Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

vallahi inan ben de iki dakika konusmadim keselerimle (hala bebek diyemiyorum) belki de ben inanmadigim icin gittiler.. inan tatlim sen inan.. savasina yardimci ol bebisinin..umudunu yitirme.. haberlerini bekleyecegim yarın..

kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz

değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü

ohh super cok sevindim!! dedim senden guzel haber alacagiz diye iste icime dogmustu!! cok sevindim.. Allah tamamina erdirsin!! En yakinda kalp atisini da duyarsin insallahh!! Yuppiiii

kader arkadaşlarım..

kısmet olursa yarın sabah kan vereceğim.. bu gidişatı az çok belli edecek bir test olacak.. olumlu ya da olumsuz hiçbir hissim yok şu anda.. heyecanımı bile hissedemeyecek kadar çok heyecanlıyım ve endişeliyim.. bu hislerim olacakları değiştiremeyecek biliyorum ama sizin ve bebeğimin bilmesini istediğim birşey var ki, bu kısacık sürede bile ben onu çok sevdim.. ona alıştığımı, bağlandığımı kendime bile itiraf edemesem de, sizlere söylüyorum işte.. transfer edilmeden önce ben masada yatarken dr um, çok sevgili emre amcası bir fotoğrafını tutuşturdu ellerime, kesesinden dışarı doğru uzanmıştı ve harika görünüyordu. hemşirem inci gibi dedi, embriyoloğum ise koç gibi maşşallah :)).. hatch olmaya başlamış mükemmel dedi emre amcası, ben de ben ona ulaşmak için ne kadar uğraşıyorsam, o da bana gelmek için çaba harcıyor, aynı benim gibi onu çok seviyorum dedim..

transfer boyunca göğsümde sakladım fotoğrafını, çıkınca eşime gösterdim, aşkım minnoşumuza bak koç gibi dedim.. o andan itibaren yani fotoğrafını gördüğüm andan itibaren onu çok seviyorum.. ister bizimle kalsın, ister gidiyor olsun bu değişmeyecek..

Allah'a emanet olun arkadaşlarım, dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarım da hep sizinle..

canım benimm allahım hayırlı bir mucize yaratsın bu mübarek gecenin yüzzü suyu hürmetine az sonra kuran okucam dualarımın içinde öncelik vereceğim kişiler arasında olucaksın inşallah...ama lütfen moralli ol pozitif düşün bak görüceksin tarın burda halaylar dansözler bayram yeri gibi olucak inşallahh dualaırmdasın
kızlaarrr çok şükürr
haaa miii leee yiiiimmmmm
hemen değerimi yazayım dedim dr la görüşmeye gideceğizzz

değerim 147,99
galiba ikiz gecen 42,64 tü
maşallah canım artık sırasıyla kalp atışı şuyu buyu derken sağlıklı sıhhatli kucağına al ve en güzel günlerini gör inşallahhhh
canım sana saözüm vardı kutlama yapıcaktık ama adaege arkadaşımızın haberini aldıktan sonra kutlamayı daha uygun gördüm af buyur
inşallah yarın çifte kutlama yapıcazz

ama olmazki böyle yaaa deme öyle o senimn içind esen kendini bu sonuca hazırlama hamileliğe hazırla lütfen haydi biraz toparlan canım

canımmm içim titreyetrek okudum yazını.. ah nası geçiyp sana geceler günler delik deşik, bilirimm yaşadım aynı duyguları... biz bağlanmaya hazır, gözü gönlü aç anne adayları olarak,donmuş embrosuna bile kıymet veren,özleyen ,ağlayan anneleriz.. allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerin hayrına inşallah...müjdelerle gel bize...inşallahh

