kadar da umutlanıp sonradan yıkılmak istemiyorum desen de insan her turlu yıkılıyor o yuzden umut et neseli ol.. hamileyim de kendine
Allah senden de razı olsun..

çok haklısın lunacım.. aslında salı 2'ye katlamadığını öğrendiğimde umudumu kesiverdim bebeğimden.. o güne kadar her dakka ona dokunan, onunla konuşan ben gidiverdim.. hiç konuşmadım, hiç dokunmadım.. dün de öyle.. bugünse sanki bebeğime haksızlık ediyormuşum gibi geliyor.. o bu kadar savaş veriyor ve ben ona destek olmuyorum, yardım etmiyorum sanki.. oysa öyle çok istiyorum ki ona sahip olabilmeyi.. bugün bebeğime inanıyorum, ondan umutlu olmak istiyorum.. en azından yarın sonucumu alana kadar..

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz

değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü

Allah senden razı olsun miranda.. inşallah, amin.. inşallah senin hiç böyle sıkıntıların olmadan alırsın güzel haberini canım benim..

Allah sendende razı olsun canım Rabbim büyük gün doğmadan neler doğar umut et sabret.

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz

değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü

Tebrik ederim canım Allah sonuna kadar daim etsin.Sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…