derin bi ohhhhhh çekebilirim dime kızlarr haketim ama
saat 2ye doğru aldım mutlu hbrimi ve duyar duymaz hemen eşime dedim yürü memoriale gidiyoruz dr umla görüşmek istiyorum gittik dr tabi değerin katlanmış olmasına çok sevindi 4 gün sonra yine tekrarla dedi 3 hafta sonra kalp atışına bakarız dedi,sahi kese görmeden falan hiç bahsetmedi aklıma geldi şimdi,oradan geldim arkadaşıma söyledim hemen oda beni bırakmadı hemen geliyosun gittim ona anca evime gelebildim rabbim bu mübarek günde beni çok mutlu etti dileğim herkesi mutlu etsin....
zeynepela cnm benim hbrleşelim aynı günde aldık hbrlerimizi
bu arada herkese çok teşekkür ederim benim için yazıp tebrik ettikleri için çok sağolun kızlar...

o artık hamiş işallah sağlıklı bişekilde devam eder...

cnm benim hep aklımdasın inan inş yarın güzel haberlerle gelirsinndualarım seninlee

hayırlı ugurlu olsun arkadaşım ben demiştim sana diger topiktee :)))) iyi olcak sonuc güzel olcak diee ahh işte şimdi bekleki muayene gününe allahım günler hiç geçmiyorr ama mutlu günler bunlar inşş seninde güzel şekilde devm eder rabbim hepimizinkini saglıkla kucgımızıa almayı nasip etsinn bu yolsa gidenleride yarı yolda bırakmasınn

Arkadaşlarım selamlar benimde dondurulmuşlarımla cumartesi trasferim olacak geçen ay toplanmıştı bu aya kalmıştı transferim birkaç topikte daha yazıyorum bugün gerçenten güzel haberler var allahın izniyle bizlerde hamiş haberleriyle döneriz buralara

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun tedaviin.. Listeye eklememi ister misin seni. Eğer istersen merkez adı yazman yeterlii olcak bize.. Allahım gönlüne göre versiin :)

Merhabalar umut tüpbebekte tedaviye başlıycam fikirlerinize ihtiyacım var hala değiştirme şansım var çünkü

merhabalar umut tüpbebekte tedaviye başlıycam fikirlerinize ihtiyacım var hala değiştirme şansım var çünkü

canım methini çok duydum ama ben gitmedim bilemiyorum allah en iyi kararı vermene sebep olsun inşallah :) ama bu işler biraz da kısmet yaa. Geçen biri ile tanıştım elazığda bi yer varmış orda ilk denemede gebe kalmış bizler en iyi merkezleri seçmek için aylarca kararsız kalıyoruz ama aslında biraz kısmet işi. Elbette yine de iyi bi yer seçmeli .. Hayıllısı olsun canım..

Sağol canım ben çapadan rapor çıkardım.Dün avrupa şafak hastahanesine gittim fakat doktor sert geldi birde sinirli kilom fazla bende biliyorum fakat bu kadar felaket tellalığı yapması beni çok üzdü bu iş birazda insanın rahat olması gereken bir iş haklı değilmimiyim

haklısın hem de çook haklısın ben de senelerce buna takıldım.. Ama aslında en sonunda anladım kii 7 sene sonra güler yüz bi işe yaramıyo.. Prefosyonel olmak daha önemli ama hala aynı yoldayım..şimdi hem güler yüz hem de kalite arar oldumm.allahım gönlümüze göre verrir inşallahhh :)

Napıyım ama 10 senedir bu anı bekliyorum çok heyecanlıydım adam bana sen hazır değilsin diyor analmadım valla sinir etti akşam tansiyonum çıktı valla.Sen nerede yaptırıyorsun tedavini inşallah herşey güzel olur

aamin canım cümlemiz inşallah.. ben 2 defa ankarada mayada denedim şimdi antalya tüp bebekteyim, sen hiç moralini bozma bebişasuman vardı burda almanyadan geldi o mayaya..kilodan dolayı geri yollamak istediler asumanı ama o gelmişken denemekte ısrar ett şimdi ise ikiz bebeği kucağında.. hiç bozma tatlım moralini.. allah isterse verir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…